Бурката трябва да бъде забранена в Европа!

Тя не е традиционна ислямска дреха, каза Оля ал-Ахмед
24 апр 2016 15:00, Красимир Ангелов
32
Бурката трябва да бъде забранена в Европа!
Снимка: Bulgaria On Air

"Бурката не е традиционната ислямска дреха за жената. Това е една чиста пропаганда", заяви в предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria ON AIR Оля ал-Ахмед, журналист и преводач от арабски.

"Така както Ислямска държава няма нищо общо с истинския ислям, така и бурката няма нищо общо с тази религия. Аз съм изучавала история и тълкуване на Корана като отделен предмет в първото ми образование Арабистика – в Корана никъде не се споменава, че жената трябва да е абсолютно в черно наметало отгоре до долу и да й се виждат само очите, напротив", категорична бе журналистката.

Тя посочи, че древните арабски поети са възпявали жената и виното. "Така че всичко това, което ние виждаме в момента, е една чиста пропаганда, при това добре платена. Това е тип бизнес. Моето лично мнение, е че този тип забулване - бурката, категорично трябва да бъде забранена в Европа, независимо дали говорим за България или за други страни", посочи Оля ал-Ахмед.

"Ето вижте Латвия – три жени носят бурка в цялата страна и латвийците го забраниха със закон", заяви арабистката в разговор с водещата Милена Милотинова по повод внесеното в парламента предложение за забраната на носенето на бурки на обществени места у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
16
 
! Отговори
КНСБ преди 7 години
Абсолютно правилно и колкото по-скоро,толкова по-добре - НИКАКВИ БУРКИ В ЦЯЛА ЕВРОПА !
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И лява и дясна са божа работа
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКакво вино ? Мохамед е обичал коне. Около Мека разправят, че бил много красив мъж с лява резба. Що се отнася до писането на Корана някой ще ме светне ли каква писменост е използвал , май по подобие на старозаветниците ..Не беше ли Мохамед един от потомците на Исмаил, първия син на Аврам .... извенете ме на Ибрахим ? ;)
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Израел защо няма имигранти ? Защото по тяхната граница се стреля на месо. Джихадистите го знаят това и не се опитват. Саудитска Арабия е богата страна. Защо не приеме събратята си по религия ? Защото целта на занятието е да се превземе Европа и да се претопят християните.
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук някой се опитва да прокара тезата, че ако забраним бурките, ще насърчим джихадистите. Как ли пък не! И бурките ще забраним, и с джихадистите няма да спрем да се борим. Европа е за местното население, привнесеното или ще става като местното, или си отива там, откъдето е, щом не му понася начина на живот тук. И с това целенасочено нахлуване на мюсюлмани ни отклоняват вниманието от подписването на ТТИП и новото финансово робство наложено от ционистката задокеанска олигархия.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ци-***.ките са ми много смешни. Познавам няколко магистралки от пътя Пазарджик-Пловдив. Денем човек неможе да ги познае с тия бурки, но ако се поарзходите по магистралата нощем ще ги видите и без бурки.Викам на една- Ама душа, що се криеш под тия черни парцали през деня ? тя ми вика - Дават пари бате ! Даже и не е чула за Коран и ислям
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГледах филма Кемал Ататюрк. Голям политик и много умен мъж, който е мислил за бъдещето на Турция и нейното място сред напредналите страни.Наистна само проститутките е трябвало да носят бурки за да не им се виждат лицата и да не ги разпознават близки и роднини.
18
1
 
18
 
! Отговори
ментални заболявания преди 8 години
Религиите са чиста проба масово безумие, а ислямът държи първото място сред тях. И какво излиза, понеже мюсюлманите са много, трябва да ги признаем за хора със здрава психика и право да живеят според изискванията на някакъв коран!? Ислямът е истинска психо-пандемия. Доказателствата са безброй. Тези хора имат нужда от лечение, докато не са унищожили планетата.
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямът е военна доктрина, не е религия. А историята с бежанците се нарича "Хиджра" - завоевание чрез заселване. В Австрия има 88 хиляди имигранти за 2015 а новородените автстриийчета са 82 хиляди. Сметките си ги правете сами
16
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алууууууу по добре бурка отколкото миризливи прашки и мини жупове,Долу ЕвроГейското и ЕвроЛесбийското робство.....вие искате всяка седмица женски и лесбийки паради,нема да стане тая работа и ще си носим бурките
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво и се бъркаш на Оля? Твоята нали е намерила, трябва да е щастлива.
14
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оля ал Ахмет! Толко ли нема един достоен българин за тебе *** парцалл! Като и оная по бтв Надя Хамдан , ето заради такива като вас има бурки и чурки и мадуррки
13
16
 
13
 
! Отговори
Грозна жена преди 8 години
Това не е честно! Какво да правят грозните жени? Единственият ни шанс да се скрием от хорските подигравки и да успеем да излъжем някой мъж, е да носим бурки. Не можете да ни забраните това!
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе и двете религии са така тясно преплетени, че само необразован илитерат не може да види еднаквата им същност. Към тях спокойно можем да добавим и юдейството от което са се изроили.
11
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"МОХАМЕД ДА ХВАНЕ ПИСАТЕЛСКА ТРЕСКА И НАПИШЕ ТАМ НЯКОЛКО СТОТИН СТРАНИЦИ Щ У Р ОТИИ"А брътвежите на "непорочно" родения от Витлеем не са ли щуротии? Впрочем като съдържание не се различават и при двамата.
10
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямът е бъдещата религия на Европа. Това е неизбежно, Европа ще бъде първият ислямски континент. А бурката не е проблем - единици са мюсюлманките които носят бурки, религията не го налага, по-скоро регионални традиции в някои райони където арабите са живяли сред пясъци и е имало пясъчни бури.
9
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във Франция и Белгоия месеци или година преди атентатите в които бяха избити и взривени стотици невинни хора беше въведен закон за забрана на бурката, въпреки че там почти никоя мюсюлманка не носи бурка. В България също никиой не носи бурка, трябва и при нас да въведем закон за забрана, да видим какво ще стане след това.
8
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Храна за проcтия матреял. Така и така мюсюлманките не носят бурки, дори и най-религиозните, забраната е абсолютно безполезна. И с нищо няма да помогне, напротив, още повече ще наклони везната към джихадизма на тези които се колебаят. Дори имамите които проповядвят радикален ислям не налагат носенето на бурка.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На обществени места само чисто голи!
6
4
 
16
 
! Отговори
Учен преди 8 години
Рано или късно човешкият живот ще бъде драстично увеличен и подобрен! Тогава решигията отиват на бунището, където им е мястото.