Раева изригна срещу клюките: Лъжци Безбожни!

Бясна е от писанията, че зет й въртял любов с Цвети Стоянова
Обновена: 7 юли 2016 08:55 | 7 юли 2016 08:52,
86
Раева изригна срещу клюките: Лъжци Безбожни!
Снимка: архив, Булфото

Шефката на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изригна във Facebook страницата си срещу писанията, че зетят й Георги Коруджиев е имал любовни отношения с гимнастичката Цвети Стоянова, която продължава да се бори за живота си в "Пирогов".

Ето какво написа. Публикуваме го без редакторска намеса:

Още по темата

Долу ръцете от дъщеря ми, Жоро и Цвети, безсрамници!
Та Цвети е жива!
Каква гадост още ще ИЗФАБРИКУВАТЕ, за да си продавате вестниците?!
Нали първо я бяхме махнали против волята и от ансамбъла?! МАЙ СЕ ОКАЗА, че НЕ СМЕ!
После пък сме я притискали да играе насила!
Май, се оказа, че НЕ СМЕ!
После съм ги ПСУВАЛА и съм им викала КРАВИ... Май се оказа, че НЕ СЪМ!
Сега пък собствената ми дъщеря, която чака първата си рожба била замесена в любовен триъгълник с любимия си Жоро и с Цвети!
Що за ГАДОСТ и ИЗВРАЩЕНИЕ?!
Май е време да включите и Наско в истеричната си кампания срещу мен и семейството ми!
Много започна да мирише атаката ви срещу мен! Много...
Кой си въобразява, че може да ме превърне в пушечно месо?! Кой си въобразява, че може да използва тази страшна лична трагедия, за да задоволи комплексите си?! Кой крои неосъществими жалки планове срещу мен?!
Не си играйте/играй с водата, да не ви/те залее водната стихия, ЛЪЖЦИ Безбожни!
Ще продължиш да ми гледаш само гърба!?

Илиана Раева обяви днес пред bTV, че тя, момичетата от ансамбъла и щабът са били разпитани заради инцидента с Цвети, при който състезателката падна от шестия етаж на жилищен блок в столицата, като най-вероятно става дума за опит за самоубийство.

"Момичетата са добре. Тренират усилено. Вярват, че Цвети ще се оправи. Всички вярваме", каза Раева.

По думите й след инцидента момичетата станали по-сплотени и по-силни.

Междувременно треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Ина Ананиева обяви, че заедно с две от съотборничките на Цветелина Стоянова са били в "Пирогов", непосредствено преди да заминат за Световната купа в Казан (Русия).

"Цвети си поиска водичка, когато бяхме при нея. Трудно говори, защото има нещо като тръба в гърлото, но успя да ни каже, че иска водичка. За Цвети се полагат най-добрите усилия", коментира тя пред "България днес".

Ананиева не е много сигурна дали Стоянова ще бъде изписана до месец. Тя е говорила с докторите, които все още не могат да дадат точна прогноза кога грацията ще може да се прибере у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
32
 
! Отговори
Lora преди 7 години
Като е толкова възмутена г-жа Раева от медийни публикации, да се обърне към съда и да ги съди за невярна информация. Защо продължава да се изявява в медиите и социалните мрежи и да препвтаря кой какво е казал за нея. Не иска да се чуват тези неща, а ги повтяря отново. Изглежда обича да слуша за себе си.
23
1
 
22
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Във всяка лъжа има поне 10% истина!!!Народна поговорка!
22
0
 
25
 
! Отговори
боб преди 7 години
престанете да ни занимавате с тая и изобщо с тая фамилия, престанете, нищо смислено не пишете, престанете
21
5
 
45
 
! Отговори
Психолог преди 7 години
Само погледнете изписаната на лицето и злоба!!! Тая жена е готова и през трупове да гази, само да е отгоре, да е на далавера и да е в новините! Раева е нечистоплътна твар, с болезнени комплекси и болни амбиции!Нужно е веднага да я отстранят от отбора по худ. гимнастика, защото не се знае още колко простотии ще натвори занапред! Тя е опасна и непредсказуема, затова трябва да се маха!Тя е типичен продукт на Нешка Робева. Ако остане, може да съсипе и други момичета, освен Цвети!
20
2
 
16
 
! Отговори
до хм преди 7 години
Лично за себе си,като българин имам право да си задавам въпроси и да си търся отговори,а като данъкоплатец имам право да задавам въпроси на институциите и да искам да си свършат работата!А такива робски душици като теб,дето чакат да им се поднесе официалната версия и вярват на всяка манипулация целяща да прикрие истината заслужават...няма да влизам в подробности, че ще ме изтрият!Много бих искал на живо да ми кажеш плюнчо, не страхливо зад клавиатурата!Аман от мишоци!
19
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая жена трябва да се лекува, от публикуваното на личната страница личи, че има жестоки ПСИХИЧЕСКИ проблеми- нека си почине изолирайки се от света за известно време, ако това не помогне на терапия при психолог. Явно психоложката, която работи с отбора е слаба и не е видяла проблема- ПРЕГАРЯНЕ- ОТВОРЕТЕ И ВИЖТЕ КАКВИ СА ПРОЯВИТЕ.
18
3
 
28
 
! Отговори
има нещо мътно преди 7 години
от години ми прави впечатление че Илияна много говори ,но не казва истината -говори за да я прикрие и това постоянно оправдаване и все някой друг виновен и тя възмутена -типично замитане .Лъжата -кой я използва ???
17
8
 
6
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Какво да очаква човек по нашите балкански ширини ?Ама и Раева защо се впряга на простотии? Колкото по-вече им се "дзвери", те толкова по-шантави небивалици ще и сервират! Естествено, за да видят колко и е Хакъла ! То даже не е и въпрос на ум, а по-скоро на чувства и темперамент!Тя идиощината не са поддава на идеологии - както и престъпността - винаги ги е имало, има и ще ги има!!
16
7
 
6
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Какво да очаква човек по нашите балкански ширини ?Ама и Раева защо се впряга на простотии? Колкото по-вече им се "дзвери", те толкова по-шантави небивалици ще и сервират! Естествено, за да видят колко и е Хакъла ! То даже не е и въпрос на ум, а по-скоро на чувства и темперамент!Тя идиощината не са поддава на идеологии - както и престъпността - винаги ги е имало, има и ще ги има!!
15
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Илиана, на въпроса КОЙ - отговора е некадърните *** които бълват простотии. Не слизай до тяхното ниво в нищо няма да ги убедиш както и драскачите в сайтовете.
14
9
 
13
 
! Отговори
хм преди 7 години
До до 8На българина му дай интриги и конспирации и му гледай сеира...Ти кой точно си, че да задаваш каквото и да било? Има си разследващи, Цвети още е жива за щастие, да се надяваме и здрава, има си уста, ако пожелае ще излезе и ще каже. а плюнчовци като теб после ще се извинят ли или си над тези неща...?
13
7
 
31
 
! Отговори
bobi преди 7 години
отвратителна жена.. снимката и показателна що за човек е.. Дано я сменят в скоро време, нямат нужда от подобен човек в художествената гимнастика
12
4
 
32
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Точно понеже съм загрижен,си задавам въпроса -защо едно младо,красиво и перспективно момиче се хвърля изведнъж от висок етаж?НИКОЙ не може да ме убеди че изведнъж,както си стояла е превъртяла.Стига глупости!Някой има вина и ще е добре този някой да си понесе и отговорността!
11
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък Илиана Раева да призовава за съвест и честност - айде моля, нема нужда! Тази жена има в главата си само 2 неща - власт и пари и облаги и аванта от всякакъв вид. Някак си некрасиво е да продължава да "излигва" по медиите и да се прави на невинна, защото основната вина за станалото напоследък в гимнастиката е само и единствено нейна, на Илиана Раева. Да си брои парите и да си живее охолния живот, който Наско й е осигурил. Това й стига.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи е вярно :)
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунизмъ ни науче да вярваме само на това което ни се предостъвя като Информация , тоест Лъжата е Истина а Истината е Лъжа
8
8
 
28
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Писалите статията в Галерия са болни мозъци, ама коментиращите също не падат по-долу. Едно момиче чака дете, друго бере душа в болницата, а вие го замесвате в интрига след интрига, базирани писания в жълти вестници. Това ли ви е "загрижеността" за здравето и живота на Цвети? Или Раева просто е права и всичко е само с цел да се плюе по нея и семейството й, без значение кой ще пострада междувременно?
7
9
 
24
 
! Отговори
сигурно тройка преди 7 години
Според мен,Илиянчето е имала взимане-даване с кандидат зетя,та за това е толкова неврозна.
6
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна жена, по лицето се вижда че е много злобна. Раева се интересува само от пари и собствена слава
5
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с тая дума "изригна" се чуди човек, дали става въпрос за повръщане или изхождане