Грациите при Цвети: Не е в кома. Тя се бори!

Днес й предстои операция на гръбнака – коригират прешлените
22 юни 2016 07:00,
67
Грациите при Цвети: Не е в кома. Тя се бори!
Треньори и гимнастичките посетиха Цвети в "Пирогов". Снимка: "24 часа"

"Цвети не е в кома. Тя се бори!", обяви Илияна Раева, за да махне появилата се завеса за състоянието на световната шампионка Цветелина Стоянова.

"Бяхме при Цвети. Целият отбор, треньорите и нейният брат Найден. Не е вярно, че Цвети е в кома, тя се е събудила и състоянието ѝ се подобрява. Не можем да говорим с нея, видяхме я. Молим се. Докторите се грижат много за нея, надяваме се да се оправи. И тя се бори, и докторите се борят", обяви Раева след следобедното им посещение в "Пирогов".

Още по темата

"Да се спре с това твърдение, че Цвети е в кома. На някои им е много удобно да пишат, че състоянието ѝ не се подобрява", призова още Раева.

"Момичетата от ансамбъла постояха около 30 минути в "Пирогов". Ще идват често - докато тук е "сестра им". Докато успеят и да поговорят с нея и да ѝ помогнат да се върне вкъщи и към живота", отсече легендарната ни гимнастичка и настояща шефка на федерацията ни по художествена гимнастика.

Михаела Маевска и най-добрата й приятелка Цветелина Найденова й занесли зелената плюшена играчка, която публиката в Холон им хвърли при едно от изпълненията.

На въпрос дали са оставили на Цвети бронзовия медал, който организаторите на европейското им дадоха, Раева обяви: "Направихме всичко, което трябваше".

Бащата на Цветелина Стоянова, боксовият треньор Йордан Стоянов, обяви пред "24 часа", че тази сутрин ще й правят много важна операция – на гръбнака. Ще коригират прешлени.

"Няма прекъсване на гръбначния стълб, няма опасност за белия дроб. Това е всичко, което зная. Моля се на Господ всичко да мине успешно", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оцелявали са и след падане от 8-я етаж -зависи върху какво ще паднеш
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- смешни ка форумните "психиатри", които решават, че е нормално " грозничките" да се самоубиват.Цял ден пишат за " хубавичката" Цвети.Ами хубава си е. За какво тогава да скача? Направо си е съмнителта тази работа. Кой знае как е станало.
33
2
 
4
 
! Отговори
да бе, да преди 7 години
Много знайковци в тоя сайт.Ако при всяко затруднение в живота се скача отвисоко, то 99% българи трябва да са опитали тая " екстра".То още следствието не е завършено, форумните хиени определиха, че е " самоубийство", пък и " виновни" откриха. Егати . Фройд ряпа да яде.
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярвам да е опит за самоубийство.Не е оставила писмо.Не вярвам и за шестия етаж.Никой досега не е оцелял, ако падне от 12 метра.Няма и нито един очевидец.Намерили са я на земята ли само след час обявиха, че не е опит за убийство? После почнаха " да разчистват сметки " с отбора.Направо - сценарий
31
4
 
5
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Какво значение има дали е в кома или не е, малки и жалки предателки?
30
5
 
5
 
! Отговори
Малки и жалки преди 7 години
Мисля,че тези"грации"нямат работа там.Разбрахме каква са я свършили и не са нужни повече обяснения.Колкото повече се обясняват,толкова повече се оплитат в лъжите си.Достойнството не се купува с пари и с индулгенция.Еда дума само изчерпва съдържанието на истината по случая - ПРЕДАТЕЛСТВО,за да се участва в състезанието не по достойнство,а по връзкарство.
29
4
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Гражиозни пръдли с възможност за ъпгрейт до дрисли.
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22Цвети няма да посмее да проговори. Нали именно затова екипът на кобрите ходи непрекъснато при нея. Да я заплашват.
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип всички гимнастички са едни силно комплексирани същества, живеещи в свой измислен, изпълнен с интриги свят. Нямащ нищо общо с реалността.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раева се изкара велика гимнастичка.Нищо подобно.Колкото до медиите те от това живеят,от трагедията на хората.Оправдателният режим в който са влезли от федерацията начело с Раева показва гузна съвест.Но каквато и да е истината,роднините са тези,които трябваше да забранят на медиите да се занимават със случая,както се прави на запад.В бяла държава след такава забрана можеш да осъдиш всеки журналист,който се опитва да спечели пари от твоята трагедия.Но това не важи за цацаровоборисовата държава.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи лъжкини тези деца. Сигурно оная усойница Сиракова ги учи да лъжат.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре де, в крайна сметка - коя е причината която накара това момиче да постъпи по този начин? има психиатри, има анализатори, не е толкова трудно да се даде едно обективно мнение на това нещастие от специалист. толкова бурна емоционална реакция. в края на краищата несгодите в живота ги имат много хора.
23
8
 
15
 
! Отговори
Фалш и лицемерие преди 7 години
Раева и змийте на съд!Безбожници нагли! Цвети беше най красивата!!! И възкарката е красива ама другите 4 са месести и странни не приличат на гимнастичките на Русия и др.Преди сякаш бяхме на по високо ниво ...
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 27 - да това че пусна момичетата да оберат "огъня" е много срамно. сигурон още на Олимпиадат ги е инструктирала какво да говорят.
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз не знам кой позволява на Раева да влиза в пирогов? освен семейството и не би трябвало до пускат никого, тя не е скочила защото е била в много близки отношения с Раева и със съотборничиките си, като се събузди може пак да изпадне в депресия като ги види?
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБвиняват Раева в системен торомоз, който е довел до това решение, а не че не е могла да я хване да не скача.
19
14
 
14
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Прочетох всички коментари и се чувствам омърсен от злобата и омразата в тях. Аман от комплексари, които нищо не са направили в този живот, но дават компетентни оценки на успелите и изискват признание на простотията си.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 37То вече е станало "интересно" ако питаш мен. Не са малко случаите от типа на Цвети за един "многочислен" народ като нашия.Нека не обръщаме толкова много внимание на психичните разтройства-те ще ни подминат щом ги изметем под килима и съвсем няма да се натрупат. Ние българите сме "Богоизбран народ" и Бог ще ни праща ангелчета да ни подлага възглавнички че да паднем на мекичко. А някои ще литнат наистина ама не кото гугутки.
17
4
 
19
 
! Отговори
оххх преди 7 години
Не знам за Раева, ама медиите са лешояди със сигурност. Спрете този Биг брадър, престанете да ги следите на всяка крачка! Ако близките на Цвети решат да излязат публично и да кажат какво се случва със състоянието й ок. Ама иначе - спрете се вече! Престанете да чоплите в трагедията!
16
16
 
7
 
! Отговори
vsk преди 7 години
Не мога да разбера, защо всички обвиняват Раева.Тя от Израел как да я хване да не скача.Това е дълг на домашните ѝ.Даже и строги методи да е имала пак като не ѝ харесва може да си тръгне.Ако всеки така тръгне да се хвърля какво ще стане?!