Цвети проговори: Татко, обичам те!

Баща й обяви, че след тези думи е най-щастливият човек на земята
Обновена: 21 юли 2016 14:57 | 21 юли 2016 14:42, Петя Славова
77
Цвети проговори: Татко, обичам те!
Снимка: архив, Булфото

"Татко, обичам те!" – това са били първите думи на гимнастичката Цветелина Стоянова, която се възстановява след тежкия инцидент, при който падна от 6-ия етаж от блок в столичния квартал "Надежда".

Още по темата

Бащата на гимнастичката - треньорът по бокс Йордан Стоянов сподели пред медии, на излизане от "Пирогов", че дъщеря му вече не общува само с жестове и мимики, а произнася и първите си думи.

"Бях при нея, лекарите ме пуснаха буквално за няколко минути. Каза ми: "Татко, обичам те!". Най-щастливият човек на земята съм. Тя видимо се подобрява и очевидно лекуващите я медици полагат възможно най-добрите грижи за нея", сподели Стоянов, цитиран от "България днес".

Освен че вече изрича думи, Цвети е започнала да диша сама. Белият й дроб започнал да функционира все по-добре самостоятелно, без помощта на апаратите.

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел, но от МВР хвърлиха бомбата, като обявиха, че тя е в "Пирогов" след претърпян инцидент.

Веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика, и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Впоследствие се завъртя и версията за личен мотив, гаджето й я бил изоставил, което пък бе отхвърлено от разследващите. Според прокуратурата тя е направила опит за самоубийство. Мотивът обаче все още остава неясен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СЕСЕСЕРКОНаселението на Русия има положителен прираст и се увеличава. Населенито на евроатклантическа България намалява с един град годишно и скоро България ще изчезна от картата, а Русия винаги ще я има.
33
2
 
38
 
! Отговори
Румби преди 7 години
Мотивът не ни влиза в работата, той е дълбоко личен, но се радвам, изключително много се радвам, че Цвети се подобрява. Желая й пълно възстановяване и пълноценен и дълъг живот, изпълнен с обич и успехи.
32
5
 
9
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До Анонимен 39Но за сметка на това средната продължителност на живота в комунистическа Русия е колкото в Сомалия
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до СЕСЕСЕРКОСредната продължителност на живота в комунистическа куба е по-висока от тази в САЩ и Дания.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СЕСЕСЕРКОПреди да прегърнем евроатлантизма пенсионерите не ровеха в кофите за отпадъци за да търсят огризки от храна, пенсиите стигаха за достоен живот. А дори и да отвореха границите тогава, нашите сегашни по-старши парньори нямаш да ни пуснат, пук и никой нямаше да си остави къщата, работата и семейството да ходи на запад. А след като отвориха границите хората заминаха подгонени от евроатланическата мизерия защото останаха без работа да мият улиците и да слугуват на богатите.
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О, боже, ,,мисия''!По-долу от ,,мисия'', не си ли представяте човешкия живот?!?!?Затова ,,падате'', от балкони, превзети ,,принцеси'' и ,,бъди себе си'' ,,принцове''...
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами с Митьо Очите кво стана, ще пикae ли пак, няма ли.
27
1
 
18
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Тая Цвети е уникално красива бе!Защо баш такава яка мадама отиде зян?Дано се оправи де ама от такива наранявания едва ли може да има 100% възстановяване.
26
4
 
6
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До Анонимен 30Населението на България намаля толкова защото партията любима и кадрите й направиха така, че това да стане възможно.Евроатлантизма няма нищо общо с това.Същност ако границата беше отворена по времето на Руското робство България още тогава щеше да остане не 6 ами 2 милиона за 4-5 години.Както казах Норвегия е страната с най-висок стандарт на живот.
25
1
 
18
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Абе, хора! Вие съвсем сте изтрещяли. Статията е за Цвети, а вие пишете за Русия, Вапцаров, Костов и какво ли още не! Като няма какво да "кажете" по-добре просто замълчете!Аз лично пожелавам на Цвети да се възстанови напълно и да изживее един пълноценен живот! Щом Господ я опази дотук, значи нейната мисия не е свършила и има дни пред себе си!
24
3
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
намалява населението на БГ в момента щото се изчистваме от хората с руски и турски гени в себе си и остават истинските българи. Като станем 6 милиона ще спрем да намаляваме и ще почнем да се увеличаваме. Всъщност то и в момента истинските българи се плодят.
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СЕСЕСЕРКОНаселението на България намалява с 60 хил годишно, а за 25 години евроатлантизъм намаля с 3 милиона, блозо една трета. С колко намаля населението на Норвегия за последните 20 години?
22
5
 
6
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До Анонимен 18България е на първо място по самоубийства на глава от населенитоНай-много самоубииства по всички показатели има в Норвегия - държавата с най-голям стандарт на живот в света.Ако у нас е мизерия то 80% от останалия свят трябва да се е самоубил до сега.
21
3
 
11
 
! Отговори
кор за расия преди 7 години
руските oлигoфрени и под тази статия ли трябва да си избивате kомплексите?
20
1
 
11
 
! Отговори
Тате преди 7 години
И аз те обичам, Цвети!
19
3
 
4
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До Анонимен 12Стиховете му са на български и вечни..., и актуални... Това го опрощава за всичките му забежки към македонизма. А ти кой си, колко нигови стиха знаеш по памет..Достатъчно е да знам само :Попадна в затвора на хора и стана човек.Това освен болен мозък няма кой да го измисли.Колкото до останалата му работа като поет - гола вода.Ако не беше партията, никой нямаше да чувал за тоя НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.
18
1
 
15
 
! Отговори
младен преди 7 години
Дано да се оправи момичето и да са и по-малки щетите по тялото.
17
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 20В грешка си. Русия има положителен прираст и населението и се увеличиава, а мизерната евроатлантическа България намаля с 1/3 за 25 години и продължава да намалява с 60 хиляди годишно. Като намалява само единия от трите едноса, другите два увеличават броя си.
16
11
 
8
 
! Отговори
фaк раша преди 7 години
В България се живее много по-добре отколкото в Расия. рашки *** - САМОУБИЙТЕ СЕ !!!
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съседката Станка мъжът и замина за Испания и от 5 години никакъв го няма и не се обажда, а тя гледаше детето сама, ама остана без работа и детето се разболя, искаше в Израел да го лекува, заем искаше да тегли, но от банката и казаха, че ако няма работа няма да и дадат заем и детето си замина без лечение и на Станка много и дойде и тя като Цвети се хвърли от 12тия етаж и се самоуби, но нищо не писаха за Станка по медиите.