Цвети проговори: Татко, обичам те!

Баща й обяви, че след тези думи е най-щастливият човек на земята
Обновена: 21 юли 2016 14:57 | 21 юли 2016 14:42, Петя Славова
77
Цвети проговори: Татко, обичам те!
Снимка: архив, Булфото

"Татко, обичам те!" – това са били първите думи на гимнастичката Цветелина Стоянова, която се възстановява след тежкия инцидент, при който падна от 6-ия етаж от блок в столичния квартал "Надежда".

Още по темата

Бащата на гимнастичката - треньорът по бокс Йордан Стоянов сподели пред медии, на излизане от "Пирогов", че дъщеря му вече не общува само с жестове и мимики, а произнася и първите си думи.

"Бях при нея, лекарите ме пуснаха буквално за няколко минути. Каза ми: "Татко, обичам те!". Най-щастливият човек на земята съм. Тя видимо се подобрява и очевидно лекуващите я медици полагат възможно най-добрите грижи за нея", сподели Стоянов, цитиран от "България днес".

Освен че вече изрича думи, Цвети е започнала да диша сама. Белият й дроб започнал да функционира все по-добре самостоятелно, без помощта на апаратите.

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел, но от МВР хвърлиха бомбата, като обявиха, че тя е в "Пирогов" след претърпян инцидент.

Веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика, и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Впоследствие се завъртя и версията за личен мотив, гаджето й я бил изоставил, което пък бе отхвърлено от разследващите. Според прокуратурата тя е направила опит за самоубийство. Мотивът обаче все още остава неясен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
на първо място са скандинавските страни, след това рашките и чак след това някъде е България :)) Рашките са с доста нисък стандарт на живот :))
13
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"в Русия се самоубиват много повече хора"Това не е вярно, според статистиката България е много пред Русия по самоуйства. В Русия стандарта на живот е много по-висок отколото в България, България е най-мизерната страна в Европа сравнима с бедна африканска страна. България е първа не само по-самоубийства но и по най-голям отрицателен прираст.
12
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е на първо място по самоубийства на глава от населенито, толкова много хора се самоубиват заради мизерията, но само този случай се преекспонира. По добре дайте Ердоган или Путин.
11
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКато е силно момиче защо е скочила от балкона?
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Цвети, желая ти да си здрава и щастлива оттук нататък и много успехи в живота :))
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, силно момиче,дано имаш много, много щастие и късмет в живота оттук нататък
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е време беше да дадат малко Цвети и грациите, че Ердоган вече почнахме да го сънуваме.
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стиховете му са на български и вечни..., и актуални... Това го опрощава за всичките му забежки към македонизма. А ти кой си, колко нигови стиха знаеш по памет...
6
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано се оправи момичето! аз също мисля че е блъсната от балкона и са замесени хора от политиката на вивоко ниво.
5
30
 
14
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До АнонименНикола Йонков Вапцаров - национален предател, поддръжник и разпространител на македонизма, сътрудник на терористи работещ против националните идеали на Отечеството в услуга на Руската империя(СССР) - главен враг на България.Предателите трябва да се убиват - Васил Иванов Кунчев
4
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До #2И какво с Раева!?!? Ще я хвърлите от седмия етаж!? Че ние, хората непреставени в медиите, ако за всяка несполука или провал в живота ни, скачахме от балкона, колко работодатели трябва да линчуваме... Сега, с ,,увреждания''и ,,некрасива'' се сетила за баща си, що не се сети преди да ,,падне''... Детска истерия, няма да пораснете младите!
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи момичето. Кой каквото е направил е направил. Бог е бил с нея, Бог ще накаже виновните. Тя само да благодари за късмета и да се моли за пълно оздравяване.
2
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Желая и да оздравее напълно! Само не знам дали ще и позволят да говори по въпроса. Тогава с И. Раева е свършено, но малко се съмнявам да каже нещо Цветито.
1
1
 
52
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Дано се оправи сладураната.