Деца си зобат стероиди без проблем, докарват си инфаркти

Най-лесно е да си купиш хормонални стимулатори от нета
22 авг 2016 09:37,
12
Деца си зобат стероиди без проблем, докарват си инфаркти
Снимка: Reuters, архив

Младежи в пубертета си докарват инфаркт със стероиди, съобщава в. "Телеграф".

"Преди няколко години приехме първия си млад пациент. Момче на 16 г., което беше с откровен инфаркт - запушена, тромбозирала коронална артерия. При него ставаше въпрос за някакви допълнително приемани спортни добавки, най-вероятно от хормонален характер", обясни националният консултант по кардиология доц. Иво Петров.

Проверка на вестника в интернет показала, че има десетки сайтове, през които можем да си поръчаме различни препарати - от безобидни хранителни добавки, през хормонални хапове до ампули и инжекции с тестостерон.

Поръчката не изисква никакъв документ за навършено пълнолетие, а доставката става с куриер. Хормоналните бустери вървят на цени от 30 до 200 лв. Около тези цени варират и ампулите с тестостерон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шварценегер е бенаболка ама стигна пенсия.
9
0
 
10
 
! Отговори
Е мооже ли такова н. преди 7 години
Г-жа Несторова, журналистке, мооооже ли да не знаете че не се пише зобАт, а зобЯт???
8
1
 
20
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Това се нарича естествен ПОДБОР хора ... простите хора по един или друг начин ще се очистят от що годе ставащите ! Няма какво да съжаляваш някакви спреляци които взимат стимуланти само и само да заприличат на БАТКА и да се държат като мутри после и да страдаме от такива *** НЕ МЕРСИ ! Ако имаха поне малко мозък щяха да побраузват в интернет и да им дойде акъла за тази менделеева таблица която приемат без да се замислят !
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те световно известните анаболисти рядко докарват до 40, освен ако не е някой милионер и трансплантация я на черен дроб, я бъбреци.Животът е достатъчно труден и тялото само се скапва, защо трябва да му помагаш да грохне по-бързо не ми е ясно.
6
2
 
13
 
! Отговори
me преди 7 години
На това обичам да казвам - естествен подбор.
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва ,че умират от инфаркт не е проблем.Малко комплексирани диваци по-малко.Проблем е когато ги удари не в сърцето а в психиката.
4
14
 
24
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Обаче тревата е забранена, нали...Ушевите са най-*** и безполезно племе в България!
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия химии са по-вредни от растения които са незаконни и забранени, които си ги има в природата, а това е създадено в лаборатория, никакъв смисъл няма човешката простотия.
2
14
 
18
 
! Отговори
ЯКАТА_БАТКА преди 7 години
Какъв е проблема? Нека да са силни децата! Да зобат мощно и да се бият с лошите!
1
0
 
63
 
! Отговори
Мишок преди 7 години
Ми то ако ставаше с 5 лв. да се направят на Рони Коуман...ама то простотията и липсата на ИНФОРМИРАНОСТ,не на информация до това водят.Обаче ти видя ли го оня с новата S 600,к'ви баници имаше.И аз ще съм така.Баници,S-класа,татоси и една чалга-силиконова кифла вътре.Ученето е за глупаците.Е за това ще се боря в тоя живот!Жалко,но това е днешната ценностна система на ПОВЕЧЕТО младежи