Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева

Деница Михайлова обяснила, че е "много важна за министерството"
Обновена: 2 сеп 2016 07:59 | 2 сеп 2016 07:09,
306
Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева
Снимка: Facebook

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колева не напусна ли България, обяснявайки как българинът е *** и не я оценява? Че в чужбина умирали за нея и нейния талант? Генерализирали били за българите... Колева може да не помни, но ние не забравяме.
9
1
 
29
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Тая е интегрирана вече.
8
2
 
41
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 7 години
То хубаво, по съветите на Кунева, да се интегрират ромите, ама то много интеграция, много права.....И...няма само Стоичков да се бие...!!!
7
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младенов, каква е тая сбирщина в повереното ти министерство, бе?!
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами време беше, даже е закъсняло, ама по-добре късно отколкото никога.
5
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живеят римляните! Те имат само права. Както и кебапите, и те имат само права! Да живее новата мюсли Европа, и ние като неразделна част от нея!
4
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До онзи ден псуваше българите, сега са прави на света вода ненапита - защитавала ги била. Кой знае, защо са я пребили и си премълчава истината...
3
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният държавен хрантутник имащ се за велик. Вижте ги сутрин около девет, на ул. Александър Жендов, как изскачат от храстите пресичат като зашеметени където им падне, въпреки че има пешеходна пътека. Всички несгоди в тази държава идват от деветдесет и пет процента, от едомилионната банда непрокопсаници, на държавна хранилка. Нагло и некадърно, но задължително с претенции..
2
66
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тая кой я кара да се вре дето не й е работа? Ако е имало охрана са щели да се оправят с тия двамата... ама пак да се покаже.
1
1
 
119
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромка, назначена във Външно министерство нарича българите, които й дават хляба "измамници"... Еха, докъде се докарахме! Дали се е скарала с Рут или друг гражданин, няма никакво значение в случая.