Динко – не престъпник, а "едно добро момче"

Имал двама PR-и, вече не ходел по границата, бил дал дума
Обновена: 11 сеп 2016 20:41 | 11 сеп 2016 20:40,
130
Динко – не престъпник, а "едно добро момче"
Снимка: кадър Нова

Името му се превърна в нарицателно за България. Децата в пограничните села у нас вече вместо на стражари и апаши си играят на Динковци. Най-новият виц е, че когато се обадиш на 112 за спешен случай ще чуеш: Динко слуша.

Още по темата

Известен е като ловеца на бежанци – за едни е герой, а за други тъмен балкански субект.

Самият той обаче има съвсем различна визия за себе си. "Не съм престъпник, аз съм едно добро момче”, казва Динко от Ямбол.

Пред Нова тв той разказа, че ако получи разрешение, би могъл за ден да събере 2 000 души, които да се грижат за сигурността в страната.

"Хората харесват мъжкарите, аз съм мъжкар. Затова харесват и Бойко Борисов. Искам правителството да ми позволи да се направят отряди и да бъдат финансирани, за да пазят границата. Ако това не стане, ще ни сдъвчат и изплюят след време", каза Динко.

Той обаче посочи, че е дал дума "на един човек" да не ходи вече по границата и затова иска разрешение от властите да събере хора.

Той е категоричен - страната ни не трябва да приема афганистанци, защото не е яссно от какво бягат те.

Разказа, че от унгарското правителство са се свързали с него. "И ми викат: Абе, човек, тука всички говорят за тебе", заяви той. Динко дори обясни, че в Унгария последвали примера му и събрали хора, готови да пазят границите. Давали им по €500 на месец, за да спират "напастта".

Той отново заяви, че има план, който иска да представи на премиера Борисов. Динко каза, че е виждал министър-председателя само отдалеч и отрече Борисов да му е звънял след историята със залавянето на бежанците.

По повод медийния си образ Динко разкри, че има двама пиари, "за да не се излага". Той се притеснява да не го разберат хората така, както не искал. "Не съм Рамбо, но и не се страхувам", бяха част от другите признания на Динко.

На въпрос как е забогатял, той каза, че са занимава с бизнес. Ямболията разказа, че докато неговите връстници се занимавали с наркотици, той е бил подтикнат от баща си да се захване с бизнеса със стари коли. Ходел от блок на блок и търсел москвич или развалена вече лада.

В същото време Динко заяви, че не се интересува от критиките на Хелзинския комитет. "Такива цървули, те са недостойни да говорят с мен", отсече той.

И добави убедено, че такива като него могат да защитят децата в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам дали е добро, ама е едно просто момче.
76
4
 
5
 
! Отговори
Димитър Общи 1872 преди 7 години
Динко с хайдушките си прояви връща България в 1872 годинна , вероятно имитира Димитър Общи който по това време известен Престъпник
75
4
 
8
 
! Отговори
**** преди 7 години
След като 2 000 000 Българи се изнесоха по Чужбина тоест Кадърните и Квалифицираните то в България останаха такива като тоа ''***'' тоест Нискоквалифицираните и такива които въобще нямат никъква Квалификация
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Произхода на Динко може да се окаже че е Българеещ се ром(Дасикане Рома)за които в България не е удобно да се говори
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В това видео по Нова ТВ с тоя селски диалект на Българския език само кравари и овчари по селата
72
2
 
3
 
! Отговори
dido преди 7 години
до #1872 то ако се замислиш по онова време и Ботев и Левски са били криминално проявени :) а Димитър Общи си е направо рецидивист - банков обирджия, ама това да напомня само от гледна точка на турцитем ти от коя гледаш? :))
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8000 евро стига тарифата да се прекара Бежанец през България до Германия , колко ли ли Бежанеца е ограбил Динко
70
3
 
8
 
! Отговори
. преди 7 години
Динко изобщо не го е еня за държавата и сигурността и. Далаверата му е, че ги джоби тия хора, а те не носят малко пари.
69
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
От министрерството се кълнат, че границата е добре охранявана от полиция и армията ни. Как Динко залавя мигранти тогава ?
68
5
 
8
 
! Отговори
1872 преди 7 години
Динко новия Димитар Общи на България само че неграмотен и криминално проявен , абе кръвта вода не става
67
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В същото време Динко заяви, че не се интересува от критиките на Хелзинския комитет. "Такива ***, те са недостойни да говорят с мен", отсече той."Отсели на десетката центъра с това изказване!Трябва да вдигнем и да paзмaжeм, анти-български формирования като БХК, платежна мрежа, дост, дпс.. Трябва да изринем саудитски, катарски и краварски фондации които инвестират милиони в унищожението на България! Трябва да покажем, че в Българи не всички са роби и дупедавци, но как?
66
9
 
11
 
! Отговори
ляля преди 7 години
Динко, не знам какво разбираш под "мъжкар", ама ти би бил алфа- мъжкар в стадо от едър ръгот ***.
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглост е да заложиш 800 милиона долара на фалите на Американския държавен резерв. Ето, това е Шорош, евреина милионер, който финансира заедно със Сауд. арабия преселението на мюсюлманските орди в Европа.А, Динко е сгрешил само защото е разпространил видеото със задържането на ислямистите.
64
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко = позор за България. Варварин с мания за величие!
63
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Добро момче" докато не нападне и обере някого. Хора като Динко виреят само в среда на насилие и бруталност - те не могат да бъдат продуктивни членове на обществото.Той е заплаха за себе си и за околните.
62
4
 
12
 
! Отговори
Алекс 1 /до Анонимен преди 7 години
Разбира се, че е наглост, от страна на всички, които осъждат Динко.Ама какво ме интересува и с какво засягат държавата и властта?Засрамва ги?Чувстват се унижени, засегнато им самочувствието, пренебрегнати са?Ау, те са обидени, че някои е иззел функциите им, докато се боричкат и измислят хватки - предизборни.Изобщо не ме засяга частният живот на Динко, нито , дали си е купил АТВ или джип - интересува ме, че един мъжкар и българин,не иска да станем ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ!
61
5
 
8
 
! Отговори
Б.Б. преди 7 години
Да прочете Винету и веднага го назначавам за началник на гранични войски.
60
0
 
5
 
! Отговори
dido преди 7 години
до # 97 кой броите за жив в Ямбол? Кои са ви ВИПовете та си толкова възмутен?
59
2
 
17
 
! Отговори
изтрещяване преди 7 години
Значи, българските власти и журналисти имат наглостта да обявяват и Хърватия, Австрия, Чехия, Полша, Швеция, Австрия, Финландия, Дания, Словения, Словакия за престъпници, тъй като всички имат затворени граници и доброволци. Ако чуят какво мислят за тях всички тези нации...
58
5
 
15
 
! Отговори
dido преди 7 години
не знам защо толкова отрицателни мнения срещу него? Първо заловил е престъпници сам- за незапознатите преминаването на държавната граница извън определените места все още е престъпление у нас! Второ някой знае ли за гражданските отряди от доброволци в САЩ по границата с Мексико? Там са въоръжени и си сътрудничат с властите. Трето след време такива хора ще се търсят щото няма начин Ердоганя да се разбере с ЕС.