Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!

Ямболията обещава "птиче да не прехвръкне границата"
8 сеп 2016 17:30,
153
Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!
Снимка: архив "Булфото"
Динко Вълев от Ямбол поиска среща на четири очи с премиера Бойко Борисов. Той има идея как да спре потока от бежанци през границата и иска подкрепа от министър-председателя за идеята си.
 
Динко се прочу като ловецът на мигранти, след като хвана 11 сирийски бежанци с голи ръце. Заради действията си той получи призовка и трябваше да се обяснява в полицията, но и на излизане от там обяви, че няма да спре да преследва нелегалните чужденци у нас.
Още по темата
 
Идеята на Динко е в страната да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата. Според него в гражданските формированията трябва да влязат бездомни и бедни хора, които в момента ровят в боклука, за да живеят. 
 
Вълев иска правителството и премиерът Бойко Борисов да го подкрепят. Динко настоява за среща на четири очи с министър-председателя, пред който е готов да представи идеята си във вече узрял вид, каза самият той пред "Дарик".
 
Ямболията обясни, че ако държавата му даде картбланш да лови законно мигранти ще организира действията по границата с изключителна прецизност.
 
"Ние не отиваме да се бием, просто отиваме да им кажем, че не им е мястото тук и да се връщат", каза Динко.
Всички участници в отрядите задължително ще преминават през психотестове, а пистолет ще се дава на всеки десети.
 
"Ако премиерът и правителството ме подкрепят, за да има доброволни отряди, птиче няма да прехвръкне през границата. Ако те ми разрешат да нося отговорност с подкрепа от правителството, ще го направя по най-строгия начин, ще бъде изпипано по най-добрия начин", зарече се Динко.
 
Той обясни, че хората с оръжие в отряда ще трябва да имат разрешително.
 
"Да не сме тръгнали на екскурзия?! Не отиваме на границата, за да правим циркове, всичко трябва да е изпипано", каза още ямболията и допълни: "Има хора, които бъркат по кофите, защо да не им се дадат пари, за да пазят границата".
 
Самият той пък щял да се радва един ден, че той е дал идеята и ще го споменават с добро.
 
Динко е убеден, че с личния си пример е вдъхновил Унгария за острата й политика спрямо бежанците и създаването на доброволчески отряди по границата.
 
"Унгария видяха от мен, защото Динко от Ямбол даде идея и те на база на тази идея събраха 3000 динковци и си решиха проблема", допълни той.
 
Динко е категоричен, че не е изкушен от политиката и призова да не го атакуват с предложение за включване в редиците на различни партии.
 
"Това не е моят спорт и не ме възбужда да бъда политик. Ако аз се кандидатирам за политик, означава да стана като всички останали. Аз не искам да съм като останалите. Аз може да имам малко, но си е мое", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo na dinko zarvulite da ti jadat tia ot gerb
98
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е обратен и в герб също са обратни и болни мозъци.
97
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е пич, пък вие го ръфайте колкото щете. Ако имаше повече пичове като него, поне в полицията, бабите щяха спокойно да си спят по селата, бай бежанец щеше да обикаля през Румъния, а на Лъвов мост хайки нямаше да има. Динковци са нужни, а не татуирани мамини тюфлеци, мислещи се за мъже.
96
20
 
10
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА преди 7 години
...АМИ КАТО ИСКА ДА ЛОВИ МИГРАНТИ ---ДА Е УЧИЛ ЗА ПЪДАР ,БЕ....!Я ,ЩО ПЪДАРИ СЕ ИЗУЧИХА В ПАЗАРДЖИК...И ВЕЧЕ СА ВСЕ НА ОТГОВОРНИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА!!!ЩОМ И ТАМ НЕ СЕ Е РЕАЛИЗИРАЛ....ЗНАЧИ И С МИГРАНТИТЕ , ЩЕ МУ Е ТРУДНО!
95
3
 
18
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
В идеята на Динко няма нищо ново.Просто създаване на опълчение-войска от доброволци.Всъщност тоя принцип може да се ползва и в армията-казарма на (полу)доброволен принцип-примерно неслужилите да нямат право да заемат всякаква държавна служба,от пазач до президент.Досегашните служители ще преминат военно обучение,ако искат да останат на постовете си.След като предстои голяма война,редно е да се вземат и съответните мерки.
94
1
 
14
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
До еделвайсТо ако става въпрос за биологична охрана на границата,прасетата са по-добрия вариант!Две огради по границата и между тях стада от гладни прасета-и следа няма да остане от мигрантите.Впрочем в Странджа имат опит в свободното развъждане на прасета.
93
0
 
12
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Може да има и свестни хора, но ставаме все по-безавторитетни някак си. Трудно ми е да имам пълно доверие на някого. Според мен само кучета биха били верни и неподкупни при опазване на граница. Граничарски кучета. Ако някой иска НАИСТИНА да опазва граница - да включи и кучета. Същото да се прави и при отиване на местопрестъпление. Отиде ли се без куче- значи ще се отбива номер. Престъпник няма да се търси.
92
14
 
10
 
! Отговори
гого преди 7 години
Е па тоя като иска да лови мигранти , да беше станал полицай кво само плаче като вдовица за ... не знам само дали ще издържи всички изпити.
91
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна трябваше да е в затвора!
90
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последната брънка от хибридната война. Ама с мозък колкото аспиринче как да го осъзнае.Шиле тестостероново дето не се осъзнава, че го правят курбан.
89
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗТРЕЩЯЛ СИ ДИНКО.ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ИЗТРЕЩЯЛА.
88
1
 
17
 
! Отговори
е добре щом триете преди 7 години
До тотално робствоСега НПО-тата на известния американски бизнесмен от еврейски произход ще изгрезат талмудата, докато не го осъдят... ...в съдилища, където се изповядват ценностите на "новият световен ред" на САЩ...
87
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ок, Динко е глупав и т.н. нарицателни, които му слагате... Но питам се, дали един от вас от тези, които го плюете му стиска да извърши нещо такова... Сигурен съм, че повечето му критикари ще се на.се.рат в гащите, ако видят някой от тези брадати *** вечер да им се ухили близо...Страхливци ш-и-бани сте, мух.льовци и пълни ***... Със сигурност никой от вас не е участвал в по сериозна улична битка с м.ан.гали, както аз например 3ма срещу 12... и не избягахме...
86
10
 
39
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
Трябва да има все повече хора като Динко!
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До BURZUM верно си БОРСУК
84
16
 
6
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Динко и Анита Мейзер кандидат президентска двойка!
83
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За радост има много такива герои като Динко. Да е жив и здрав и да трепе поганците.
82
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 103Защо реши, че злобея... Ни най-малко. Динко е престъпник и трябва да бъде третиран като такъв. Подкрепян е, защото престъпниците са по-малко мразени от мигрантите. Всъщност подозирам, че е убийците са по-малко мразени от тях в момента. Ти си жалък, че си му фен след като той не е патриот, а чисто и просто тарикат :)
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
80 за Боко, 20 за тебе и ще има безусловната подкрепа на правителството.
80
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паравоенните отряди ще свършат работа, бързо и без много шум ще разчистят ислямските ***. дайте им оръжие, картечници, бтр-и мини всичко да имат момчетата!