Нумеролог прогнозира: Новият президент определя пътя за 27 г.!

Цачева и Радев са равностойни, Калфин – консенсусен
4 окт 2016 09:14,
32
Нумеролог прогнозира: Новият президент определя пътя за 27 г.!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

"6 ноември е много важен ден за България - какъвто президент си изберем, горе-долу такава ще е насоката за развитие на България в следващите 27 години, защото от следващата година България влиза в един нов 27 цикъл на развитие. Изборът е много важен", обясни нумерологът Ели Маринова пред Bulgaria ON AIR.

По думите й светът ще ни гледа много внимателно какво правим. Въпреки това Маринова не очаква да сме много активни, а напротив - избирателната активност ще бъде по-малка от прогнозираната. Настроението няма да е приповдигнато, но тези хора, които отидат да гласуват, ще го направят отговорно, добави тя. Според изчисленията й, денят ще бъде напрегнат, важен е за хората и България, но ще мине сравнително тихо за разлика от други избори.

Цецка Цачева и ген. Румен Радев са почти равностойни, коментира нумерологът.

"Цецка Цачева има доста сериозна подкрепа. Бих казала, че е добър експерт, но има и подкрепа. Това, което показват числа е, че тя е консенсусна личност, която е наясно и с политиката, и с дипломацията, с комуникациите, с различните хора. Позициите й са доста солидни. Това, което може да я препъне, е, че при нея месец октомври - 9-ти е личен. Просто 6 ноември за нея не е ден за поставяне на нови начала", посочи Маринова.

Тя заяви още, че ген. Румен Радев е по-скоро добър политик, отколкото добър дипломат. "Много е силен. Човек на честта и на дълга. Експерт, но дипломацията малко му куца. Консенсусен е", смята тя.

"Ивайло Калфин също е консенсусна личност. Той е по-скоро дипломат и търси не силови методи и решаване на проблемите. Това обаче понякога се оказва капан, защото искайки да угодиш на всички понякога, не се случва нищо. Той има доста добри шансове. С комуникацията е добре, с разбирателството и с работата в екип - също е добре. При него шансовете също са добри", добави Маринова.

По думите й Пламен Орешарски има доста добра позиция. "Той е доста силен политик и дипломат. Знае какво да иска и към какво да се стреми, но е малко трудна комуникацията с него. Един президент трябва да е добър дипломат, а след това добър политик и заради това съм го сложила назад", обясни нумерологът.

За Трайчо Трайков и Красимир Каракачанов явяването на тези избори е стъпка нагоре, но вероятността да ги спечелят никак не е голяма, прогнозира Маринова.

По отношение на "битката между" Ирина Бокова и Кристалина Георгиева - там ситуацията е 50 на 50, пресметна тя. "Ирина Бокова има опита и основата. Тя доста добре познава играта. Кристалина Георгиева също е политик и дипломат. Може да се каже, че е по-силова личност, но има добра подкрепа, но дали ще надделее не знам, защото Бокова има основата", заяви Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
25
 
! Отговори
42 преди 7 години
Ще престанем ли да даваме пари на такива побърканяци...Астролози, нумеролози, ***...
6
3
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цачева е едни...гърди пред всички кандидати за Президентството,защото може да прави...хаванчета на струг.Освен това може да...кара и самолет,но още не се е...пробвала.
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧеНе е проблемът, че е жена... Проблемът е, че е поредната пиявица, наредена на партийната копаня и ни я представят като големия радетел за демокрация. Гордяла се била с членството си в БКП, щото иначе нямало да получи образование. По онова време тия, които са получавали образование, заради партийно членство, са били най-големите некадърници, които иначе не биха завършили и средно! Леле-мале!
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като прогнозите и анализите на евентуални резултати от президентските избори ги правят нумеролози и астролози, работата е отишла съвсем в септичната яма.
3
7
 
29
 
! Отговори
Че преди 7 години
Аз съм НЕгласуващ от много, много време. И сега нямах никакво намарение да гласувам (никой и по никакъв начин, не може да ме "задължи" да имам политическа позиция, да разбирам от политика, за да отида да гласувам, чрез което действие се изразява политическа позиция).Обаче ... кандидатурата на Цачева нещо ме разколебава в нежеланието ми за гласуване.Абе не може жена, особено пък Цачева, да е "лицето на нацията". Има длъжности, които "по дефиниция", "по подразбиране" са запазени за мъже!
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно чета прогноза за времето от цигганчета: ще вали, а може и да не вали. Все 50% ще познаят.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще са равностойни, Цачева бие Радев на канадска борба.

Спонсорирани публикации