Късата бюлетина издаде вота – люта семейна разправия

Скандалът избухнал в една от секциите в Горна Оряховица
14 ное 2016 08:00,
9
Късата бюлетина издаде вота – люта семейна разправия
Снимка: Булфото

Късата по размер бюлетина за президентските избори разкри тайната на вота и предизвика семеен скандал в една от секциите в Горна Оряховица.

В неделната сутрин пред урната се развихрили люти страсти, след като мъж и жена гласували в нея. Когато двамата един след друг се наредили, за да пуснат бланките, бюлетината на мъжа са отворила и станало ясно за кого е гласувал. Половинката му се изненадала неприятно, защото избрала другата кандидат-президентска двойка.

"Ти за кого си гласувал? Нали говорихме и се разбрахме кого ще подкрепим", викнала срещу мъжа си пред слисаните членове на секционната комисия разгневената горнооряховка, цитирана от "Труд".

Мъжът за секунди се сконфузил, ала се окопитил и не й останал длъжен: "Ще гласувам за когото си искам! Няма ти да ми казваш!" После побързал да напусне секцията.

Жена му очевидно била толкова изненадана и разлютена, че продължила да обяснява пред присъстващите: „Разбрахме се да гласуваме еднакво, а той ме е излъгал! Пуснал е за другия кандидат! Аз ще разбера кой го е накарал“.

Наложило се председателят на секционната комисия да помоли жената да напусне, тъй като се събрала опашка от избиратели и затруднявала организацията по гласуването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Арменец адвокат преди 7 години
"Наложило се председателят на секционната комисия да помоли жената да напусне, тъй като се събрала опашка от избиратели и затруднявала организацията по гласуването."Докога с това социалистическо мислене бе, председателят? Трябваше да вземеш по 20 лева от хората на опашката за драмата, която гледат.
5
0
 
22
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Т'ва жените са опасно нещо все искат да командват... ( щяла да разбере кой го е накарал ) ...Комшийката како Комшийката... Човека има собствена воля нищо че е женен за тебе.
4
5
 
18
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Защо ходиш със жена си на избори, градски ? Върви два часа след това! Хванало те разстройство---или нещо друго измисли. Може ли така да си разваляш семейните отношения ? Аз със моята даже на баня не ходя заедно! За други избори ще знаеш - дори да си разведен и да си със друга. Чиляк съ учи дор, е жив !!
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжлето е фърлил глъсЪ за убавица Цуца!
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де да се отнасяха само до вота този тип семейни идилии...
1
1
 
51
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Тая поне разбрала за кой е гласувал мъжа й. Докато Митю Пищова не можа да разбере за кого е гласувала жена му, защото гласа на жена му го няма за него :D :D :D