Ненчев в Следствието: Днес за ваксините, утре за МиГ-овете

Очаква се да му повдигнат обвинения за ремонта на самолетите
81
Ненчев в Следствието: Днес за ваксините, утре за МиГ-овете
Снимка: БулФото

Министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев е призован утре в Столичното следствие, когато се очаква да му бъдат повдигнати обвинения за ремонта на българските самолети "МиГ-29".

Още по темата

Ненчев потвърди това пред журналисти, след като днес се яви на разпит в Следствието заради обвиненията срещу министъра на здравеопазването в оставка Петър Москов за сключения договор за бартер на ваксини с Турция.

Ненчев заяви, че днес е бил разпитван дали подписът под решението на Министерския съвет за бартера с ваксините е негов, предаде БТА.

За ремонта на самолетите той каза, че смята, че договорът с Полша е бил икономически по-изгоден за страната ни.

По-рано днес в Следствието се яви министърът на образованието в оставка Меглена Кунева. Тя обаче отказа да коментира темата пред чакащите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че нещо, но прави впечатление момента, в който към непослушните министри от РБ са повдигнати обвинения. Оставя се с впечатлението, че Богът се е разгневил и раздава правосъдие. Интересно, ако РБ бяха гласували по-различно дали щяха да се окажат с повдигнати обвинения или наказваме само "вашите", а не "нашите" бандити.
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лов на вещици...
51
1
 
8
 
! Отговори
Колио преди 7 години
До 63 ти ако караш Мерцедес и ако ти предложат ремонт на двиг за теля в Германия за 2000евро Мерцедес и ремонт в полунез в Полша за 3000 евро ти сигурно ще си ремонтира мотора в Полша а.Начев е за разстрел не за съд защото когато спре двигателя на изтребител тои пада.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е за парлама. Да се каже ,че и в Б-ия гонят корупцията. След две седмици всичко ще се забрави
49
3
 
4
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Тоз ще влезе ли в затвора?
48
3
 
8
 
! Отговори
Резистентен преди 7 години
Ненчо, хващам бас, че си сколасал поне едно 10% комисион! Всички можем да смятаме, а сумата в твоята банка е много, много голяма! Ти си за Кушлев и затвора! Да знаеш, има справедливост.
47
1
 
6
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
да не сте злоупотребил с "евроатлантически твърди наркотици" ?
46
1
 
17
 
! Отговори
мачу пикчу преди 7 години
Въпросът е , че колективната сигурност иска колективни решения......Не срещу Русия а винаги с Германия....! Сега е изгодно да купим Су 35 , С-400 и Т-90 не защото са руски, а защото са най-добрите....и най-евтините....
45
2
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До 60 анонимен Аргументите ти в пълна сила могат да важат и за гербавата шайка, но ти пак си ги пропуснал което явно не е случайно.
44
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 46"Боби", като е толкова по-добър МиГ-а защо до сега има десетки свалени 29-ки от ф-16 и нито един обратен случай???? ай ся !
43
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх"Пропуснал си гербавата шайка те са по-големи комунисти и от БСП."Не съм ги пропуснал, но най-належащо е в затвора да влезнат престъпниците от БСП+АБВ+Атака за да се научат, че пари могат да се вадят и с честен труд а не само с обслужване на руски бандити.
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
14 Анонименпреди 2 часаКрадливи, некомпетентни ГЕРБери и реформатори, загубиха 7 години на тази държава.ГЕРБ изгубиха 9 години на тази държава - през 2007 година на местните избори много гербери станаха кметове. Повечето изкараха два мандата.
41
2
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До 50 анонимен Пропуснал си гербавата шайка те са по-големи комунисти и от БСП.
40
1
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Кунева е за затвора!
39
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Така е б....ците на съд. Скоро и за днес бг.Съдът ви отдавна е готов
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България 60 000 човека са за затвор за последните 25 годиниТова е изчислено от специалисти.
37
11
 
4
 
! Отговори
MGS преди 7 години
Значи сценария е следния: Цацаров вкарва всички в затвора - Камбойски. Поради липса на кадри той става служебен министър председател, Пеевски - министър на финансите, пожизнено. Обединяват се със Славчо и го правят Президент (Радев е в затвора също, щото е разписал за нови спирачки на Миговете, а се знае, че децата нямат спирачки). Тъй като е млад го правят пожизнен, така уйдисваме на акъла на Ердоган и същевременно намаляваме разходите за избиране. А по вкарани министри в затвора бием Румънците
36
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време беше доктор Менгеле и Ники Мокета да се изправят на скамейката.
35
3
 
11
 
! Отговори
сашо сладура преди 7 години
във конски вагон пътуват герб за лом прощавай софия и кино парламент ( одеон). ГЕРБ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА НЯКОЙ ОСТРОВ ПО ДУНАВА ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО МУ ТХРСЯТ СЕ И НАДЗИРАТЕЛИ АКО ГОГОВ И ГАЗДОВ СА ЖИВИ ДА ГИ НАЩНАЧАВАТ ТРЯБВА И СДАДО ПОЛУДИВИ ПРАСЕТА ДА ГИ ЯДЪТ
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не го вкарайте в ареста, че Ники монета трябва да обслужва 3 любовници, а там ще го обслужат него