Г-жа Люси се излекува, малко остава и Синан да успее!

За лечението му са необходими 81 хил. евро, сумата е почти събрана
Обновена: 7 дек 2016 11:02 | 7 дек 2016 10:37,
4
Г-жа Люси се излекува, малко остава и Синан да успее!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Учителката Людмила Ангелова, която успя да пребори рака, сега се включва кампания, за да помогне на свой ученик с тежко онкологично заболяване.

Неотдавна ученици успяха да съберат непосилната за нея сума, за да бъде лекувана в чужбина. Сега учителката се захваща с каузата да помогне на 16-годишния Синан Мурад.

За лечението на момчето са необходими 81 хил. евро, като сумата е почти събрана, благодарение на кампания, която са подели учениците и самата Людмила. Събраната сума е около 140 хил. лева, остават още около 20 хил.

Още по темата

Съученици на Синан разкриха, че парите са събрани само в рамките на две седмици. В кампанията участва цялото училище, както и други учебни заведения от Асеновград.

"Нямам никакви съмнение, че сумата ще се събере. След всичко, което ми се случи на мен, бях убедена, че ще успеят и този път. Искам да кажа на Синан, че трябва да запази духа и борбеността си, която показва досега. Предстоят му моменти, които няма да са леки, но съм сигурна, че ще успее. Формулата на успеха е да не спира да вярва. Аз знаех, че трябва да мина по този път и нещата ще се случат", сподели Людмила Ангелова пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Децата са изработили много кутии, които са разпространили в целия град за набиране на средства. Организирали са и базар, където се продават детски изделия. Един от най-добрите приятели на Синан разкри, че предстои и концерт в помощ на болното момче.

"Постоянно давахме кураж на нашата госпожа, сега го правим със Синан. Вярваме, че доброто съществува", сподели една от неговите съученички.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
21
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
Радвам се да видя, че не само омразата към нещо може да обединява хората. Браво на дечицата.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БИЛКАТА КОТЕШКА СТЪПКА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА РАК!
1
0
 
39
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
младото поколение... май не са толкова лоши колкото всички се опитват да ги изкарат! Браво на децата!