Светослав всяка вечер бил при близък бежанец, всяка вечер пияни

Бодигард на общежитие го разпознал, цивилен го видял в автобус
Обновена: 18 дек 2016 12:23 | 18 дек 2016 09:32,
206
Светослав всяка вечер бил при близък бежанец, всяка вечер пияни

Светослав Стойков, който бе арестуван в събота следобяд в Берлин за нападението на жена в метрото, е бил разпознат от охранител в общежитие за бежанци, пише 24 часа.

Бодигардът разкри пред в. "Билд" как е разпознал нападателя. Роднина на Стойков се е бил регистриран като бежанец в дома и Стойков и братята му всеки ден ходели в дома да го взимат и извеждат. Връщали се вечер пияни. Тъй като в бежанските общежития алкохолът е забранен, те изсипвали бутилките бира, които носели, демонстративно на земята.
Държали се изключително провокативно и причинявали неприятности.

Още по темата

Затова и охранителят, който се представя ред в. "Билд" като Али, разпознал веднага Светослав на видеото.

"Те винаги носеха едни и същи дрехи", казва той пред вестника. За да се увери, изгледал видеото и на екран с високо качество при началника си, след което се обадил в полицията. В понеденик властите арестуваха по-малкия брат на Стойков, който също е бил с него в метрото. В това време нападателят изчезна от жилището си в Берлин.

Предполагаше се, че се укрива при роднини в "Максуда" във Варна, но българската полиция обяви, че няма данни той да е в България. В събота следобяд полицията го арестува в автобус на гара в берлинския квартал "Шарлотенбург". Рейсът идвал от Южна Франция. Пътник в него разпознал Светослав Стойков и се обадил на полицията.

При ареста си българинът не оказал съпротива. Ако обвинението срещу него е за нанасяне на телесна повреда, го очакват до 5 г. затвор. За залавянето на нападателя бе обявена награда. Към нея се включиха различни известни хора, като наградата достигна 60 000 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да ди пишем, 40% от 15-годишните българчета са функционално неграмотни.Тоест, до 5-6 години масово ще имаме бели, но с манталитета на този *** на снимката. Не, че и сега не се кършат на Азис, но тогава ще са още повече.
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, обаче ...Това е.
39
12
 
5
 
! Отговори
Невини с мръсни ръце преди 7 години
Това за анадолското племе е исторически факт не касаещ конкретния случай в Берлин бре!Става дума за ЮНАЦИТЕ дето са ВИНАГИ НЕВИННИ и са най-красиви и са най-добри!Те лично измислиха компютъра-ха ха ха!!!-и управляват третата по големина страна в Света-Бразил!!!Ха ха ха!Впрочем този който изби 60 000 000 според Солженицин е по майка от това ЮНАШКО племе а не е грузинец!Той е от град Гори-Южна Осетия-подчинено кралство на Грузия и съставна част от Великата волжска юначина!Убиец номер2 след Мао!!!
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А футболистчетата на Локото, които си правят клипчета с 15-годишни, чий продукт са?
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 45Това е разбира се. Не лъжите на оня нефелен анадолски ***.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Невини с мръсни ръцеЗа какви 101 човека става въпрос?
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kak taka rodnina registriran kato bejanec,s kakuv pasport sa go prieli i nastanili v tozi dom s bulgarski dokumenti,kato nas ni vodiat ili vodiha ikonomicheski imigranti ot predi 20 godini i ni kazaha togava prez 1992 godina ne sme bejanci i ne mojem da polzvame takiva domove i bulgarite togava gi prinudiha legalno da napusnat tazi mnogo uvajavana strana Germania,a segiz situaciata bejanec rodnina na bratia s bylgarski dokumenti i pasport,siakash neshto namirisva na falsh ili falshivi neshta.
34
2
 
15
 
! Отговори
Курти преди 7 години
А честито на нашето момче от максуда. Сега в германския затвор ще му покажат кон боб яде ли
33
8
 
21
 
! Отговори
до 45 преди 7 години
Аз не мисля, че е продукт на нас, на нашето общество, държава, образование. Истината е , че си е продукт на ромските ценности, ромската култура, ромското обкръжение, ромските навици примесени с нашата бедност и западен модел за "интеграция" , на свръх толериране и отглеждане.
32
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи как сте клали беззащитни жени и деца в Баташкото клане, където и днес стоят детски черепи...
31
8
 
17
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Сега наистина съжалявам, че Германия не спечели 2-та световна.... Но друг, ако беше взел мандата от Хитлер, и германците си бяха свършили плановете които са си били наумили, сега можеше да живеем в ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ!!!
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ти хареса, а? Я кажи колко други народи по Балканите сте изклали...Кажи, кажи...
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И едно анадолско племе изби 1 500 000 само от арменците, но за него нищо не казваш...
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България си заминава заради такива като този издрислав и тебе.
27
16
 
6
 
! Отговори
Невини с мръсни ръце преди 7 години
Та едни филипински медицински сестри за по 50 000 долара убиха чрез СПИН невинни 459 деца-1998 година а пък други финландци за четири часа убиха 101 души в нощта на 2 февруари бре!Жоро Илиев и братока му са чисти никарагуанци а ония дето го убиха на остров Аруба е родом от Чили бре!Националният им герой бай *** и тариката Андрешко са литературни измислици а народния им герой ХИТЪР Петър кой знае защо не е умен или красив бре!А бре освен че са най-умни и красиви - ТЕ ВИНАГИ СА НЕВИННИ!ЮНАЦИ !!!
26
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и да е,той е продукт на нашето общество.И аз мразя шведите,но гледам другите коментари и виждам че българина още не разбира,че това е всеобща вина.В държава,където омразата,завистта,агресията и простотията са издигнати в култ,така ще е.България си заминава, и то демонтирана от нашата собствена ръка.
25
4
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Ти да не си опитал...
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прадедите на този *** са се домъкнали тук неканени като слуги за мръсната работа на турските власти.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 39Ако е в немски затвор едва ли ...
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя какво порене го чака в затвора да ритнеш жена в гърба слизаща по стълбите е най-долното деяние.