Ясновидката Гюкчен за 2017-а: Уникална година! Много избори!

Юни-юли ще се случи нова трагедия, прогнозира гадателката
5 яну 2017 10:44,
53
Ясновидката Гюкчен за 2017-а: Уникална година! Много избори!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

2016 г. изправи България пред избори, донесе оставки и избра нов президент на Америка, записа неуспешен преврат в историята на Турция и беляза света с кървави атентати. Какво ни чака през новата 2017 г.?

На тези важни въпроси отговори даде ясновидката Илиана Чаушева - Гюкчен пред Bulgaria ON AIR.

"Това е уникална година за всички българи и може би за целия свят, който разчита правилно знаците, тъй като тази година е рестартова. Ние сме в нова единица, нов век и е време вече да влезем в тази динамика. Самата година е много динамична - всеки ден по нещо ще се случва, но не само в отрицателния смисъл, а и в положителния. Едно ще мислим, но друго ще се случва. Може би природата е решила в какъв път оттук нататък да извървим живота си. Каквото посеем тази година, това ще пожънем следващите 9 години", заяви ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен.

Тя прогнозира, че ще има два пъти избори - сега и в края на годината.

"Сега дори и да има избори през март, ще влязат 4 или 6 партии, но не мога да отговаря кои точно. Ще има ново начало и в парламента", смята тя и уточни, че изборите ще бъдат в края на март, началото на април.

Илиана Чаушева-Гюкчен не може да каже какъв ще бъде новият премиер, но заяви, че отново ще има широка коалиция.

"Юни-юли ще се случи нещо, свързано пак с някаква трагедия. Тя ще направи, така че това правителство да се смени. Преди време предсказах наводнения, които се случиха, а сега трябва да се променят всички неща свързани с ток - атомни централи, резерви - за да не бъде бедствие за българския народ. Това ще принуди следващото правителство да си тръгне до края на годината", заяви ясновидката.

Ще има доста сериозно разместване на политическите пластове през втората половина на годината, подчерта Илиана Чаушева-Гюкчен. Тя предсказа затвор на "големи хора" като сред тях не е Трайчо Трайков и Симеон Дянков, а на политици от задкулисието.

Нашата държава се управлява от жени, смята ясновидката. По думите й три партии ще управляват държавата -

"Патриотите набраха хубава скорост, но да внимават преди изборите да не се разпаднат. ДПС ще оцелее и ще бъде фактор в следващото управление. Може би не на първите, но на вторите избори и ДОСТ ще влезе в управлението".

Европа тръгва към разпадане с мигрантската вълна, а първите индикации ще са в края на 2017 г., посочи Илиана Чаушева-Гюкчен. Според нея България няма да избегне атентатите - ще бъде през лятото, на летищата.

Тя прогнозира още, че САЩ и Русия ще си стиснат ръцете през март-април

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прос толюдието не знае значението на думата "УНИКАЛЕН", вкл. тази джулиета.Плебса си мисли, че "УНИКАЛЕН" е нещо страхотно, нещо много хубаво, нещо дето е супер яко.Да ама не!Всяка година е УНИКАЛНА (ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ, НЕПОВТОРИМА и т.н.)Всеки ден е уникален, всяка минута е уникална, всяка секунда е уникална.Матеряла наистина не струва, начело с началниците.
18
25
 
6
 
! Отговори
Аго Ибрим преди 7 години
Прогноза: Радев с импийчмънт до Димитров ден.
17
0
 
23
 
! Отговори
хи хи хи преди 7 години
до 22По Доган така стреляха, че да не го улучат !ЦИРК Балканскиии...
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами аз съм я гледала тая по ТВ и щях да умра от смях, падна едно хвърляне на боб, ви казвам... Обаче след месеци го пуснаха пак тоя запис и се оказа, че е познала всичко (беше познала и че ще стрелят по някакъв важен политик и тогава стреляха срещу Доган).
15
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя прогнозира още, че САЩ и Русия ще си стиснат ръцете през март-априлТова го знаят и малките деца. Няма никаква разлика между сегашна русия и уса.русия трябваше да поема по свой, различен и страничен път, за да запази руското в себе си.с русия е свършено, както е свършено и с българия
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Била предсказала наводненията преди години... Това всеки с пипе и с познания за изконния български мързел и недодомислие може да го предскаже. Когато язовири станат на рибарници, когато склонове се обезлесяват, когато речните корита, както и водостоци се почистват веднъж на десетилитие, когато *** се изхвърля в дерето, щото сме много тарикати,... много ясно, че водата ще направи поразия. И не щото е водата е зла, а щото ние правим всичко описано. Елементарна физика.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За трагедията разбрахме, не разбрахме дали юни или юли ще й се случи трагедия.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз едни предсказания прави ама... човек ще каже, че следи политическия живот в страната...
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащицата ердо тогава ли ще го сподели трагедия?Горкият диктатор.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато изчезне логичното и научното обяснение на събитията идват врачките и от 10 предсказания все едно ще налучкат . Всеки обаче обича да му галят ухото с хубави неща за него .
9
2
 
18
 
! Отговори
Харалан-антрополога преди 7 години
Не вярвайте на тази женица. Края на юни е далеч. До края на януари ген. Радев ще изгони Помака, ще уволни Трътлестия и мама ни Цецка, ще разпусне НС, ще назначи министри, ще насрочи избори. През това време премиерът Бонев ще уволни всички областни управители , а министрите ще уволнят около 14 000 броя гербери , които са на държавна ясла.До края на април Нинова ще състави правителство, което не може да изкара повече от 3-4 последователни пълни мандати.За след април прогнози не могат да се правят.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6Ердоган сам си го спретна преврата,с нарочното си действие и бездействие !
7
1
 
15
 
! Отговори
Баба от село преди 7 години
Да врачуваш и предсказва съдбата на цял народ, че и на света....кой ти дава това право, бре жена?
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държава на вярващи в гледачки.После хората се чудят как някои мятат по 20 бона през прозореца на ало-бандити
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво, пак ли ще има преврат на 15 юли?
4
2
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Нищо не каза за Тиквата,но се подразбира,че е...чист като пролетна роса с неговите...министърчета и ведно с ДОСТ ще управляват на есен,с...песен.Има един...лаф много верен,казан от Алберт Айнщайн и той е: -Човешката глупост(простотия) и Космосът са...безкрайни;за второто,не съм сигурен.И един мой...лаф: -не ме е яд че ме...лъжат,а че си...мислят че им вярвам.
3
1
 
25
 
! Отговори
СС преди 7 години
Сензация! Невероятно! Потвърдено! :) :)Аман и бактън от шарлатани...
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми да ни промивате мозъците с глупости !
1
4
 
46
 
! Отговори
негадател преди 7 години
Януари-Декември ще се случи нещо!