Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен

Операторът пътувал с две момичета до Белград
10 яну 2017 10:57,
142
Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен
Снимка: Sportal

Видеооператорът Асен Петров, който беше в неизвестност от няколко дни, е бил намерен мъртъв в Белград още на 6 януари. Това става ясно от информация на Интерпол, пише Sportal.bg.

Още по темата

Асен е бил отседнал в хостел в Сърбия, който е напуснал на 5 януари. Оттогава той беше в неизвестност, като роднините и близките му призоваха за помощ за издирването му.

Туристическата компания, която е използвал, му е предложила да го закара до летището, но той не е отговорил.

Асен е пътувал с две момичета до Белград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
7
 
! Отговори
Плавник преди 7 години
***! Това е направо като сценарий на филма Хостел. И ония там с две жени пътуваха до източна Европа и накрая умряха всички.
53
8
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Да бе сърбите са ни виновни ! :)Може да е станал жертва на катастрофа, на снежните бури и кой знае още на какви неща, които нямат нищо общо с държавата, в която се е случило.То понеже на Запад българи изобщо не умират. Ама, хич !
52
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
56 Руска колкония са сърбите пък надупени на Запада? Муахахахах ти даже не се усещаш какви простотии драскаш, жаллкар!
51
4
 
3
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До Анонимен 55: Ти па си много убав!
50
16
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
абсолютно овце са сърбите - за това и се самоубиха в Косово - НАТО ги срина, а сега са надупени на Запада - друг е въпроса, че са просто една руска колония...
49
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Аз съм мъж, ама па като гледам и 68% от мъжете кви оtрепки id - батки и селски бекове, та не е хубаво само по жените да плюем"Тия мъже за които говориш, са от жени възпитавани. Чалгата не прощава! Страшно поколение се роди!
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
49 По овчедушие ли? По злоба? По завист, по разединение ли? По кое са по-изостанали от нас?
47
6
 
21
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Стига сте гледали все държавите на другите! Сърбите са си сърби - крайни националисти, и въобще не ни обичат, пък и няма да ни заобичат! Братя славяни, ама друг път! Чак пък братя... А, младежа не се знае в какво се е бил замесил, бил ли се е замесил в нещо въобще... и изобщо няма никакви подробности. Само се знае, че сърбите не са уведомили навреме нашето министерство за случая!
46
4
 
16
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
аре по-леко, чак пък 98 %, ако твойте близки жени /***, жена ти, дъщеря ти/ са такива, аз не познавам 98% такива.....намали малко процента. Аз съм мъж, ама па като гледам и 68% от мъжете кви оtрепки id - батки и селски бекове, та не е хубаво само по жените да плюем
45
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна е минало времето, в което можеше да се уважаваме като народ. Само вижте гърците как се вдигнаха и протестираха срещу Тройката. Тук няма такова гражданско общество. Българите идеално се вписваме в западния социален строй - всеки за себе си и в конкуренция с всеки. Не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле. Ако се изкорени цярящата мизерия, която ражда изключителни простаци с високо самочуствие, нещата може и да започнат да се оправят лека-полека.
44
6
 
12
 
! Отговори
да преди 7 години
по-всичко са изостанали!! можеш да си повтаряш клишетата колкото искаш - абсолютна дупка са..!! а по простотия сърбите никой никога не е бил пред тях-номер 1
43
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били са в хостел, значи 5-6 човека в стая, 100 % нашитее имат съпричинителство. Втори въпрос: С какво са по-големи сърбите от нас? Един дол дренки /нескопосаници/ сме и сърби, и македонци и българи, от една мая сме забъркани - пълни въздухари
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
48 Изостанала от нас ли била Сърбия? По какво? По-простотия, злоба и завист ли? Прав си.
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И къде в Белград е намерен,в хотела,в кафене на центъра,на реката или в някой квартал,а момичетата с които е тръгнал те намерени ли са или не,а за какво гие водил като му е несигурна работата.
40
7
 
13
 
! Отговори
да преди 7 години
ами ходи живей в Сърбия като е такъв оправен рай, бе :))) само дето още не сме чули някой луд да се е засилил да емигрира в тая по-изостанала и от нас държава
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че си имаме проблеми като народ и държава които трябва да се разрешат - така е! Но пък да се плюеме толкова много при всеки удобен случай - че сме най-големите *** си е прекалено. Колкото и да сме зле си трябва малко самочувствие. Ако не се уважаваме самите ние, тогава да не очакваме да ни уважават и другите. И без това не останаха хора особено в Европа, ама това е от едно време още, които да ни смятат за друго освен ***, ами и ние ще се изядем помежду ни...
38
1
 
18
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Най-мистериозното в тази история са двете момичета с които е заминал.В една стая ли са били в хотела, те върналили са се, кога са го видели за последно?
37
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На хората им направиха на мармалад хамериканците столицата, сринаха им мостове по Дунав и за 5-6 години оправиха всичко без помощ от Европа, а ние ако ни беше сполетяла такава бомбардировка 50 години нямаше да може да се опомним.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С таз брадица са го помислили за бежанец от Афганистан.
35
0
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 7 години
Защото искат да си освободят тъпотията и да им олекне.