Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика

Сръбските полицаи с две версии - жертва на инцидент или самоубийство
133
Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика
Снимка: Facebook

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за "24 часа" източници от българската полиция и сръбски разследващи.

Още по темата

Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" № 30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен.

Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.

За версията самоубийство говорел и фактът, че намереният в джоба на Асен ключ не е от блока, от който е паднал.

Зданието е от най-високите в квартала, затова криминалисти предполагат, че 26-годишният мъж е влязъл в него с цел да се самоубие.

Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания.

Според експертизата младежът е бил жив по време на падането. Близките и приятелите на Асен обаче не могат да повярват, че той се е самоубил. Те го търсиха няколко дни, преди в понеделник да се разбере, че е намерен мъртъв. Операторът е кроял планове за бъдещето, от Сърбия се е обадил на колежка в Спортал.бг, където работел.

Помолил да го акредитират за ски състезанията в Банско през февруари, а вчера е трябвало да замине на лагер с футболния "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия. Все още не е ясно и кои са били двете момичета, които са придружавали оператора. В резервацията си през туроператор той е посочил, че ще отседне задно с Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Никой от приятелите на Асен обаче не ги познава, загиналият младеж не е общувал с тях през социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
20
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Кви копейки бе ?. Да не си си сложил " евроатлантически втвърдител" в сутрешното си кафе ?. Бачкам в евро....
3
7
 
52
 
! Отговори
Един родител преди 7 години
Просто е бил напушен и дро.ги.ран, и му се е приискало да полети, и е полетял, но за кратко. Мир на праха му!
2
4
 
79
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
всички познати на самоубийци твърдят че не може да е истина, те не били такива хора. там е работата обаче че тия дето заплашват със самоубийство рядко го правят, истинските самоубийци нямат предварителни индикации
1
60
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като му видях софииската евроатлантическа физиономия ми стана ясно, че е наркозависим.