Къде е Майкъл? Майка му подозира отвличане

Момчето отговаряло във Facebook и Viber само с "Да" и "Не"
17 яну 2017 11:14,
36
Къде е Майкъл? Майка му подозира отвличане
Кадър: "Нова телевизия"

18-годишният Майкъл, който се издирва от близките си, продължава да е в неизвестност. Родителите и приятелите му нямат новини от него от два месеца. Днес отчаяната му майка призна, че подозира, че синът й е отвлечен.

"С него поддържахме връзка до началото на декември във Viber и Facebook. След това той започна да дава кратки отговори, само с "Да" и "Не" и аз се усъмних, че това не е той", разказа майката Гергана Михайлова пред Нова тв.

Още по темата

Майкъл живеел с баща си, а не с майка си. Както Dnes.bg писа преди дни двамата родители са разделени, а момчето не останало с Гергана, защото тя нямала жилище.

Гергана разказа, че за последно е видяла Майкъл лице в лице на 23 октомври. Младежът напуснал дома на баща си на 25 октомври, когато навършил 18 години. Той си взел багажа и си тръгнал.

След това му се обаждал, а през ноември ходил в дома му. И после изчезва. Никой не знае нищо за Майкъл, нито приятели, нито близки роднини.

"С мен не е имал проблеми. Подозирам друго. Отвличане.", каза майката днес.

Когато си писали за последно във Viber и Facebook Майкъл казал на майка си, че иска да го остави за малко.

"Каза, че ще се видим скоро и това скоро стана около месец. Спря да пише, не отговаря на никой, нито на мен, нито на приятели. Появява се на линия, вайбърът му е онлайн, пишем звъним, нищо", обясни още изтерзаната жена.

Гергана чак сега започва да търси публично Майкъл, защото, когато в началото отишла в полицията, оттам й казали, че той вече е 18-годишен и може да прави каквото си иска. Жената обясни и че вече не вярва на част от приятелите му, че не знаят къде е.

"Искам да го видя, че е жив и здрав и да му кажа, че го обичам. Да намери начин да ми се обади", каза през сълзи разтревожената майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
7
 
! Отговори
eho преди 7 години
Май такова момче видях във авоенна болница на 14 етаж. Приемаха го в гастриинтерологията. Каза , че е 18 годишен и е сам.
2
13
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Аман от родители-психари. На момчето му е писнало от тези маниаци на тема контрол, навършил е 18 и се е изнесъл, но ненормалниците не искат да повярват.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майкъл Джексън