Лариса от Русия стана "Мисис Баба" у нас. От "КГБ" е!

Уважава българските традиции, чувства се повече българка
24 яну 2017 12:20,
95

 Лариса Иванова. Снимка: Булфото

Короната на "Мисис Баба България" беше окичена на главата на една... рускиня. Тя се казва Лариса Иванова и живее вече 32 години в България.

50-годишната Лариса се запознала със съпруга си в Русия, Коми. Майка е на 3 деца - има две дъщери на 31 и 29 години и син на 12 г. Има и 5-годишна внучка, с което си спечелва правото да участва в конкурса.

За първи път участва в подобен конкурс за красота. Две приятелки я навили да участва. Пратили документи, но тя до последно не била сигурна дали трябва да се яви. Но те й дали кураж и отишла.

На самия конкурс била много притеснена. Казва, че е новият член на "КГБ" - Клуб на готините баби. Ще се занимава с благотворителност. Убедена е, че това няма да попречи на работата й.

Догодина ще представлява България на международен конкурс за баби. Там ще представи български народен танц.

Днес Лариса се занимава с имоти - брокер е. Живее в Бургас, уважава българските традиции и към ден днешен се чувства повече българка, отколкото рускиня. 

Що се отнася до имотите, в които е експерт, твърди, че сега повече българи купуват имоти, а не чужденци.

Лариса е притеснена от дискусиите за отношенията между България и Русия. Според нея има разделение, но твърди, че досега не е усетила лошо отношение към себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
25
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До Анонимен 1По-добре да се забавляват на такива конкурси, отколкото на кастингите за ***, като Мис джуки, плеймейт, дупе, силикон и неизброими други. Пък има и доста добри баби на 45 години!
3
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 35 и вече баба, аферим
2
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА В РУСИЯ БОЖЕ
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко е проява на лош вкус да има подобен конкурс и да носят такива тоалети. Нямам нищо против бабите ама все пак нека не го обръщаме на конкурс за 'красота'.