15-годишният Дани се бори с левкемия. Нека помогнем!

За трансплантацията на костен мозък са нужни 300 хил. лв.
25 яну 2017 17:30,
16
15-годишният Дани се бори с левкемия. Нека помогнем!
Снимка: Facebook/ Да помогнем на Дани

15-годишният Даниел Сакалиев, който живее в гр. Ардино, се бори за живота си след поставена тежка диагноза - левкемия. Той се нуждае от трансплантация на костен мазък в Германия.

Сумата, необходима за операцията на Дани, е 300 000 лева и е непосилна за семейството му, а времето за събирането й е кратко - около 2 месеца.

Дани е диагностициран с остра лимфобластна левкемия преди две години. След време той се стабилизира и попада в ремисия за дълъг период. През есента на 2016 година обаче се разболява повторно и лекарите казват, че няма смисъл да се лекува по същия начин.

Налага се да му се присади костен мозък и след изследвания в болницата се оказва, че по-големият му брат може да му стане донор.

Близки подемат кампания за набиране на средства, както по банков път, така и чрез кутии за дарения.

Във Facebook е направена и страница в подкрепа на ученика под надслов "Да помогнем на Дани".

Нека помогнем на 15-годишния Даниел в голямата битка и покажем, че можем да бъдем малко по–добри!

Банкова сметка:
Банка: ДСК
Име: Даниел Ясенов Сакалиев
IBAN: BG24STSA93000024150136
BIC: STSABGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Малкия Скромен Иван преди 7 години
Ей, не мога да разбера що за държава сме?!? Днес боко пак се хвали с излишък от милиярд в хазната постигнат от неговото управление. Това не е излишък, това са парите които държавата е трябвало да даде за всички тези болни деца и хора, но боко ги е спестил. Затова хората му казват боко-***. Дано се оправи детето. Успех!!!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милото дете. Дано успее да събере тази огромна сума и Господ да му помогне да оцелее. Дарихме и ние. Стискаме палци!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората ще дадат кой колкото може.Хайде да видим сега политическите партии,които работят "за ползу роду" и които имат милиони лева субсидии в сметката си,дали ще се сетят да помогнат на това момче.Нали идват избори.Хайде да ви видим.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е огромна сума.Трудно биха я събрали.Защо мобилните оператори не открият телефон с СМС-и.Моиже и да заделят от сумата която се събра от "Българската коледа"-това са над 2,5 милиона лв.Не може да се остави това дете да си отиде заради липса на пари.И още-в България има над 700 милионери.На никой ли няма да му трепне сърцето при това съобщение.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъди здрав, Дани.Аз дадох,но си мисля не е ли по-добре да се пренасочат партийните субсидии от тлъстаците към фонда за деца?Българи,да настояваме за адекватна грижа за децата ни.На всеки може да се случи тоя кошмар и всички сме оставени да се оправяме сами - за да има за издиславите и 20те им деца и за фолкпевачките любовници на #кой да правят клипчета.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих дал 300 бона за това да бъдат наказани тия, които искат 300 бона за процедурата. Гнусно и позорно е да има подобна алчност и безочливост само и само да се печелят луди пари на гърба на болните. Реално погледнато всичко което е нужно са няколко донора доброволци и няколко часа на хирургически екип. Това не струва 300 бона. Това струва по към 3 бона. Другите 297 бона отиват в нечий джоб.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стискаме палци,дано се съберат парите,но наистина трябва яка кампания.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да помогнем на Дани!
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да помогнем на момчето кой с каквито финансови средства може. Но нека и се молим за Дани. Бог е този, който всеки ден се грижи за нас. Бог е нашия Велик лекар!
3
1
 
13
 
! Отговори
Затова ли преди 7 години
Плащаме данъци и осигуровки? За да мрем.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направете Пейпал акаунт, за да могат да помогнат и сънародниците в чужбина.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще помогна със сума, която е по силите ми. На 24 г. съм, безработен в момента, но за такива каузи не се изисква каквото и да е социално положение!Дано да се оправи Дани!