В София най-желани за депутати от БСП: Нинова, Паргов, Бойчев

Социалисти по места искат най-много 8 години служба в НС
Обновена: 29 яну 2017 16:26 | 29 яну 2017 16:22, Веселина Йорданова
83
В София най-желани за депутати от БСП: Нинова, Паргов, Бойчев
Снимка: архив, БулФото

До момента най-много номинации за водачи на листи на БСП събират Корнелия Нинова, Калоян Паргов и Жельо Бойчев.

Следва ги проф. Стефан Данаилов, съобщиха от пресцентъра на партията резултатите от 12 конференции на районни организации на БСП в София в събота.

Предстои да се проведат още 11 районни конференции в дните до Градската конференция на БСП – София, която ще бъде на 11 февруари. На нея ще се гласува подредбата на листите в 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР.

Една от основните задачи на районните конференции е да издигнат кандидати за народни представители в 44-то Народно събрание. Другите задачи са свързани с обсъждането на управленския проект "Национален план за развитието на България" и проекта за нов устав на партията.

Делегатите на районните конференции номинират кандидати за народни представители – членове на партията и гражданска квота, както и правят предложения за водачи на партийните листи. Водачите се определят от Националния съвет на партията.

Над 50 общински конференции на БСП по места са проведени през изминалите три дни – 27 януари, 28 януари и 29 януари. По време на заседанията срещат одобрение предлаганите от ръководството на БСП промени в партията. Подкрепя се намаляването на броя на коалиционните партньори, както и въвеждането на лимит от 12 години за народните представители.

На места има и предложение – най-много 8 години да е престоят на избраните от БСП в парламента. Одобрява се прекият избор на председател на партията, но тече дискусия как да бъде сменян такъв председател - пак ли от цялата партия или от конгрес. Подкрепа има за платформата на БСП и се правят още предложения по нея от организациите по места.

Желанието за промяна е очевидно и тя ще бъде отбелязана на предстоящото заседание на 49-ия Конгрес на БСП, уточняват от пресцентъра на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
стефан данаилов на 75 години и болен ще е лице на промянатааз ще гласувам ЗА НИКОИ нямам нерви вече
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази арогантна *** не е желана в София.
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГНУСНО!
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
първичните организации нема ли да и съберат некой леф на другарката да си купи някоя друга ризка, че тая червената се износи.
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
This is the end, beautiful friend This is the end, my only friend, the end Of our elaborate plans, the end Of everything that stands, the end No safety or surprise, the end I'll never look into your eyes, again
30
1
 
3
 
! Отговори
стaрите ленти преди 7 години
Сегa е време зa митинговa демокрaция. Хa, хa, хa, хa,хa.Честит Осми мaрт.
29
1
 
6
 
! Отговори
Г-ЖА ЛЪЖА преди 7 години
ко БСП дойде на власт, държавата ще помага на младите хора да си купуват жилище и ще преизчисли пенсията на възрастните с ниски доходи. Тези обещания за 44-ия парламент се чуха от трибуната в последните минути на 43-ия от лидерката на Столетницата Корнелия Нинова. Тя отново нарече управлението на ГЕРБ "две загубени години, които върнаха България назад". Шефката на социалистите изреди критиките си към работата на приключващия днес парламент. "Имаше реформи, в центъра на които бяха парите, а не човекът. Имаше и много работа, статистиката ще отчете много приети закони, но нямаше с
28
3
 
10
 
! Отговори
Йончева преди 7 години
Борисов покани Госпожа Лъжа Сланинкова да му санира къщата
27
2
 
8
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Таз откога не си е мила косата? Дали така ще идва на заседания и не дай боже на международни срещи.
26
4
 
14
 
! Отговори
Гошко преди 7 години
Как се е усмихнала Мама Г човек ще каже че си е сложила нови ***.
25
4
 
15
 
! Отговори
ленин преди 7 години
паргов не го знам , от другите ми се повръща
24
3
 
16
 
! Отговори
До 35 преди 7 години
Ако този световно неизвестен Бойчев наистина йека и мйека, за каква популярност в София претендира? Той е от другаде!Кого си мислят, че могат да излъжат тези прес-"специалисти" от БСП? Те просто карат така, както си знаят в партията-столетница.Нали през соца имаха обичай периодично да докарват по някой странен индивид от Дивдядово, Пръдни-куково или СеррсемЗурлево, за да го правят кмет на София? Та и сега искат така - сложи начело неподходящ и не се бой от умните, той няма да им даде да дишат!
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аргончик - Свършено е с БСП, те отдавна са мъртва партия.това БСП не е партия, а секта! нейната идеология е хищническа, за лично облагодетелстване, чрез зомбиране на бедни, глyпaви хора и следващо яздене на всички.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До обективенЧервена тиква и обективност. Все едно педофил да иска да стане детски учител . Иначе цяла София плаче за бившата СДС-арка и нейните копои . Др. Лъжа ще научи по трудния начин колко я обичат Софиянци . Сбогом до изборите другари .
21
10
 
5
 
! Отговори
To6 преди 7 години
До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!герб + герб - кражба, разруха, беднотия, пръстови отпечатъци - смърт
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман с тая София... я си я направете град държава и стига сте ни занимавали с нея.
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До реалистДругарю , като не знаеш какво да кажеш по добре замълчи. Твоята г-жа Лъжа е СДС-арка , защо не я плюеш , а се занимаваш с другите . Никога червените каскети не са се отличавали с акъл .
18
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ЗА НИКОИ
17
3
 
12
 
! Отговори
Съобщили били! преди 7 години
Кого си мислят, че могат да заблудят?Корнелия буди яростни антипатии дори сред членовете на БСП /заради приватизаторската й дейност, благодарение на която щерката на работници от с.Крушовица стана милионерка/.Що се отнася до Паргов и Бойчев, ако спреш по улиците на София 100 случайни минувачи, едва ли ще се намери и един сред тях, който да знае кои са тези.Но ако довечера по новините съобщят лъжата на пресцентъра на БСП, а после попитат 10 000 човека, 10-ина от тях вече ще ги знаят кои са
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събудих се и пуснах телевизора-благодат ,Боко не дудне с физиономия на болен боксер,Свинетка не лъже с комсомолски плам и Москов не ме гледа като Алф-котката.Погледнах през прозореца -пролетта се чувства и в природата.Кеф