Хиджаб и волейбол: Защо отборът на Казанлък сложи забрадки?

Момичетата поздравявали треньора си, работил в арабския свят
3 фев 2017 11:22,
223
Хиджаб и волейбол: Защо отборът на Казанлък сложи забрадки?
Снимка: кадър "Нова тв"

Едно селфи разбуни духовете в интернет. На снимката се вижда женският отбор по волейбол на Казанлък, облечен с хиджаб.

Няколко дни делят казанлъшкия отбор, който ще играе с тима на Шумен, в чиито редици са две иранки.

"Направихме снимката като поздрав за нашия треньор, който дълго време е бил в арабския свят", посочиха момичетата.

"Преди всяка тренировка ние се забавляваме и се опитваме да вдигнем настроението на отбора и треньорът ни прави по нещо различно, за да ни развесели. Този път ние решихме да го изненадаме като си сложим тези бурки на главата", разказа Василена от волейболния отбор на Казанлък пред "Нова тв".

Провокация с шуменския отбор няма - дори момичетата си имали химн на отбора, който бил... арабска песен.

Страхил Балов 10 години е бил треньор в арабския свят – Иран, Саудтска Арабия и Египет. Как коментира той изненадата, която отборът му подготви?

"Поздравявам ги за инициативата. Трогнаха ръководството. Те са много дисциплинирани", заяви треньорът Страхил Балов.

"Последните ми впечатления – в страни като Иран и Египет не е нужно да прокриват цялото си лице. Странно беше да видя, че закачаха плата с карфици", добави треньорът на отбора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ставри 111"Почитани",само в заповедите на султана,а в ежедневието смъртта и насилието са били нещо обичайно.В законите им пише,че мюсюлманин не може да бъде съден,ако е изнасилил,ограбил или убил християнин.Много от случаите дори не са отивали при валията.Има още живи доказателства за масови кранета и насилие в България.За какво говорим?Ние най-добре знаем своята история,няма нужда,такива като теб да ни поучават.
103
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиджаб и волейбол: Защо отборът на Казанлък сложи забрадки?===Защото са *** *** патки, предполагам? Всичките.
102
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИлиянПрости кифлета...все едно евреин да се окичи със свастика.а кво ушaнки ли да си сложат
101
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всяка - по един бежанец за мъж.И да раждат и то много.Само така ще спасим тази мртва държава.
100
2
 
18
 
! Отговори
Ем преди 7 години
Срам! Това дори и на шега не бива да се прави!
99
13
 
6
 
! Отговори
Ставри преди 7 години
До АнонименСтига с тия 500 години кво си ги лапнал.И наистина ли вярваш ,че ако искаха за 500 години нямаше да успеят.В Османската империя всички народи са били почитани.И не случайно 10 ина години след обявяване на независима България сме съюзници с Османците и Германия в Първата световна война.Българи и османци под общо командване на румънския фронт.където се били срещу румънци и руснаци и са победили ,но германиците са яли пердах на запад.
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Armagedun 105 Я стига лъжи,от студ хората се пазят с топли дрехи,или загърнали тялото си,а техните тела не са завити,само тлавите.А и в информацията за събитието пише,че било жест към арабския им треньор.Българин,работил за араби-вси тая.После,вдигнатите им пръсти за победа,никак не означават "студено ни е".Тези,които ги учат на това,просто съсихват бъдещето им.
97
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българки ли няма да се продадат за пакет цигари?От нас по-помярско и прститутско племе няма,долнопробен народ, продаващ и майките си за пари?За жълти стотинки.
96
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са български деца, опомнете се! Това, което ви завладява е черна злоба.Как не ви е срам да искате за тези деца такива неща.Като сте християни ще ви кажа, че с тези думи и тази злоба срещу собствената ви кръв, служите на сатана. Да той е този, който ви разделя.Гордеете ли се? Никакви християни не сте. Вие сте ВиК- само ядене на Великден и Коледа.До там ви стига вярата и религията. Срамувам се от вас, всеки може да ви води за носа..
95
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет века такива са ни шбали като магарета,не ни е лесно да го забравим.
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 97От хора,които трябва да забулват жените си,за да не ги нае...ат скотовете,сред които живеят,съвети не приема.Не плачи на чужди граб,българия е оцеляла 1400 години до днес,дори с едно и също име.
93
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
българките са готови да се продадат за някой долар и да лягат с най-тъмните джагали... И преди 500 години е било така, и днес пак... национални нрави, какво да ги правиштака е когато 500 години са ти малко - плачеш за още 500Дал Господ всекиму каквото си пожелае
92
10
 
3
 
! Отговори
Ставри преди 7 години
Мразите арабите ,но обичате парите им ....и то много.
91
3
 
18
 
! Отговори
тедд преди 7 години
Родителите, моля, вземете се в ръце - тези деца не са научени къде е границата между поздрав, провокация и лично поведение.
90
9
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Това е бъдещето, за наше съжаление българите сме тотално пркажен народ-мрша, който си заслужава да бъде заличен.До 20 години няма да ни има, за щастие на човечеството.
89
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, има си шеги и шеги. Тази е от най-плоските, които съм виждал. Изглежда тези момичета са отсъствали от часовете по история и не знаят, че 500 години техните прапрабаби и прабаби са дали живота си, само и само да не се забрадят. Не ми го побира акъла колко изпростя младото поколение.
88
3
 
13
 
! Отговори
АК 47 преди 7 години
Нормално цял Казанлък се изхранва с продажба на оръжие за арабите .Жест.
87
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коментиращите, децата ви всяка година празнуват Хелоун, но от година непразнуват Денят на будителите, който е непосредствено след Хелоун.мюсюлманството не вие проблем, вие вече сте превзети и дори не го знаете.Айде, давайте ...
86
3
 
6
 
! Отговори
Дойче преди 7 години
До Анонименправ си да се ограничи достъпа до интернет на хора с IQ под 40 е другото решение.Това са наши деца а коментарите са просташки.
85
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се бяха облечели, като МОНАХИНИТЕ нямаше да има проблем:-)