Местан: Слагаме край на Сараите, ще има изненади на изборите

ДОСТ се явява на предсрочните избори в коалиция
4 фев 2017 17:54,
88
Местан: Слагаме край на Сараите, ще има изненади на изборите
Снимка: Dnes.bg

Партията ДОСТ ще се яви на предстоящите парламентарни избори като Обединение ДОСТ- коалиция между партията на Местан и партия "Свобода и достойнство" с председател Орхан Исмаилов. Това стана ясно по време на пресконференция, дадена от Лютви Местан в Пловдив, предаде репортер на Dnes.bg

След близо два часа дебати Националният съвет на ДОСТ възложи на Местан да сключи коалиция на изборите. По думите на Местан обединението е в следствие на надпартийна кауза за осигуряване на истинска демокрация без Сараи.

"Допусната е грешка, че на ДПС е даден феодален монопол в етническите райони. Трябва да се разбие този монопол и това ще стане от нас! Трябва да се постави точка на явлението Сараи!", бе категоричен лидерът на ДОСТ.

От партията са сигурни, че на предстоящия вот бариерата от 4 процента ще бъде прескочена.

"Въпросът е с колко я прескачаме. Очакваме силна подкрепа от всички български граждани и от тези, които не по своя воля живеят извън страната. Искаме нормална европейска демокрация без Сараи", допълни Местан.

От партията заявиха твърдо, че на изборите ще сме свидетели на много изненади - както във вота, така и от подкрепата към партията.

Основното притеснение на новата коалиция е репресията. Според лидера има груб и тоталитарен натиск към всеки, който иска да се запише към ДОСТ.

"Емисари на Сараите за кратко бастисват семействата. Заплашват ги, че ще изгубят работата си", заяви Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
22
 
! Отговори
Е преди 7 години
Колкото и да вдигат шум, все едно. Ще видят парламента през крив макарон. Не бива да им се връзваме.
46
17
 
23
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Стягайте се българи, навремето сдс регистрираха дпс под натиска на сащ, герб регистрираха дост под натиска на ердоган, само 200 депутата патриоти и никакви други продажници, стига вече, турските партии до една ще бъдат закрити, в джамиите проповядване на български както в италия айсиктир тая османска пасмина до кога ще се разправяме с нея!!?!?!
45
9
 
29
 
! Отговори
2233 преди 7 години
Гласуваш за Муфтан и получаваш Ердоган.Този подлец сложи преди време жена си , туркинята Ширин за шеф на агенцията за закрила на детето , а после се скри като мишка в турското посолство.Ако не беше Доган ,зализания резак още щеше да е *** даскал в някакво кърджалийско село.
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 37 НЕЖЕЛАЕШ. АМА МНОГО РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ГЛЕДАШ И ТИ Е ПРОМИЛА МОЗАКА.
43
4
 
14
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #40. Аутист. Не какво трябва да направи човек,а какво да направи народът. Да не гласува за партия Герб начело с гъзоблизецът на Ердоган-Тиквата от Банкя.
42
11
 
13
 
! Отговори
Керим Мурзиев преди 7 години
На изборите ще гласувам за ДПС,защото не искам турската политика да се намесва на българската.Не трябва да забравим,че сме граждани на Р.Б. и трябва да се борим в тази кауза.партия ДОСТ няма да може да влезе в парламента.Трябва да приромним,че котките винаги сънували мишките, така,че......
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 40 КОЙТО ПИТА, ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА Агент САВА, ЕНЧЕВ, Р. Офч. ЗНАЕЯТ КАК ДА НЕ ГИ СЪДЯТ. ЗА ТЯХ ЛИ ПИТАШ.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слагаш баце дуки остави тия скечове край слагаш на Макавей :)))
39
5
 
25
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Петата колона на Ердоган наречена ДОСТ.
38
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ ще бъде голямата изненада.Очаквайте неочакваното.За добро или лошо.То какво ли по -лошо това.
37
7
 
22
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Всичките османлии под ножа, а забравих те вече са били пид ножа, и не помага значи на бесилото
36
13
 
19
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Браво на Местан !!! Ще агитираме сред мюсолманите за ДОСТ ! На изборите - ДОСТ-4%.... ДПС - 3.7% и прехода свършва !!! Доган в затвора и всички далавери на светло !
35
7
 
26
 
! Отговори
обективен преди 7 години
На въжето веднага.Или вързан за два коня и галоп за конете.Видях как го правят турците във "Време разделно" и още е пред очите ми.
34
4
 
26
 
! Отговори
Гери преди 7 години
Как така ще се бориш със сарайте,докато ДОСТ се управлява от сарая на диктатора Ердоган
33
4
 
22
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 7 години
Даскала от с.Черноочене май се е нашмъркал. Да отива в турското посолство и да търка ибрика.За държавна измяна присъдата е една-куршум в кратуната.
32
25
 
16
 
! Отговори
ПОМАКЪТ преди 7 години
НА ЖИВОТ И СМЪРТ СМЕ С ТЕБ МЕСТАНЕ!БЪЛГАРИ, РОМИ, ТУРЦИ, ПОМАЦИ, МАКЕДОНЦИИ ДРУГИТЕ НАРОДИ ЩЕ ЗАСТАНЕМ РАМО ДО РАМОС ТЕБ И ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ МОСКОВСКИЯ АГЕНТ ДАИЗГНИЕ В ЗАТВОРА!
31
2
 
23
 
! Отговори
Аутист преди 7 години
Когато отново се появява някой от тези деятели с поредните претенции за още власт, се питам:Какво трябва да направи човек в България за да бъде осъден ефективно за държавна измяна?
30
2
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
***** ш*оп*а*р е думичката!
29
3
 
18
 
! Отговори
Циник до 36 преди 7 години
Ъхъ....и Делян Пеевски е етнически...български...угоен....***!Виж - може и за теб да падне някоя лоясала овча мръвка - от софрата на бея!
28
5
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
не желаем турци да ни определят сьдбата както бьлгарите в чикаго не гласуваттака и турците в бурса нямат никаква работа да гласуват или да идват с автобусивсеки си е избрал пьтя в живота и си го следва

Спонсорирани публикации