Катаджии към Росен Плевнелиев: Караш германска кола, а?

Спрели президента без да е нарушил правилата, снимали се с него
13 фев 2017 09:10,
250
Катаджии към Росен Плевнелиев: Караш германска кола, а?
Снимка: БТА

Катаджии вдигнали стоппалка пред колата на президента Росен Плевнелиев. Звучи като виц, но не е!

Преди дни той попитал пътните полицаи защо го спират, след като не е нарушил правилата за движение, а те му отвърнали, че шофира германска кола, а тези возила били най-честата плячка на автокрадците.

След като униформените се убедили, че всичко е наред, помолили президента за снимка.

Плевнелиев каза, че през последните 5 години изобщо не е сядал зад волана по настояване на НСО.

"Наслаждавам се всеки момент на свободата, радвам се на простите неща – да закараш детето си на училище, да бъдеш в ресторант с приятели...", посочи той пред bTV и допълни, че скоро си купил втора ръка германска кола.

Той добави, че скоро бил в голям мебелен магазин на Околовръстното шосе, тъй като си бил харесал лампа. Там  хората го поздравявали и му благодарили за достойния мандат.

Росен Плевнелиев посочи още, че телефонът му не е спрял да звъни, дори сега му се обаждат повече президенти, отколкото по време на мандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
5
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Интерес цвят на колата. Отражение ли е или е такъв - несериозен.
106
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо Росен Плевнелиев *** не е президент, и второ той тепърва ще усети народната любов.Националните предатели трябва да си получат заслуженото рано или късно.
105
8
 
13
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
До пепеЗнаеш ли значението на думата - респект? Правилно е да се каже - уважение!!! Колкото до нормалните хора - Родина не се напуска, за Родината си човек се бори! В този смисъл - България я напускат некачествени, некадърни и слаби хора, търсещи лесен живот...
104
16
 
10
 
! Отговори
До змиярника преди 7 години
Брей, тия змии не спряха да плюят отрова. Некадърници, за жалки стотинки сте готови и майчиното си мляко да продадете. Плевнелиев, поздрави към Вас.
103
6
 
18
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
До АнонименПрезидентът е Румен Радев------Президент е пожизнена титла, тъпунгеро.
102
6
 
11
 
! Отговори
Жалко ПР-че преди 7 години
Сладуран - направо да си откъснеш от него :) Кара си колата, живее "скромно" и дори го спират КАТ... като някакъв плебей, разбираш ли! Но видят ли го, обикновените жалки хорица с умиление му целуват краката и молят да се снимат с него :)
101
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роска, а ние се наслаждаве вече на времето без теб, когато не ни се налага да ти слушаме глупостите. Ще потърпим още малко, когато и подобието на сайт ще спре да пише измислени новини, само и само да присъстващ в пространството!
100
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на мен ли ми се струва или само по форумите го ругаха Плевлио а като го видят на живо му се кланят ? снимка , поздрави ала бала
99
24
 
17
 
! Отговори
пепе преди 7 години
Хейтът срещу един от най-достойните и смели (заради изказванията си) хора на прехода, показва само едно, че НЯМА ОПРАВИЯ ТАЗИ ДЪРЖАВА. Спрете да ходите в Европа, купете си Съветски коли, ЛСД телевизори и GSM-и. Много жалко, малкото останали нормални и работещи хора, продължаваме да емигрираме и спиралата надолу се ускорява.Респект за Плевнелиев, и аз ако го видя ще го поздравя и благодаря.
98
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър президент и уважаван от запада. Оня червен перчам гошето дето го избираха бабичките 2 мандата...кой го канеше някъде....изгубени години...за България.
97
9
 
5
 
! Отговори
българка преди 7 години
Понеже всички говорите за олигархия, и как видите ли трябва да я унищожим - ДА ВИ СВЕТНА: ЗАЩО ВОДАЧИТЕ НА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТСКИТЕ ЛИСТИ ВИНАГИ СА СОФИЯНЦИ??? ЗАЩО ЗА ВОДАЧИТЕ НА ЛИСТИ НЕ ВАЖИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИЯ ВОТ??? Хайде сега - мислете ***!!!
96
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Катаджии вдигнали стоппалка пред колата на президента Росен Плевнелиев"Президентът е Румен Радев. Не знам защо продължавам да ви чета,
95
12
 
10
 
! Отговори
нормално преди 7 години
Демонстрират нахална и гадна полицейщина за угода на руските си господари понеже Плевнелиев не им цепи басма. За такава гавра в нормалните държави министъра си отива.
94
22
 
13
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
Този предател и продажник беше наказан от Господ !МАЛКО МУ Е !!!
93
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая немска кола сигурно му е подарък от EVN,чудя се турците с какво са го наградили жалкият майцепродавец......Пфу.
92
11
 
18
 
! Отговори
уууууууууууууууууууу преди 7 години
И ние се наслаждаваме на всеки момент на свободата без теб----БИВШИ президенте......
91
12
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
"Спонсора....." личи си, че ти си крадец на много по-големи неща - вероятно на голф-игрища и цели острови. Плевнелиев трябваше да се кандидатира за втори мандат, щяхме да го изберем пак, но Радан Кънев му подля вода. Сега Радан с нечистоплътния си характер ще гледа парламента отвън.
90
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя некадърник и за *** за зеле не става,представете си колко е зле щом господарите му не Го кандидатираха за втори мандат,хахахааааа
89
16
 
11
 
! Отговори
голям смях преди 7 години
Браво Плевня, караш си немската кола, имаш си вила в Гърция, милиони в сметката, живееш си живота и хич не ти дреме, даже не знаеш за съществуването на разни жалки, малки човечета, чакащи диктатори като Пуtю да дойде да им върне соца :) Разни дъртаци с пенсия от 200 лева или смачкани маргинали бачкащи по 12 часа за 600 лева могат само да те мразят и ненавиждат, ха-ха-ха, ама само плюят тук, ама ако те срещнат и ще сведат очи жалкарчетата :))
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво правим сега...