Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!

Приоритетът на ГЕРБ: Всяко дете да знае български
265
Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред представители на българския бизнес, че според него трудно ще се състави правителство след изборите.

Още по темата

"Моите притеснения са, че трудно ще се направи правителство", повтори пред журналисти той след близо двучасово среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели.

На нея присъстваха и Томислав Дончев, Делян Добрев и Владислав Горанов, предаде БТА.

Надявам се, добави Борисов по повод спора с БСП около гласуването в Европейския парламент на СЕТА, хората, които се готвят да управляват България, да не се объркват по теми, важни за Европа и страната.

"Точно тогава да се объркаш - когато лампичката ти свети зелено, че си гласувал, е несериозно", коментира Борисов пред работодателите.

Според него "едно е да говориш в България глупости", а като отидеш там - да гласуваш по друг начин.

Борисов е потвърдил ангажимента – приоритет за ГЕРБ при следващо управление да е образованието, дуалното обучение, както и запазването на плоския данък.

"Всяко дете трябва да знае български, да чете и да пише", подчерта той.

На свой ред от асоциацията са поискали повече и по-голяма яснота за намеренията за борба с корупцията и престъпността, регулиране на монополите и реиндустриализация на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
15
 
! Отговори
реалист преди 7 години
До 21Той я създаде и той ще я погребе. Ако е умен ще го осъзнае.
27
1
 
19
 
! Отговори
Брееей преди 7 години
Я,ти се разкарай и хич няма да е трудно!!!!!! Нещата ще си дойдат по местата....С една дума,както се постъпва с кър ле жите...
26
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствено Боко и неговите зомбирани гласоподаватели си играят на комунисти и демократи! Явно е че живеят в паралелна България!
25
0
 
51
 
! Отговори
До анонимен преди 7 години
" Имам чувството, че ако Борисов се разкара от политиката, всички неща ще се случват много по-лесно."Точно това си мислих днес, този човек вкарва постоянно напрежение и конфликти, разделя българите и ги насъсква един друг!
24
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Fakt e,4e BG ne moje da se samoupravlyava...Politikata ne e za prosti Tatari...
23
0
 
47
 
! Отговори
Учителю преди 7 години
Колко тъжно. Човек който няма образование да говори за образование. Та нали всеки който има малко акъл в главата и расъждава и мисли няма да гласува за тази партия. Ако хората бяха малко по-умни отдавна нямаше да са на тоя хал. Щяха отдавна да са изритали всички лъжливи и крадливи политици. Политиците имат нужда от подчинени, страхливи и глупави хора които да им се хващат на лъжите и да не им търсят сметка.
22
2
 
50
 
! Отговори
До Борисов преди 7 години
Борисов, престани с тези интриги и бърборене, кой хо интересува зелени лампички и сетове!!!Българите вече едва оцеляват, една заплата стига за една седмица, доходите са меко казани мизерни!!!ПОМИСЛЕТЕ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА!!!СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ!!!!
21
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиква ама празна.
20
2
 
36
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
Не разбрах защо Борисов подаде оставка? Сега обвинява служебното правителство. Нима не знаят какео ще направят другарите? За жалост мисля, че това е нужно, след изборите Борисов да си измие ръцете 1300г.след Пилат. Власт търсиш,после я даваш... после пак я търсиш... Догодина Какви царски конюшни ще продаваме, че били СЪсобственост...
19
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като премиер Бойко участва в две правителства и сумарно изкара един мандат.Е а стига му толкова!Остави България и народа яко задлъжнял и то с милиарди,успяха да направят обира на века в КТБ,а сега да си седи мирно и да кротува докато не са му потърсили сметка.
18
7
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
До реалистНе е най големия капацитет, той е основателя бе умен!
17
2
 
53
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Каква е тази смешна партия ГЕРБ като не могат един министър - председател да намерят по умен от ББ. Той ли е най - големия капацитет в тази партия?
16
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов притеснен, защото него няма да го има след изборите.
15
4
 
51
 
! Отговори
баю преди 7 години
ДРУГАРЮ СЕЛЯНЖЪР ТИ ВСЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ КОЙ И КАК ТИ ГО ТУ.РИ ОТЗАД? АКО ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ЗНАЧИ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НАПРАВИШ КАБИНЕТ ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЧНО ТОВА ТИ СЕ ИСКА ЗАЩОТО ИМА МНОООГО МИЛИОНИ ЗА ПРИВАТИЗИРАНЕ С ТВОЙТЕ ФИРМИЧКИ. НО УВИ. ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДЕЛКАШ ЗА 10 КМ МАГИСТРАЛА ЗА НИКЪДЕ 68 МИЛИОНА ЛЕВА. ЗЛАТЕН КИЛОМЕТЪРЕ 6 800 000 НА КИЛОМЕТЪР БЕ! ТИ ЗА УЛАВИ ЛИ НИ ИМАШ ИЛИ ЗА УМНИЦИ? ТОВА ТИ БЕШЕ НАКРАДНАХТЕ СЕ СЪС СВИНЕТКОВА И НАРОДА КАЗА КРАЙ!
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От политиката трябва да се разкарат Борисов, Нинова, Местан, пък и още няколко хиляди човека и да отидат директно на бесилката.
13
0
 
52
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Може би иска да каже:"Трудно, ще вляза в парламента, а за кабинет даже не ми се мисли. Гледам към кабинета през крив макарон". Може би това иска да каже човека. А ние като културни хора, ще кажем: "Довиждане и приятен път!"
12
1
 
47
 
! Отговори
селчо преди 7 години
Както се раждат само *** чавета малко трудно ще е да знаят български
11
0
 
49
 
! Отговори
сс преди 7 години
Не се притеснявай толкова. Кабинет ще има, само ГЕРБ няма да е в него.. или може би това е притеснителното а? :)
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нали законодателната власт трябва да е независима от изпълнителната. Да стои в парламента само. Правителство и сега си имаме. Даже значително в пъти по-можещо. Факт
9
1
 
35
 
! Отговори
Да бе преди 7 години
Борисов, ти и Цветанов сте вредни за ГЕРБ и България! Не знаете ли или се правите на ударени.

Спонсорирани публикации