Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!

Приоритетът на ГЕРБ: Всяко дете да знае български
265
Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред представители на българския бизнес, че според него трудно ще се състави правителство след изборите.

Още по темата

"Моите притеснения са, че трудно ще се направи правителство", повтори пред журналисти той след близо двучасово среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели.

На нея присъстваха и Томислав Дончев, Делян Добрев и Владислав Горанов, предаде БТА.

Надявам се, добави Борисов по повод спора с БСП около гласуването в Европейския парламент на СЕТА, хората, които се готвят да управляват България, да не се объркват по теми, важни за Европа и страната.

"Точно тогава да се объркаш - когато лампичката ти свети зелено, че си гласувал, е несериозно", коментира Борисов пред работодателите.

Според него "едно е да говориш в България глупости", а като отидеш там - да гласуваш по друг начин.

Борисов е потвърдил ангажимента – приоритет за ГЕРБ при следващо управление да е образованието, дуалното обучение, както и запазването на плоския данък.

"Всяко дете трябва да знае български, да чете и да пише", подчерта той.

На свой ред от асоциацията са поискали повече и по-голяма яснота за намеренията за борба с корупцията и престъпността, регулиране на монополите и реиндустриализация на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато шарани се назначават съд средно на държавна работа и с връзки бая зор има да видим
47
1
 
32
 
! Отговори
само десет секунди преди 7 години
Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!
46
2
 
32
 
! Отговори
Отивай в канала преди 7 години
Ако не беше крал и с г*за си, сега щеше да си още Премиер и да се правиш на Император. Сега... в канала на историята, като НДСВ и СДС!!!
45
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб нямат ***, такива имат единствено БСП, само те са толкова долни
44
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя със сигурност ще му е трудно да има кабинет.Най-после им казаха истинските проценти...
43
2
 
39
 
! Отговори
до Чоко преди 7 години
Орешарски рефинасира един милиард, докато твоя Вожд изтегли над 30, но дори и медиите го прикриха!А при Станишев стигнах 1300 лв заплата, сега съм на мизерните 800!***!!!
42
3
 
13
 
! Отговори
дост преди 7 години
ДПС и БСП ще направят правителство. Боко нали подаде оставка, значи не иска да управлява
41
3
 
34
 
! Отговори
До Чоко преди 7 години
Абе Чоко, вие троловете на Герб ставате смешни, за жълти стотинки си готов да кажеш на черното бяло и да си продадеш душицата на Борисов! Как спите еечер?
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧокоБългария със всяко правителство ще е милиарди назад, светът е с милиярди назад. Така ще бъде до като не се разбишка цялата световна картинка и пъзелите не започнат да се редят наново.
39
3
 
29
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
О тикво ти можеш и да мислиш а споко кабинет след изборите ще има недей да мъчиш акъла си който го нямаш но за да се сформира правителство трябва с Цецо ушето да се скатаете някъде или сме на улицата като в Румъния докато в облекат в раирани дрешки
38
1
 
35
 
! Отговори
АГ преди 7 години
Не би ли трябвало да ви е приоритет, РОДИТЕЛИТЕ на всяко дете да имат работа и достойна заплата! А езика ще научат, не се плашете!
37
41
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Каквото и управление да имаме все пак ще по-добро от управление на БСП и ДПС.Нека не забравяме, че след всяко тяхно участие във властта, България е с милиарди назад. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. Да не вземем да си вкараме автогол и с Корнелия.
36
3
 
35
 
! Отговори
коко преди 7 години
*** и крадлив пожарникар,с нула мозък дава съвети и разни професори,изобщо умни хора стоят като под хипноза и понасят това унижение този *** да командори.Моля ако може някой да ми обясни защо е така,не е нормално един угоен и крадлив ПОР-така да се подиграва с хората.
35
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен напрежение, Герб вкарват и безумни закони от които се превръщаме във все по абсурдна държава!
34
2
 
30
 
! Отговори
Колчо слепеца преди 7 години
Трудно е да разбереш ,че си *** и управлението на РБългария не е като да управляваш охранителна фирма!! Ама нейсе!! Не смеят да ти го кажат -и те ръфат от баницата !!Ако го кажат е политическа интрига, нелоялност , жажда за власт и др. плиткоумни съждения на един пожарникар! Мъкъ, мъка - селски хитрец!!
33
1
 
38
 
! Отговори
Нас преди 7 години
На Борисов ,ако му беше светнаха лампичката ,че народа мизерства ,щеше да е по- добре сега ! Навреме трябваше да спре спекулата и кражбите! Не да ни разказва как ядял филии с мас !!!
32
2
 
27
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Борисов направи добро и се оттегли от изборите, така ше има нормално мнозинство което няма да хвърля оставка при всеки зор
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много трудно ще е ! България влиза в изборна спирала!!! Затова НЕ гласувайте за чужди ***!
30
3
 
1
 
! Отговори
Lost dum преди 7 години
Na 3 mart obstonationalna bg bezsrochna stachka - "iskame belgiiski zaplati v bg"S bg chuguneni tendjeri i bg chuguneni ***, kapakita...
29
1
 
19
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Нищо чудно Борисов да отнесе един Кози-рог на изборите.../справка Корнелия Нинова/

Спонсорирани публикации