Десетки подкрепиха отец Кортези пред Президенството

Хората призоваха президента Радев да вземе отношение по казуса
12 мар 2017 16:05, Александър Попов
194
Десетки подкрепиха отец Кортези пред Президенството
Снимка: Bulgaria ON AIR

Десетки хора се събраха на площада пред Президентството, за да изразят несъгласието си със случилото се в Белене и напускането на католическия свещеник Паоло Кортези, съобщава Bulgaria ON AIR.

Кортези срещна отпор от страна на жителите на града, заради това, че е подслонил бежанско семейство от Сирия. Семейството пребивава законно у нас, но вече напусна града.

Митингуващите днес припомниха, че България години наред е приютявала и спасявала бежанци, а това, което се случва сега, според тях, е непристойно.

В интернет започна и петиция в подкрепа на отец Паоло Кортези с призив той да остане в България, след като беше помолен от католическата църква в Италия да се прибере обратно в страната. Оттам спряха и помощите, които католическата църква отпускаше към Белене.

Хората пред Президенството определиха случилото се в Белене като проява на национализъм и се обърнаха към президента Румен Радев да спре етническото разделение в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Паоло Кортези
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овце слабоумни! За какво протестират? Тия утре с радост ще режат християнски глави! Дошли хрантутниците да живеят в Европа на социални помощи и дайте всички да ревем колко са нещастни! Нямаме нужда от ***! 500 години им търпяхме изродщината!
29
27
 
4
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Когато римската църква гони евреите Османската империя ги приютява. След превземането на Константинопол султан Мехмед 2 казва ,,всички са свободни да изповядват религията си.
28
0
 
29
 
! Отговори
Вън от Балканите преди 7 години
AMAN ot манипулатори този човек хвърли много кал срещу БЪлгария нагло безпардонно. Белене е едно от най толерантните места в света. ТАм мирно съжителства потомци от различни империи .Най много са преселени българи от днешна Сирия.ТАм са настанявали виетнамци ,кубинци,руснаци,грузинци,украинци,беларуси ,войски на ГУСВ,ВХСО,стотици фирми и компании и нито веднъж не е имало напрежение обратно цареше веселие и доволство.АКо този слуга на дяволите се опитва да омаскари БЪлгария вън от балканите
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До seСъгласен.ТОЗИ ПОТОК ОТ ЧУЖДЕНЦИ НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЕДНА МОДЕРНА ИНВАЗИЯ КЪМ ЕВРОПА !АКО ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТОРИЯТА, ЩЕ УСТАНОВИТЕ, ЧЕ ТОВА СЕ Е СЛУЧВАЛО МНОГО ПЪТИ !ТОВА Е ЕДИН СИЛЕН ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА САЩ (А И НЕ САМО), ЦЕЛЯЩ ПРИТИСКАНЕ И ИЗНУДВАНЕ НА БОГАТАТА ИКОНОМИЧЕСКИ, НО ВОЕННО СЛАБА ЕВРОПА ! БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТЕЗИ ПОТОЦИ, ИЗПЪЛНЯВАТ ЧУЖДИ НАРЕЖДАНИЯ ! ТАКЪВ ПОЛИТИК БЕШЕ БИВШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ, КАКТО И НЯКОИ МИНИСТРИ ОТ КАБИНЕТА *БОРИСОВ 2* !
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Римските падрета са избили котките като слуги на дявола, когото днес величаят в тайните си черни меси. Мишките и плъховете са се размножили до свръхпопулация и са разнесли Чумата. Католицизмът е лъжерелигия и фирма за трупане на билиарди долари, взети от вярващите по цял свят. Той е супер Мафия, от която Баце трябва да се учи много, как да обира парите на баламията.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои са тези, кой им плати да се съберат днес и "протестират" за доказан педофил? У нас отдавна няма спонтанен протест, всичко е платено и организирано от с//оро//соидните НПО. Всичко е с една цел, да се ликвидира Православието. И тези т.н. Добри българи участват в предателството. За колко на човек, защо не се каже?
24
1
 
27
 
! Отговори
ада преди 7 години
Чао,Кортези ....
23
0
 
12
 
! Отговори
флашмоб преди 7 години
До Анонимен10като гледам у вас колко "бежанци" са настанени, беки, наистина патетичен смех настава. Само Паси липсва да се катери с кофа по стълбата.и по-бързо с програмата кортезе, че площада запазен за веганите - ще хълцат пак за неизлюпените пиленца.
22
1
 
19
 
! Отговори
Днес случаят е друг преди 7 години
Нееднократно сме приютявали наши братя българи, прокудени от родните им места и добрали се до България само с дрехите на гърба, защото несправедливи международни споразумения са откъсвали родните им места от страната ни!Приютявали сме и християни от други народи, подгонени и клани от представители на една друга религия.Всички тези хора са се устроили у нас с труда си и дори дума не е ставало да прилагаме програми за интегриране. Още от първия ден те са ставали нормална част от нашето общество.
21
2
 
29
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Тия "десетки" колко точно бежанци са приютили в домовете си??? Айде стига с това лицемерие. Дайте пример от първо лице и приемете бежанците в домовете си, вместода казвате на някой друг какво да прави!
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, поте в неделя някои са заработили по двайсетак на калпак. Нищо чебеше студено.
19
2
 
21
 
! Отговори
Манафов преди 7 години
Аз следя с внимание проявите на римския Папа и това което забелязвам като отношение към ислямистите хич не ми харесва. Той постоянно търчи при евреите да им целува ръцете, после се връща в Рим и мие на исрямистите нозете. Кортези просто изпълнява неговите заповеди по ислямизацията на Европа. Били давали помощи... и да са дали нещо, то отдавна е изчезнало в джобовете на крадливите ни политици. Също като двата милиона дето Баце си раздели с Дянков уж заради Елена Йончева. Пфу!
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Кортези незабавно трябва да бъде арестуван и тия дето протестират също и да се разследват за трафик на хора.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен10 ...за ближния ....
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнтисоросоидЗатворено общество, а самоинициативния свещеник си го прибират във Ватикана по друга причина.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХанибалНяма начин там да не бил българина Асен Генов и майка му българката Кара Лала.Или българина Радан Кънев и братовчедите му от фамилията Мойс Кордова .
14
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хилядите,стотиците хиляди,милионите, който не искат да им натрапват чужди но цивилизация и мразещи ни друговерци накй пита лини . НАЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВОЛЯТА НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО . Откъде ,накъде ,малцинството ще има правилегии над мнозиствого и в социялната сфера и в правосъдието. Не е ли това дискриминация и расизъм над етническото мнозинство . Да се съдят хора за това че изразяват протест срещу правилегиите на т.н. бежанци не е ли политическо насилие и терор . Демократичен !
13
6
 
41
 
! Отговори
Ханибал преди 7 години
От кога НАЦИОНАЛИЗЪМ е нещо лошо???? А тия протестиращите не са Българи ,а предатели. Заслужават бой!!!
12
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А този Кортезе проявява типичното нахалство на Католическата църква да се меси навсякъде в политиката на държавите по света. Беше изключително грозно да заплашва хората в Белене - ами щом не щете бежанци, спираме ви помощите. Абе ей, ти тия помощи за какво ги даваш - щото си християнин и искаш да помагаш или щото очакваш нещо насреща?
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можем да ги интегрираме, нека имената на протестиращите да се запишат и да се направи така че всеки защитник на бежанците трябва да участва активно със дарения и така ще може бежанските центове да се издържат изяло от дарения.

Спонсорирани публикации