bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации