bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще бъде супер интересно тази вечер ако бъде излъчено.........................Дрън, дрън. Шоуто се заснема предварително и се одобрява през деня.Вечерта се излъчва редактиран запис.
178
12
 
14
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Това е страхотна цензура. Тези, които сега се радват, не разбират, че тази цензура е навсякъде и се отразява и на тях. Един ден ще го разберат. Няма свобода на словото. От толкова години с изцяло политически издания на Шоуто на Слави, точно вчера след изборите ли се сетиха, че било забавно шоу? Точно като през комунизма сме - да те е страх да си изкажеш против властта и системата публично!
177
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най добре да го разкарат от ефир това чалгаджийско ромско, просташко предаване, че вече МНОГО дразни, а и вече се е изчерпило отдавна!
176
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, тази тема излезе по-вълнуваща от изборите!/виж броя коментари/. Без Слави, БТВ става една кабеларка от ранга на Диемите. Колкото и да не го харесвате, кажете кое друго предаване освен "Новините" се задържа толкова години в ефир.
175
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ШОУТО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО И ПО ДОГОВОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА, АКО РЪКОВОДСТВОТО НА ЧАСТНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ Е СЪГЛАСНО. ЩОТО МОЖЕ ДА СЕКНАТ РЕКЛАМИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ЗАГУБИТЕ ЩЕ СА ОГРОМНИ.ТОВА Е ТЪРГОВСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ОСИГУРЯВА ТРИБУНА НИТО НА Жана Д`Арк нито на Слави Трифонов.
174
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи наистина ли не беше излъчено шоуто? някой знае ли?
173
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е че в програмата на БТВ днес от 22.30 ще го има шоуто. Ще бъде супер интересно тази вечер ако бъде излъчено.
172
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗПОЛЗВА ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ ЗА ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ.
171
13
 
14
 
! Отговори
до 292 преди 7 години
Той не диктува. Просто си изразява позицията. Както и си каза - ако не приемат това което е предложил, има право да излезе и да протестира - дали е умен, красив, грозен или глупав, има еднакви права с останалите - да изразява позиция и да организира провеждането на референдум. Ако някой отнема тези права на Слави, може да ги отнеме на ВСЕКИ! Т.е. да си имаме Ердоган и в Банкя...
170
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ Е ЧАСТНА, КАКВОТО СИ ИСКАТ, ТОВА ЩЕ ПУСКАТ.СЕМ НЕ МОЖЕ ДА Я КОМАНДВАВ Англия политиците и дипломатите са трето - четвърто поколение такива. Още като се роди и се знае какъв ще бъде. Отива и учи в Итън, в Кеймбридж и става политик.Тук всеки селски юнак отива в Народното събрание и се изживява като народен водАч. ЗАТОВА СМЕ ЦЪФНАЛИ И ВЕЧЕ ЗАВЪРЗАХМЕ.
169
12
 
25
 
! Отговори
тръмп преди 7 години
Кое му е изненадващото, след като вместо да прави шоу той се възпосзва от предаването за да политиканства!? Браво на телевизията за това решение!
168
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се преориентира към най-големите медии за излъчване на видео наживо - Ютюб и Фейсбук.
167
5
 
8
 
! Отговори
до 285 преди 7 години
До АнонименПорчо, мислиш ли, че 3/4 от гласувалите на парламентарните избори знаят за какво са гласували? Ама наистина да са запознати с програмата на партията която са подкрепили? След като същите тези хора могат да гласуват на избори, защо да не могат на референдум? Или като подкрепят политици знаят, като подкрепят идеи не знаят? Освен това дали се мотае в съда или не, чисто морално е редно поне да се обсъди в парламента. Просто 'За' са гласували повече отколкото за трите най-големи партии
166
6
 
14
 
! Отговори
иванасен преди 7 години
Това е много добре.Слави си самозабрави.Аз бях на митинга преди президентските избори,подкрепих референдума най-вече заради субсидиите.Не се получиха необходимите гласове по закон,но затова са законите, за да се спазват.Има много примери,че това не го вършат плужеците от управлението ни.Да стои далеч от политиката,той ще е като боко тиквата.
165
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЦЕНАРИСТИТЕ НА ШОУТО ГИ ЗНАЕМ.НО СЦЕНАРИСТИТЕ НА РПЕФЕРЕНДУМА СТОЯУТ В ДЪЛБОКАТА СЯНКА.Очевидно сега Слави се надява да изкара градската мътилка пред парламента.
164
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв режим и при Ким Чен Ун го няма бре!
163
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К`ъв е слави трифонов, че да диктува на представителите на народа?
162
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"1984-" на Оруел ряпа да яде пред диктатурата на Тиквата!
161
9
 
21
 
! Отговори
123 преди 7 години
Бойко спечели и цензурата започна. Всички телевизии в изборната нощ и на другия ден се мазнеха на вожда. То умен, то победител.. Ай да го видим сега. Особено след референдума в Турция ще му припари под лъжичката.
160
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бтв резна шоуто "бтв резна гласа на Народа !