bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
5
 
9
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
до "Не е цензура - може свободно да го пусне в youtube и никой няма да го арестува"Напротив, щом си позволяват да мачкат шоумен като него по този начин, представи си какво ще се случи на теб, ако ти си пречката. Е, няма да те разстрелят като при Сталин, но които не е удобен се отстранява. Явно един смс е достатъчен.Радвайте се на фалшивия ни преход!
198
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БИТКИ, БЕ! ХОРА БЕЗ РАБОТА ТЪРКАТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА НА СТАДИОНА. ТО И АКЪЛЪТ ИМ НЕ Е МНОГО, НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМА МЯРКА.
197
16
 
18
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Естествено че ще го свалят, той се *** да пропагандира! Къде го има това нещо, айде да си знае мястото!!!
196
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да смъква от реклами след като е с висок рейтинг ? Кой да смъква от реклами Ути ли ? Краят ви се вижда веее,идва вашият ред НАЦИОНАЛИСТИИИ и вие Гербери а и ти АПТЕКАРЮ.Бита карта сте ве колкото и да ревете по форумите
195
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Слави, и пишещи тук все от името на народа говорят.ЧЕ КОГА НАРОДЪТ ГИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ГОВОРЯТ ОТ НЕГОВО ИМЕ?
194
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А другите риалити-шоута, които се възлагат на "Седем-осми" да ги прави са собственост на телевизията, а Славчо смъкваше от там милиони (20 % от приходите от реклами, а там една минута струва до 10000 евро).
193
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите бяха пълна фалшификация но със помощта на Слави народа ще поправи това
192
10
 
26
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Няма нищо нелогично в това действие! В крайна сметка шоуто трябва да е с развлекателен характер, какъвто при него отдавна липсва...Освен това предаването не е свалено от ефир, така че не може да става дума за цензура. Истината е, че гологлавия използва национален ефир, за евтина агитация, пропаганда и популизъм, което освен че явно е в разрез с подписания му договор е и доста нахално! Пък и кой е Слави Трифонов, че да поставя ултиматуми на когото и да е !?
191
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мислещадългия няма да остане дълго без трибуна, без брат-ска трибуна.няма как - влязъл е вътре, ше играе докрай. може да съжалява, че е влязъл, но от там не се излиза ... по "стълбата" на смирненски не се слиза, за да не разкажеш посли - какво си видял горе и какво си видял отгоре
190
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Битката сега започва,сега ще видим коя е най голямата политическа сила,тези три милиона зад Слави или двата файтона гласоподаватели които си разделиха партиите,щот на тези избори 75% от имащите право на глас не гласуваха и съответно тази власт е НЕЛИГИТИМНА.Ще хварчат националисти ,гербаджии и ти аптрекарю.
189
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАТО СЕ СЪБЕРАТ НЯКОЯ ВЕЧЕР Тошко Шоуто, амортизираният писач кУЛЕКОВ И ДВАМАТА КАПОТИ Слави и Сиромахов, че като започнат да бистрят политиката (също като в селска бирария), да се правят на велики анализаторви и пр., наистина много хумор има в това, то си е цяла клоунада.НАРОДЪТ Е КАЗАЛ МЪДРО: ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА.
188
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви имам свободата на словото, демокрацията и ... плутокрацията, БТВ!Това беше единственото нещо, което ставаше за гледане в тази платена политтелевизия. Тъкмо ще знам да не въртя по този канал вече.
187
8
 
20
 
! Отговори
страна на телевизии преди 7 години
Да си направи телевизия и да си агитира колкото иска. Ей го Воленчо си има ТВ, патриота Симеонов и той, все отбор патриоти с телевизии ще станат....
186
8
 
10
 
! Отговори
до 291 - ПедиЧикън преди 7 години
Не е цензура - може свободно да го пусне в youtube и никой няма да го арестува - за разлика от Русия, Китай или Турция където те вкарват в затвора когато протестираш.Но така няма да има парички от реклами, и е крайно време да го разкарат - отвратително е.
185
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
извинявайте, ама славчо се нассра вече с тъпите си изцепки......
184
11
 
13
 
! Отговори
as преди 7 години
Демократично... гарантирано от герб
183
11
 
31
 
! Отговори
Мислеща преди 7 години
Шоуто се изчерпа отдавна и никоя уважаваща себе си медия не би го държала при този нисък рейтинг. Но предаването остана именно с цел да манипулира мнението на хората в определена посока, и когато е удобно генерирания протест и гняв на хората /заслужен/ да бъде насочен където трябва. Кукловодите, които стоят зад Слави много добре знаят кога и как да го използват за своите политически цели. Не безплатно разбира се !
182
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази новина ми оправи деня! най-накрая започва да се въвежда хигиена в телевизионния ефир!
181
3
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
"....че пътят,по който върви партията ще бъде гладък.Гладък,като паважа пред Народно събрание и министерски съвет."Е,Славчо,това те чака,а за да ти е по-лесно чети историята.
180
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГАТО СВАЛИХА ОТ ЕФИР ПРЕДАВАНЕТО НА ПЕТЪР ВОЛГИН ПУБЛИКАТА ТУК НЕ СЕ РАЗВЪЛНУВА МНОГО МАЙ?