Музикантът Калин Вельов остава в ГЕРБ

Артистите трябва да бъдат представени в НС, убеден е той
28 мар 2017 11:00, Анисия Иванова
12
Музикантът Калин Вельов остава в ГЕРБ
Снимка: Bulgaria On Air

Музикантът Калин Вельов обяви в студиото на "България сутрин", че ще остане в политиката и ще продължи работата си в партията, с която е тръгнал. Той коментира краткото си участие в политиката с партия ГЕРБ като сподели:

"Най-вероятно няма да е лесна навигацията между силите в момента, но аз съм убеден, че ГЕРБ ще излезе от тази трудна ситуация. Ще продължавам да работя с тях".

Музикантът изрази съжалението си в студиото на Bulgaria ON AIR, че артистите от всички партии не успяха да вкарат свой представител в парламента.

"Музикантите имахме шанс да вкараме представител, уви не успяхме. Но аз не съм от разочарованите. Ще продължаваме да работим", заяви той.

Попитан дали трябва да има артисти в политиката той отговори, че по въпросите, свързани с културата, трябва да се търси мнението на представителите от тези среди.

"Всеки има позиция. За мен е много важно ние артистите да сме представени в парламента. Важно е Комисията по култура и Министерството на културата да се синхронизират с артистите. Все пак това ни засяга и трябва да бъде коментирано с нас", каза Вельов.
 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя РЪБ няма място в управленито на България.Като много други: смешници,певци,художници некви и т.н.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пари Калине, за пари...алчен си и ти! Купен си,отдавна от мутрата!
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато артист, музикант, писател, композитор влезе в политиката, значи толкова е и такъв. Или е безкрайно бездарен. Това е нещо като спасение от бездарността. Няма значение на коя партия ще се врече.
2
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
da
1
0
 
50
 
! Отговори
Николай преди 3 години
Парламентът не е забавно-развлекателна програма за народа, в която трябва да участват музиканти и актьори. Парламентът е за хора със сериозни идеи и решения зад тези идеи. С какво ще помогнат на държавата ако влязат в парламент Калин Вельов и Светльо Витков - с нищо.