ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата

Мъжът създавал антибългарски настроения в смесените райони
24 апр 2017 19:23,
78
ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата
Снимка: ДАНС

ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата. Мотивите за включването му в списъка с нежелани у нас чужденци, е че е създавал антибългарски нагласи в райони със смесено население в България.

Това обявиха от ДАНС в съобщение до медиите.

От Агенцията съобщиха, че дейността на турския гражданин представлява риск за единството на българската нация.

Мъжът е обявен за заплаха за националната ни сигурност, допълват от ДАНС. Заради това турчинът е включен в списък на чужденци, които не са желани на българска територия.

Това е поредният подобен случай. Преди време ДАНС изгони няколко турски граждани, а на други само забрани да влизат на територията на страната, припомниха от БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Нито една от Държавите които изброи не биха подкрепили Ердоган!! Всички знаем защо Путин се сдобри с Ердоган.За да натрие носовете на Европейците заради санкциите.Тръмп ненавижда Исляма .В момента не коментира Турция защото си има по важни задачи да обедини Американците.А за Англия !!! Това дори ми е под нивото да го коментирам! Само ще ти задам въпрос. Защо Англичаните гласуваха Брехит? Понеже си акъла на малко коте ще ти отговоря.От страх Турция да не влезе в ЕС.Но това вече е невъзможно!
11
4
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ясно!Разбрахме как ще действа Ердоган за напред.Ще праща емисари да призовават към бунтове.Дано скоро време да успеят с бунтовете, защото гибелта на Турция ще започне когато Ердоган пожелае да се разширява!
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В следващите 400 години не могат да ни бъдатприятели. ако се държат добре след това.Трябва да се отвори Белене за предателикоито предлагат българска територия на чужди държави.
9
5
 
15
 
! Отговори
E преди 7 години
Добре е, че службите започнаха да си вършат работа по - сериозно! Има още много такива елементи, които са пряка заплаха за националната ни сигурност и трабва да бъдат изгонени! Браво на ДАНС!
8
22
 
11
 
! Отговори
"Мустафа" преди 7 години
до:6 Никой с нищо не ви е насилил,това "робство"е измислено за да се хареса на братушките,които са истинските поробители.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой нищо не иска от България,това са кьор фишеци за да се оправдаят заплатите на службите.
6
8
 
24
 
! Отговори
ДДТ преди 7 години
Ние живеем в България,бай Мустафа. Населението на България е основно от българи. На който не му харесва това да се сърди на прадедите са,че са дошли тук и са му вменили усещането,че превъзхождат народа,който са намерили тук,поробили,клали и опитали се да му изтрият семето. Бъди благодарен на търпението българско,че преди 140 години не сме постъпили като други народи при освобождаването си.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E,e niama li koi da kaje bravo na horata v Dans??Az pisha,bravo na Dans!Radvam se che vse oshte ima bulgari v slujbite!Davaite oshte
4
16
 
2
 
! Отговори
мишка-атлантик преди 7 години
турците са наши приятели и съюзници. Дори и да поискат Кърджали, това не ги прави врагове. Важното е да сме добри партньори.
3
19
 
14
 
! Отговори
"Мустафа" преди 7 години
до:2 Щом е срещу турците и мусюлманите може,но за другите неможе,едните са хора родолюбци,а другите не са.Двоен аршин срещу Исляма.Хората се интересуват от Исляма и това смущава атеистите.
2
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоу, ДАНС, а какво правим с персоните агитиращи срещу турския етнос у нас? Тях къде ги гоним?
1
4
 
20
 
! Отговори
що така преди 7 години
правят турците? Нали са ни съюзници в НАТО?? Нали гарантирането на националния ни суверенититет е възможен само в рамките на НАТО, както се пънат да ни убеждават и да плюят президента? Ало, атлантиците?? Къде сте, мишки?