Ретрограден Меркурий в Овен! Как ще се отрази на новата власт?

Трябвало да си вземем поука от миналото, тъй като и Сатурн е ретрограден
24 апр 2017 09:18,
17
Ретрограден Меркурий в Овен! Как ще се отрази на новата власт?
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Коалиционните партньори в бъдещия кабинет си поставиха датата 4 май за съставяне на правителство. Подходяща ли е тя от гледна точка на астрологията - отговорът даде Даниела Евстатиева пред Bulgaria ON AIR.

"Дните около 4 май изискват действия, изискват инициативност, така че в този смисъл обявяването на едно ново начало влиза в този контекст", посочи тя.

"Меркурий в момента наистина е ретрограден. Той трябва да свърши тази си фаза на 3 май, но реално тази тя ще приключи за нас на 20 срещу 21 май", обясни още астрологът.

По думите ѝ закачките и обясненията на властта, свързани с ретроградния Меркурий, всъщност са неоснователни, защото хората непрекъснато си взаимодействат със звездите и влиянието им е непрестанно.

И все пак тя даде препоръка как да се държим спрямо ретроградния Меркурий, за да бележи той началото на един успешен период:

"За да бъде всичко това успешно, ние трябва да сме си взели много сериозна поука от миналото. Да сме върнали хронометъра назад, тъй като в момента ретроградна е също и планетата Сатурн. А Сатурн обича с времето да сме наясно, да сме си направили оценка, да сме си извадили опита, който в миналото е искало да ни даде".

Евстатиева анализира периода и от гледна точка на плановете на властта:

"Меркурий точно в момента се върти ретрограден в Овен. В тази връзка, която имат в момента, тя задължава да е силна. Но в момента, в който тръгва правителството, нещата ще стоят по друг начин".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 7 години
Астрологията е порнография с други средства.Проблемите ни не са в елиптични орбити, някъде из Слънчевата система, а в нас самите.
14
0
 
4
 
! Отговори
Нострадамус преди 7 години
Астроложката с отклонения, барабар с авторката съставила и публикувала долнопробната статия, са ретроградни ***.или в Меркурий с асцендент Юпитер.
13
1
 
1
 
! Отговори
пинко преди 7 години
много знаят всички затова сме на това положение, пълни пинкажи сме си и си заслужаваме положението... като чета коментарите
12
0
 
8
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Понеже сме получили заповед свише темите Гергов, Цацаров, Дончев да е тема табу, затова ли ни заливате с хороскопи. Най- големия скандал в държавата е на заден план. егати и журналистиката. Добре, че не лекувате хора, защото ще лекувате хемороидите, докато пациента има рак.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12То окултизма не е лошо да се знае ама погледа на тази леличка от снимката говори много красноречиво че е тормозена от състезателно-натрапчиви мисли и комплексно-неврологични пристъпи!
10
1
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
На тоя все някоя планета му пречи !
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пинкоЛичните ти психични проблеми не касаят реалноста ни. Съжалявам.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде пак Вълшебници ни чертаят бъдещето! Добре че е уникално *** народа че да им ходи по гайдата!
7
11
 
4
 
! Отговори
пинко преди 7 години
астрологията влияе на всички ни по един или друг начин, както храната и въздуха, жалко че живеем само е материалния свят в момента, а забравяме че има и други важни неща, не случайно сме в това положение, даже ни е малко това което се случва като чета и гледам хората колко са зле...
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам тая лелка да ми обясни как една планета има каквото и да е влияние върху политиката в България. Или как някакви си огромни кълба плазма и газ (звезди като нашето Слънце) на светлинни години от мен и едно от друго имат каквото и да е влияние върху любовния ми живот! Аман от глупости!
5
1
 
28
 
! Отговори
С. преди 7 години
Като няма лудници тия обикалят телевизиите....
4
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 години
Sueverni ste LOL
3
1
 
24
 
! Отговори
?? преди 7 години
До кога ще ни занимавате с тези врели-некипели а даже и водеща новина го сложили .
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие хора сериозни ли сте? 21 век сме по дяволите!
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К`ВИ ЩЕ ГИ КЪДРИМ СЕГА? ЧЕ ТО И ПЛАНЕТИТЕ СА ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, НЕ САМО НАРОДЪТ.