Синът на Явор Нотев почина, Борислав си отиде на 36

Преди няколко години той загуби и жена си, починала от рак
Обновена: 27 апр 2017 09:16 | 27 апр 2017 09:00,
69
Синът на Явор Нотев почина, Борислав си отиде на 36
Снимка: Facebook

Синът на заместник-председателя на НС и депутат от Обединените Патриоти Явор Нотев – Борислав, почина.

Скръбната вест съобщи от профила си във Facebook Магдалена Ташева - бивша депутатка от "Атака".

"Дълбоки съболезнования! Вчера следобед внезапно почина Борислав Нотев, единственият син на зам.-председателя на НС Явор Нотев. Бог да го прости!", написа националистката.

Борислав Нотев си отиде само на 36 години. Той бе магистър по право и е работил като съветник в Министерството на правосъдието по времето на Миглена Тачева от НДСВ .

Преди няколко години Явор Нотев загуби и съпругата си, която почина от рак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
онзи преди 6 години
До Анонименедна от причините в "държавата " да няма правосъдие и по - точно да няма справедливо правосъдие е именно юридическото брокерстване. Тежко им на всички, които го правят, вкл. и тогите, защото голямо ще е въздездието за тях, задето се подиграват. Те си знаят. Но всичко си има цена - и тя не се плаща с пари. Защото отвратиха търсещите справедливост, а това не остава безнаказано. А възмездието за тях вече е започнало и ще бъде толкова голямо, колкото гадости извършиха те. СТАРТ.
41
0
 
7
 
! Отговори
онзи преди 6 години
До adenбащата не се спря да се гаври с тежко болни хора. Не спря да се подиграва с болката им и правеше всякакви еквалибристики, за да препятства лечението на беззащитни и безпомощни хора. Някои съдии от САС и ВКС му пригласяха и то бастион на справедливост превърнаха съда в най- несправедливата институция. Пред онзи отгоре обаче не вървят нито длъжности, нито контакти, нито пари, нито рушвети. Тук може за пред хората да скрият всичко това, но не и пред ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО.
40
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Бог да го прости! Четох, че представлява България на разни конкурси по културизъм. Явно се е попрезобил.
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типична Мутра. А баща му е мошеник, забогатял от нещастието на хората и превърнал се в мутренски лакей.
38
3
 
11
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 6 години
Бог да го прости!каква е тая гуша,бе хора?!?тва прасе ли е?!?!същото нещо видяхс тоя Цацаров и Гергов-свинаря?!?!?абе,това нормални хора ли с?????????
37
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този свят всичко е преходно. Пари имоти коли жени. Една разходка около гроба и след това влизаш във вечноста откъдето връщане няма. Там на онзи свят е истината. Там няма пари коли жени имоти. Всичко изчезва само за миг след смърта. Не го познавам! Но за умрелият или добро или нищо. Бог да го прости.
36
0
 
36
 
! Отговори
Кованджиев преди 6 години
Господа политици приеметего като напомняне,че и вие сте смъртни,че неможеш да изядеш повече от 3 кюфтета и да караш една кола едновременно.
35
6
 
55
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Да сведем глави пред смъртта. Независимо кой, как е живял, трябва да уважаваме смъртта. Отишъл си е един млад човек. Боже пази децата на България! Поклон! Да почива в мир душата му. Да бъдем по-смирени и по-добри!
34
6
 
17
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Въобще не го познавам, но от снимката не мога да заключа, че това е 36 годишен човек... изглежда минимум 10 години по-стар... Изглежда е водил ужасен начин на живот! Бог да го прости!
33
3
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Хората как са го познавали ,като сина на Явор Нотев или като човека Борислав Нотев.
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости!
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какви коментари имаше когато Плевнелиев загуби сина си.
30
1
 
40
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Господ ни напомня,че парите и властта са преходни.Но като цяло си е трагедия.
29
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уви не е божията справедливост. Ако имаше такава, тоя нямаше да се е родил, защото баща му отдавна щеше да бъде прибран. И всички като него. Но хората са отчаяни, и им се ще да има, за това в подобни случаи си представят, че случайността е справедливост.Не само че не си получават заслуженото, ами и с парите, които са откраднали получават по-добро здравно обслужване, и обикновено живеят по-дълго от честните, съвестни и трудолюбиви хора.
28
5
 
14
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
"Маминото детенце" чели ли се? Припомнете си го
27
4
 
59
 
! Отговори
Антон преди 6 години
Всеки ден умират хора. Не ги познавам. Не познавам и този младеж. Нито ми е мъчно, нито радостно. Глупаво е да мислите, че това е възмездие заради баща му, на други хиляди политици и неодници никой близък не е умрял, и си живеят разкошно до дълбока старост.Разбирам, че подобни статии са отдушник за хората заради липсващата справедливост, но в смъртта няма справедливост, тя е факт, който застига всички.Не разбирам и натъжените прекомерно, да тъжиш за непознат- нереалистично е.
26
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасена съм , потресена съм от коментарите . Не може да има такива хора, които нямат капка човещинка в сърцата си .
25
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До Анонимен от добър живот е. Не жаля тези които ми съсипват живота.
24
1
 
21
 
! Отговори
? преди 6 години
Не знаех какъв е външният вид на бащата Нотев.След като го намерих на снимка( заедно с Каракачанов) мисля, че Каракачанов трябва да вземе спешни мерки в дните с Луна( фазите на Луната- те са 1 път седмично) да ограничи до минимум хранат( вода- не газирани , сладки напитки, накакъв плод) Никой не се е "поминал", ако не яде един ден в седмицата.Прочистване.
23
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, познай защо са толкова озлобени - сигурно щото политиците ни са читави.