BG рокери с вълците на Путин - освиркани, по "Пътя на победата"

Мотористите бяха посрещнати от протестиращи в центъра на София
Обновена: 1 май 2017 12:40 | 1 май 2017 12:39,
481
BG рокери с вълците на Путин - освиркани, по "Пътя на победата"
Снимка: БТА

Български рокери се включват в традиционния  мотопробег "Пътят на победата" и ще се влеят в редиците на руския мотоклуб "Нощни вълци". Тръгването им от София обаче беше съпроводено с освирквания.

Тази година организираният от руските рокери маршрут ще започне от Москва и ще финишира в Берлин. А идеята е да се проследи "победоносния път на Червената армия до Германия", информира "Нова телевизия".

Българските последователи на "Нощните вълци" ще се присъединят към шествието в Будапеща. Този път маршрутът му няма да минава през България, както беше миналата година.

Тогава "Нощните вълци", известни още като рокерите на Путин, гостуваха у нас. Това доведе до сблъсъци между русофили и русофоби, както и до политически съмнения в провокация на Москва към България.

Днешната инициатива на българските последователи на руския мотоклуб отново не мина без напрежение. Те бяха освирквани от протестъри от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски, събрали се пред паметника на Съветската армия, съобщи bTV.

До ескалации обаче не се стигна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
2
 
7
 
! Отговори
до 280 преди 6 години
Естествено, че граничи с Дявола и Бога нали Путин им е господар, а ти как си добре ли надуваш дудуци на шороshките протести за един сандвич ха-ха-ха.
223
4
 
5
 
! Отговори
Белият Рицар преди 6 години
Никаква разлика няма между, комунистите и талибаните. Все брадати терористи антихристи, искащи унищожението на християнството. Но няма да я бъде тая.Кръста винаги ще надделява над петолъчката със сърп и чук, и над полумесеца!!!
222
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям страх от някакви руснаци с мотори. Това са мотори бе, а не танкове, спокойно! Пуу... да ви... мишоци толерастични!
221
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия граничи с Бога, краваристан граничи с Мексико и се моли дебелака да нe ги направи на шиш кебап.
220
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази година с моторетките догодина с танковете към Берлин. Бог с нами.
219
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 262Блаженни веруещите! Ако с махането на един паметни изчезваше и простотията щеше да е добре! Не съм привърженик на паметника но той съвсем не е на пръв план! Целете се точно там където трябва а не избивайте детски комплекси с някакъв паметник който не би имал никакво значение ако ъ българската глава има малко мозък а не тесногръдие и животинска първичност!
218
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Произвеждали ракети,изтребители,калашници,а вземете един руски мотор направете ,че хората ги скасаха от бъзици.
217
5
 
2
 
! Отговори
Жириновски преди 6 години
9 май наближава , а ентусиазъм нето . Плоха !
216
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 261На мен ми пречат. гнусните руски окупатори държали ни под съветско робство 45 години и избили стотици хиляди българи не са желани в БГ!
215
0
 
14
 
! Отговори
50 лева надник преди 6 години
"...освирквани от протестъри от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски..."Изкараха по 50 лева наркоманчетата. Ще пушат тревица една седмица.
214
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво сте се фанали за гушите за тотални глупости! Нека си идват вълците на Путин! Нито са агресивни нито искат да ни завземат "голямата и силна" държава ако въобще можем да претендираме че съществува! От близо 30 години сме онождани с нов "***" а преди беше друг! Продажниците не са българските мотористи а онези главуни у парламенто! Мислете те халваджии!
213
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хасан мустафа -Има нещо вярно , доказано е , преди 1878 г най -върлите османофили , след 1878 станали най - върлите русофили .
212
2
 
10
 
! Отговори
до 249 преди 6 години
Къде пише, че трябва да карат руски мотори ще карат американски ако искат за твое сведение в Русия има демокрация и всеки кара каквото може и си иска Това е все едно аз да те попитам защо НАСА си купува руски двигатели, защо не освиркате НАСА тогава. ? Ами излез от ЕС разходи се в останалия свят и ще намериш разлика то не е само да гледаш портрета на Меркел и да предлагаш да изгорим рокерите на клада или да ги затворим в затвора. 21 век излезте европейците от средновековието и ще разберете.
211
1
 
5
 
! Отговори
ДАНЧУ ЛЕЧКОФ преди 6 години
БЪЛГАРИЯ Я ЛЪЖАТ, И КАРДАТ И УБИВАТ НЕИНИТЕ СОБСТВЕНИ ДЕПУТАТИ, И ВСИ ГРАДКСИ И '' ДЕРЖАВНИ'' ПОЛИТИЦИ .НЕ ВИ Е ВИНОВНА РОССИЯ , НЕ ВИ Е ВИНОВНА ЕВРОПА .ВИЕ СТЕ ПРОКЪЛНАТ НАРОД.ПРЕДЛАГАМ ОТЕДЕЛЯНЕ НА ВСИЧКИ ОБЩИНИ ОТ СОФИЙСКТО РОБСТВО.ПРЕДЛАГАМ СОФИИСКИЯ САНДЖАК ИЛИ ПАШАЛЪК ДА СИ ОСТАНЕ САМ САМИШЪК, МЕЖДУ ПЕРНИК, ВРАЦА И ИХТИМАНСКИЯ ПРОХОД.НЯМА ДА БЪДАТ РОБ НА КРАДЛИВА СОФИЯ.
210
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За морала на една нация, моята нация, чието оръжие се продава на едни от най- големите главорези в буквален и преносен смисъл в човешката история-ИДИЛ, мен ме е срам да коментирам.Ако имаше морал в това-моето общество, младите трябваше да протестират пред Парламента.Ако имаш морал в немското общество, през м.май трябваше да се снишават до тревата.
209
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука е европейска държава и всеки може да си кара моторетката, какво стана с оня войник дето преби детето в Сливен задето си играелo с една котка туй кажете.
208
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А изпратили вълците да плашат Корнелия задето изгонила руския консул Гергов.
207
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кой пречат рокерите ами заврете се в някой пещера и живейте там никой няма да ви притеснява.
206
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А протестърите къде са? Защо ги няма на снимката?"=================Спраскаха се и не са за снимки. Минаха години и днес те вече не са нито красиви, нито симпатични, нито чистоплътни.
205
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли са фашистките практики за които Ердоган намекваше ?