Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!

Сега вече всичко ще се оправи, смята 78-годишният Тодор от Съединение
26
Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!
Снимка: Спорт Тото

Сега вече всичко ще се оправи! Това е надеждата и прогнозата на 78-годишния Тодор Крантов от Съединение, който стана тотомилионер, след като спечели 8 милиона лева от тотото.

"Все още не мога да се осъзная", призна той в предаването "120 минути" по bTV.

Още по темата
Мъжът разказа, че близо 40 години е работил, а сега пенсията му е 300 лева. Заедно със съпругата му живеят с 450 лв. на месец.

"Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива". На шестото извиках: "Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай! Това беше", разказа щастливецът в предаването.

Той призна, че от 30 години играе с едни и същи числа. От тотото обаче е печелил само четворки, но те били "дребна работа".

Заради скромните си доходи двамата със съпругата си са ходили най-много до морето. През годините обаче не успели да спестят никакви пари.

Днес щастливите съпрузи все още не са решили какво да правят с парите. Но на първо място Тодор си мечтае само едно – да бъде здрав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: тотоТодор Крантов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете само няколко месеца да играете и ще станат чудеса. Спрете и всички вие ще стнете милионери. Спрета за няколко месеца да играете и повярвайте. СПРЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ ПО СВИРКАТА НА ДЯВОЛА!!! Така ви контролират от милиони години. Не бъдете алчни. Бог знае колко косъма имате на главата. Той ще се погрижи за Вас. Нямате нужда от милиони. Имате нужда от вяра и любов. Вярвайте в себе си, ако не вярвате в Бог. НО НЕ ВЯРВАЙТЕ В ТОТОТО!Три пъти се повтаря сричката ТО. В повторението е скрита тайна
22
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето затова този Свят няма никога да победи ЗЛОТО. Спрете да играете няколко месеца и ще видите какво ще се случи.Помислете малко. Ако Вашия враг спечели тото милионите, това честно ли е? Той заслужава ли ги? Какво ще ги прави?
21
0
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Я ако печелим,че дадем фишо на децата !!! По обясними причини,де ...Сещате се вервам? Първите 6 месец парите за менека,другото за них !
20
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано е жив да ги вземе следващите 20 години.По-добре да беше дал фиша на сина си.
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вица може и да е демоде, ама бате Хю е друга бира.
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега може да създаде 5-6 нови работни места , като си купи лична охрана,като слави трифонов. не,че някой е тръгнал да гони слави....
17
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото повече пари,толкова повече проблеми.Лошото е,че хората без пари не биха го разбрали този факт.
16
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е това всичко, което ще се оправи с толкова много пари?
15
4
 
69
 
! Отговори
Делник Делников преди 6 години
За какво му са на този човечец 8 милиона !?Трябва му само здраве и спокойствие на тези години.С тези пари се лишава от 2-то, а най-вероятно и от 1-то.Измамно е материалното щастие, особено в такива размери!Печалбите от тото-то трябва да са по около 100 000 и на тях да се радва не един, а 80 човека. На повечето от тях ще им дойдат таман, я да изучат детето, я да покрият жилищния кредит, я да се погрижат за здравето си.Но 8 милиона на един човек - това е безумие...
14
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Са ги хвърлете през терасата на някой доктор ... Сега си гарантират спокойни старини.
13
6
 
40
 
! Отговори
Свинко 04 преди 6 години
ИСТИНАТА ЗА ТОТО Я ЗНАЯТ МАЛЦИНА. ТОВА Е ИГРА, ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ИЗМЕРВА ПРОЦЕНТНОТО СЪОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ И ЖЕЛНИЕ ЗА НЕЗАСЛУЖЕНА ПЕЧАЛБА.В НАЧАЛОТО НЯМАШЕ НУЖДА ОТ ПРОЕКТИРАНЕТО НА ТАКАВА ИГРА, ЗАЩОТО НИЕ АНАЛИЗИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА ИЗВЪН ТОЗИ СВЯТЩ. МЕТОДИКТ ЗА ТОВА Е НЕПОДВАЛСТНА НА ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ В ТОЗИ СВЯТ.НАКРАЯ ДОПУСНАХМЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ИГРАТА С ЦЕЛ ПО-ЛЕСНО ЧОВЕК ДА ПРОЗРЕ СВОЯТА ГЛУПОСТ КАТО УЧАСТВА В ТОЗИ МАСОВ ГРЯХ.СПРЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ ИГРА! Спрете!
12
8
 
32
 
! Отговори
Свинко 03 преди 6 години
След милиони години, когато човек избере да не бъде *** неща като тото, лихва и кеш няма да съществуват. Сега нещата тук са много зле Тото няма да ви донесе щастие и любов.Тото има за цел не да Ви направи милионер.ИСТИНАТА ЗА ТОТО Я ЗНАЯТ МАЛЦИНА. ТОВА Е ИГРА, ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ИЗМЕРВА ПРОЦЕНТНОТО СЪОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ И ЖЕЛНИЕ ЗА НЕЗАСЛУЖЕНА ПЕЧАЛБА. ОЩЕ В НАЧАЛОТО НЯМАШЕ НУЖДА ОТ ПРОЕКТИРАНЕТО НА ТАКАВА ИГРА, ЗАЩОТО НИЕ АНАЛИЗИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА ИЗВЪН ТОЗИ СВЯТ И НЕПОДВАЛСНТИ НА ФИ
11
5
 
37
 
! Отговори
Свинко 02 преди 6 години
Най-голяма прилика си остава ума. Като изключим едни 10% умни хора и 20% трудолюбиви, останалото 70% са абсолютни ***. НИЩО НЕ СА ДАЛИ НА ТОЗИ СВЯТ НИЩО НЕ ИСКАТ ДА ПОСТИГНАТНЕ ИСКАТ ДА СЕ РАЗВИВАТТЪПЧАТ НА ЕДНО МЯСТОНЯМАТ МЕЧТИДАВЯТ СЕ ВЪВ СВОЕТО НЕЩАСТИЕ ЧРЕЗ АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ , ПЛЮСКАНЕ И С_ЕКС.НИКАКВА ДЪХОВНА КУЛТУРА.АБСОЛЮТНИ АТЕИСТИ-НЕОСЪЗНАТИ САТАНИСТИ.АКО ОТГОВАРЯТЕ НА ПОВЕЧЕТО ОТНГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ЗНАЧИ СТЕ ПОТЕНЦИАЛЕН ТОТО МИЛИОНЕР.СЛЕД МИЛИОНИ ГОДИНИ, КОГАТО ЧОВЕК ИЗБЕРЕ ДА
10
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кел файда? Ще стана на 80 год. , за да харча милиони. Е, на това му викам аз нещастие.
9
3
 
67
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Защо трябва да съобщавате имената и от къде е тото милионера, не мисля, че е наложително. Може би иска да остане анонимен, негово право е, както е навсякъде по света.
8
0
 
56
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Пълна дезинформация - парите се изплащат на части. Съответно никой не знае колко ще получи и кога.
7
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изненадва ме "странното "мислене и "притеснение "за едни пари ,които не са "Ваши" !!Отвратително е !
6
0
 
59
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Не, според последните правила на тото-то парите се изплащат в рамките на 7 години или нещо подобно беше... като в началото ти дават една сума и останалите - по колкото се падат на месец в рамките на 7г. Онези от лотарията за търкане, по която всеки е луднал изплащат печалбите над определена сума за период от 20г.... търкайте вие, пък да видим след 20г. какво ще сте получили :D
5
18
 
54
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Да построи в град Съединение една обществена тоалетна,сигурно нямат.Кмета,който...вероятно е от ГЕРБ,да се обади на Боко,да дойде пръв да й напрай...сефтето,след като отреже...лентата.
4
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия пари накуп ли му ги дават? Ако е така - добре. Защото на колегата му от Ямбол изглежда ще ги дават на части. За мен щом казват някаква печалба, трябва да е цялата. Да са живи и здрави и да ги харчат!