Руското посолство: Кристиан е казвал, че дължи таланта си на Русия

Поздравиха го за успеха, но и напомниха, че живее в Москва
Обновена: 14 май 2017 18:23 | 14 май 2017 18:22,
289
Руското посолство: Кристиан е казвал, че дължи таланта си на Русия
Снимка: БТА

Руското посолство у нас поздрави Кристиан Костов за успеха му на Евровизия и второто място в конкурса, но и напомни, че той живее в Москва и е участвал в руска вокална група.

Още по темата

"Кристиан Костов неведнъж е заявявал, че дължи таланта си на Русия. А неговият кумир е известният руски изпълнител Дмитрий Билан", пише в пост на Facebook страницата на руското посолство.

Кристиан Костов живее в Москва и е участвал в руска вокална група. Той взе участие и в руското предаване "Гласът", припомнят още от посолството.

"Горди сме от неговото достойно представяне за България и му пожелаваме бъдещи творчески успехи!", пише накрая в поздравлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
17
 
! Отговори
КЕФ преди 6 години
Русначето Кристиян не успя да занесе наградата за първо място в Москва и да я счупи, както му се искаше!
37
3
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Единствено руският емигрантски вот донесе второто място на България. Този "конкурс" по принцип си е точно това - мерене на емигрантските гласове.
36
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема да се цовате - Кристиян е македонец и се зове Ристу Костовски! Теа долни българе го разсипаа момчиту!
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да кибичат тук някои и да пишат против Русия и България,по-добре да идат на новината за момчето от Смилян да коментират.А Кростиян Костов обича и България и Русия.Изливайте си злобата другаде!
34
8
 
20
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 6 години
Руска комплексарщина, със сигурност имат комплекс за малоценност. Да сте чували някоя друга нация така да се самоизтъква постоянно? И то точно руснаците, които са най-долното племе на света, да се самоизтъкват си е направо смешно...
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няколко пъти съм посетил Русия. Това значи ли, че съм прихванал някакъв талант и съответно ако е така лично на посланика ли трябва да благодаря или може и на случайно избрани рускини дошли на куррррорт у нас?
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много народ използва българското гражданство за собствена угода.Македонци взимат наше граждансто и ходят на гурбет по Европа.Турчулята с гражданство гласуват срещу заплащане.Кристиян като руснак не го пускат та айде като българин.
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТрябва ли и тази тема да се политизира?=========Ние ли я политизираме или авторите на идеята Евровизия? Кво ще кажеж за Кончита? И гай-парадите , откъде на ги натресоха?Евроинтеграцията изисква да сме такива каквито те кажат.Сега да си извинява ,че не съм сляп ли?
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой избра тоя руснак да представлява БЪЛГАРИЯ ? КОЙ ?
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sega razbirate li ZASHTO KLICHKO KMETA E PLATIL DA NE NI PODKREPIAT DORI SUSEDITE,ZA DA STANE PORTUGALECA PURVI,KOITO ZATOVA NE SE ZARADVA TOLKOVA BE NEOCHAKVANO.DOBRA E RUSKATA SHKOLA I TOVA E FAKT!!!DA NI E JIV I ZDRAV KRISTIYAN
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва ли и тази тема да се политизира?Нека оставят самият Кристиян да говори на кого е признателен и на кого изказва благодарност.А така излиза че друг говори от негово име.Не слагайте думи в устата му, даже и така да е казал, нека ги чуем от него самия.Той не е глухоням нали?
27
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли няма талантливи българи та трябва да пращаме руснак ???
26
5
 
10
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Какво ви пречи това момче?Защо таите такава злоба към него?Никой не ви кара да го слушате,ако не искате.Човек трябва да се вгледа първо в себе си и в собствените си недостатъци преди да съди другите.Душите ви са грозни и дребнави и сигурно и сами не се побирате в кожите си.
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Няма такова нещо като народност "украинци", това са руснаци, населяващи регион, наречен Украйна и говорещи диалектен руски. Верно, че под влиянието на чужди внушения се изживяват така, както се възприемат македонците на Балканите. Колкото по-скоро под шапката на смятащите се за украинци им просветне, толкова по-добре.
24
1
 
4
 
! Отговори
sineok ciganin преди 6 години
abe dobre sviri mom4eto
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде си бре Шехер ханъм? Къде си бре шекерджим, къде си да му кажеш на този посланик да си мери думите както го рекна, на н.пр. Гьокче? Сега защо мълчиш бре татлъ шекер джанъм?
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз така и не разбрах, извинявам се че мойта дилема няма нищо общо с песента, от кога Австралия е част от Европа та участва в Евровизия.Тоя въпрос ми е по-интересен от победителите и победените.И Израел също и щом може те да участват що пък Русия не може, питането ми е чисто от географски подбуди, не политическиDТа се питам, кога съм проспал тоя континентален дрейв...
21
3
 
10
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Свети Киприан (истинска личност и Българин) когато отива в Киев започва да превежда Евангелието от Гръцки на Български език с което България дава на днешна россия Писменост, Религия и Култура. Сборът прави държавност. Нищо не дължим на руските Неканени гости. Да ни върнат заграбеното.
20
7
 
11
 
! Отговори
До Надя Николова преди 6 години
Може би дължи нещо и на училището и на културната среда, в която е израсъл. Ако беше израсъл в София щеше да пее чалга и да върти кючеци в дискотеките на Студентски град.
19
4
 
9
 
! Отговори
пак 26 преди 6 години
С оглед на жертвите би трябвало да благодарим на Украйна, Румъния , Финландия и чак тогава на Русия.