Руското посолство: Кристиан е казвал, че дължи таланта си на Русия

Поздравиха го за успеха, но и напомниха, че живее в Москва
Обновена: 14 май 2017 18:23 | 14 май 2017 18:22,
289
Руското посолство: Кристиан е казвал, че дължи таланта си на Русия
Снимка: БТА

Руското посолство у нас поздрави Кристиан Костов за успеха му на Евровизия и второто място в конкурса, но и напомни, че той живее в Москва и е участвал в руска вокална група.

Още по темата

"Кристиан Костов неведнъж е заявявал, че дължи таланта си на Русия. А неговият кумир е известният руски изпълнител Дмитрий Билан", пише в пост на Facebook страницата на руското посолство.

Кристиан Костов живее в Москва и е участвал в руска вокална група. Той взе участие и в руското предаване "Гласът", припомнят още от посолството.

"Горди сме от неговото достойно представяне за България и му пожелаваме бъдещи творчески успехи!", пише накрая в поздравлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩеревКакво е инвестирал Билан в момчето ? 0, нула! Това е истината. А Халваджиян инвестира много, за това израстна. Ако беше останал в Русия никой нямаше да чуе за него.
197
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещастните изкривени eврoгeйчeта така и не разбраха, че тук русофили няма. Има реалисти. Има интелигентни хора с чувство за справедливост. Русофили няма тука, момичета ;)
196
4
 
10
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До 681Защо лъжеш, че в България сесрамуваме от кирилицата? Ако има някой , който да се срамува от българия, това сте вие, русофилите. Стига си възхвалявал руснаците, те слагат етикета "славянско" на всичко, което след това ще признаят за единствено руско. Няма славянска азбука, а българска! Няма черковно-славянски език а български. набийте си го в русофилските мозъци!
195
2
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
До Анонимен 248Комай бъркаш Хслваджиян с Дима Билан!?
194
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩеревКой го е "прокудил" , безродни русофилино? Ако не беше Х фактор и инвестициите, които Хслваджиян направи в него щеше да бъде никой. Русия изобщо нямаше да му обърне внимание, защото *** от взичко прави политика за да покаже колко велика и уникално *** *** е!
193
2
 
3
 
! Отговори
681 преди 6 години
До Българофил -26 год. 232Факт е, че в България вече се срамуваме от кирилицата и престанахме и 24 май да тамчим, а руснаците обратното - пищни тържества и повседневна борба за запазване на кирилицата! И никога не са я присвоявали за да ни се извиняват. Ние само трябва да се радваме, че благодарение на тях кирилицата ще я пребъде във вековете!
192
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недейте да забравяте че най-вероятно Кристиан дължи второто си място на гласуването и на Русия не че не заслужава и първото но това е конкурс субективен дължащ се на гласуване така че не си мислете че някой от Западна Европа е мислил за България .Все пак няма значение кой от къде е а кого представя Кристиан ни представи достойно и нека не му помрачаваме мига с Дразги за русофили и русофоби ,
191
3
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
До Анонимен 244Отворете си очите и вижте с какво е допринесла България за развитието на това момче. Какво е "инвестирала" в него? Обяснете си защо гоп е прокудила в Москва! А каква радост щеше да има, ако живееше в Америка!
190
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩеревЩерев, вие русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи. Така, че недей да ни плюеш.
189
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-отвратителното в тази история е, че руските хибридници използват едно дете в мръсната си война срещу България. Но още по-отвратително е че имат местни помагачи, които са по-усърдни и от тях.
188
3
 
6
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
*** народ, по-*** народ, БЪЛГАРИ! Няма по прости от нас!
187
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен....И ние си мислим, че българин....Ами българин е, не е руснак, и американците признават това. Но България никъде не тръби, че откритието на компютъра се дължи на България.
186
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
И ние си мислим, че българин е измислил компютъра.
185
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посолството на Казахстан е изпратило остра протестна нота до руската федерация във втъзйа казаното от посланик Макаров, че Русия е в основата на успеха на Кристиан. В него се посочва, че главната заслуга е на Казахстан, защото майката на Кристиан е казахка!
184
4
 
3
 
! Отговори
чичо Женя преди 6 години
Кофти е дъщеря ви да излиза с подобно момченце с хилави меки китки , лошо се учат и подрастващите момчетии че на 17 години може да не си помирисвал жесна плът и че може да разчиташ на лесния път на некой ласкав чичо ..... Дано по бързо да осъзнае че е тръгнал по кофти "модерен" либерален път ....
183
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете ги руснаците... не е хубаво да се подиграваме на психоболни или глупави хора.
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да не загуби отново от Русия ЕС натика португалеца страх ги е след Дима Билан ЕС са мошеници.
181
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има си хас нещо друго да кажат, надминават даже македонците...
180
2
 
9
 
! Отговори
Българофил -26 год. преди 6 години
Когато Русия признае че сме им дали култура и както език,така и писмеността ,тогава ще ги уважавам! Простите сърби ги обичам,ама те са марионетка на Русия,а и те ни дължат извинения,профаните прости. Вие не бъдете русофили или сърбомани,американофили и т.н. ,запомнете че преди франки,варяги,готи и т.н., ние сме били България! Аз живея в САЩ,но мога да бъда само българофил,независимо че имам клетва за натурализиране! Пунта мара,само за вас бих умрял! Не харесваманталитета на българина,съвременни
179
8
 
9
 
! Отговори
Bobi преди 6 години
Само не разбрах това момченце откъде се появи и защо го изкараха такава гордост за страната, след като не е българин... Много дразнещо творение..