Мигрантите у нас – само в София, Хасково и Сливен

Целта: Да се контролират, за да не застрашават националната сигурност
Обновена: 27 май 2017 07:50 | 27 май 2017 07:30, Елка Василева
63
Мигрантите у нас – само в София, Хасково и Сливен
Снимка: архив, Булфото

Кандидатите за бежански статут няма да могат да се придвижват свободно из страната - движението им ще бъде ограничено само в три области - София-град, Хасково и Сливен.

Ако бъдат хванати извън територията им, чужденците ще бъдат санкционирани, без да се уточнява как.

При повторно нарушение ще бъдат вкарвани в центрове от затворен тип, докато бъде взето решение дали ще получат статут или не, предвижда пуснатото за обществено обсъждане решение на Министерския съвет за определяне на зони на движение. Целта е да се контролира къде се намират чужденците, за да не застрашават националната сигурност, пише „Сега“.

На чужденците ще се забрани и да се приближават на по-малко от 30 км от границата. Целта е да се спре нелегалното преминаване към Западна Европа.

Изключение ще има само в района на с. Пъстрогор, където има бежански лагер и той е в 30-километровата гранична зона. От юли поделението там ще бъде превърнато в затворен лагер и така достъпът до него ще бъде забранен.

Кандидат-бежанците в София ще могат да се придвижват на запад към сръбската граница най-много на 5 км от Банкя.

Трите зони на придвижване са определени след анализ дали в тях чужденците ще могат да получат всички нужни грижи - медицински, социални и образование. По неизвестни причини от проекторешението е изпаднало летище София, въпреки че и то е гранична зона и през него минава последният разбит канал за трафик на мигранти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
1
 
! Отговори
Азис преди 6 години
Вярно е, че не подбирам.Моя известен адаш има много почитатели в бг
22
0
 
41
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Това няма да свърши добре. Ще има протести в тези общини. Мигрантите трябва да са извън градовете в ненаселени места. Ако не им харесва да си тръгват обратно. Все пак 'бягат от война'. Ние предлагаме мирно място да изчакат. Само дето истината на идването им е по-различна.
21
18
 
14
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
Несебър, Приморско, Варна и в други малко градове се строят жилищни блокове с руски пари и се настаняват руснаци.Руските спец служби организират пара-военни организации в България, които уж искат да ходят на лов за бежанци, но междувременно се обучават как да боравят с оръжие, как да организират безредици и ефективно да се противопоставят на полицията.Очаквайте скоро референдум под дулата на учтиви зелени човечета...
20
0
 
38
 
! Отговори
Ауслендър преди 6 години
Не знам как са в Б-я, но в Г-я вчера ги наблюдавах... и от всеки осем *** 6 са бременни! При тоя прираст, който ще настане, след 15 години може да се очакват големи бунтове!
19
21
 
9
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
*** как бе, заляли са ни! Не е верно това! Фалшива новина!Докато путин бомбандира сирийските градове и праща бежанска вълна да дестабилизира Европа, а неговите медии тръбят колко са лоши бежанците и как се ислямизира стария континент,По нашето черноморие с троят руски колонии и се нанасят цели семейства руснаци.Свети Влас и кварталите около него вече е руска колония. Руснаците си имат частно пристанище, което не подлежи на митнически контрол управлявано от лукойл. Несебър, Приморско, Варна
18
1
 
40
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Какви "центрове от затворен тип", какво "санкциониране"! Силен шут по задната броня с цел "придобиване на първоначална скорост" и - Ресто към уютната пещера където го чака красива козичка и неотразимо сексапилно магаренце.
17
23
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Да наистина съм кръгъл и диот но го осъзнах, когато се запитах с какъв акъл съм дошъл в тази изпростяла страна.Единствения плюс е че българките са зажаднели за секс.
16
3
 
37
 
! Отговори
МОЯТА БОРБА преди 6 години
Една кристална нощ и повече няма да има мигранти и в София, Хасково и Сливен!!!
15
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се натирят до един в Банкя. При онзи главочестия крадлив тъпан.
14
3
 
16
 
! Отговори
Bankauni преди 6 години
V bankia po-dobre...ima mineralni topli zdravoslovni bani ...eftina bg darjavna ohrana...boyana i oboriste sa nablizo...boianski livadi, ovcha kupel, krasno selo...rozi, peruniki, bojuri, margaritki, zeleni moravi, azalei, geraniumi...romantika...lavov most...orlov most...petunii...oleandri...chista reka...pluvane...lodki...
13
2
 
27
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Capitalа вие какжо ги гледате !?Бийте Американските гадове !Нали ужким бяхте града на 100 воеводи
12
1
 
29
 
! Отговори
Capital преди 6 години
До 1Как ги решаваш тези работи ?Свидетел съм как американските ренджъри се разкарват като освободители из градът ни !А на теб даже и виза за УСА няма да ти дадът (от опит го казвам)Успех !
11
1
 
44
 
! Отговори
Ники преди 6 години
малко ли ни са ,,черноликите,, братя ми сега и бурки
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сливен под Хаман Баир има подземно противоатомно убежище за целия град. Да ги набутат там и да заключат вратите. Вратата тежи 2 тона.
9
13
 
10
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
Ахаха. Сега след като към мутро-милиционерската шайка на трите шкембета се прилепиха и фашизоидните *** патрЕоти, след всяко престъпно и дивашко назначение на поредната престъпна *** като новият областен управител, ще трябва да се нищят мигрантите, бурките и още много изкуствено раздути в съзнанието на слабоумното общество проблемчета. Но на просто население - прости, но хитри управници.
8
2
 
28
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ами...аз незнаех че има мигранти в Сливен ? Този град ли приеха за обезлюден ? Мхм
7
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сливен е смотан град, там може.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрана да излизат от София-град, после отделна забрана да доближават сръбската граница... Може и сто припокриващи се забрани да сложат, все тая. Една е достатъчна, стига да има контрол и да се спазва.
5
45
 
7
 
! Отговори
азис преди 6 години
Бг има нужда от мигранти, за да попълни изчезващото си население.И без това в страната са оатанали само комплексирани и диоти.
4
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мигранти в софия, там ще се чувстват обичани от женственните евроатлантици. Може да вземат участие и в гей парада ..