?50 000 обезщетение за камериерката? А шведът може в петък да излети!

Благой Рагин настоява: Не можем да загубим Скандинавския пазар
7 юни 2017 08:37,
300

53-годишен шведски турист ритна в главата камериерка, докато тя чисти фоайето в Слънчев бряг.

"Тази жена трябва да получи 50 хил. евро обезщетение!", настоя в студиото на "България сутрин" Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма.

Още по темата

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Дъщерята на пострадалата жена обясни пред Dnes.bg, че днес предстои семейството да се срещне с адвокат. По думите й нападателят е задържан за 48 часа.

"Което означава, че ако не се повдигне ново обвинение утре ще го пуснат и в петък ще излети", смята жената.

Темата пред Bulgaria ON AIR коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Гостите коментираха и акцията на държавата, която обяви война на шумните заведения. С началото на летния сезон започват масови проверки по морските курорти, като акцията е насочена към тези заведения, които ще се опитат да нарушават спокойствието.

Румен Драганов даде пример с чуждестранните хотели, които в брошурата си ясно пишат: "Стаята ви се намира срещу заведение, в което се събират млади хора и се забавляват до късните часове".

"Когато сте избрали тази стая и, след като се приберете обратно в страната си решите да се оплачете, от хотела ви казват - прочетете си брошурата", заключи Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам Соломоново решение - пострадалата да изрита розовата му пияна мутра на изпроводяк .
192
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> "Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.А, добре. Значи спокойно всеки може да иска да ни коли, беси, рита. По-добре да не си защитаваме достойнството, иначе ще изгубим някакви *** като туристи. Интерестно, ако този Рагин беше ритнат в кухата кратуна дали щеше така да говори?!
191
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ОПИТА ДА НЕ ЗАГУБИТЕ СКАНДИНАВЦИТЕ ДА НЕ ИЗТЪРВЕТЕ БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ ТОГАВА ЖАЛНА ВИ......
190
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 6 години
Значи не е проблем да отида на морето и да пердаша наред ? Закон няма .
189
0
 
7
 
! Отговори
Чанко преди 6 години
Ако беше ромка претьрпевшата щяхте да пишете вицове подригравки и тнт! Тьй че е бьлгарка ревете до небесата и кьлнете Рагин! Винаги сьм бил срещу расисма и фашизма!Дано шведа да си получи заслуженото.
188
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Рагин - нужно ли е да ви пожелавам, някой да изрита така в лицето вашата родна майка за да разберете, че мръсните ви пари не са всичко?
187
4
 
32
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Рагин е *** Г.А.Д , която не си струва да живее !За скандинавците много по-отблъскващо е да идат в държава, в която могат да ги ритат в главите без да има законови последствия от това!
186
2
 
24
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 6 години
Баси тоя Рагин ако ми е баща, ще се отрека от него с Държавен Вестник.Няма да пиша какво мисля като му гледам лицето, че ще ме изтрият.Само искам да му кажа, че точно с тази логика ще изгонят туристите - защото те ще си кажат - щом може някой безнаказано да ме изрита в главата в тая държава, какво ще правя аз там...
185
2
 
24
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е заради такива като тоя Рагин сме това което сме. Във всяка една нормална държава досега щяха да се намерят хора да му изпотрошат костите 100 пъти досега.
184
11
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
А възрастната кадъна,ритната,от така наречения вицепремиер на РБългария колко обещетение ,ще получи,или черкезина е над закона,понеже е питриот ''български''.
183
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Членовете на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите могат да се нареждат още на летището в редица, шведите да им бият по един шамар, те да казват благодаря, заповядайте пак. Още един шамар за всеки, и спокойно се отправят да почиват в хотелите им. Не можем да изпуснем шведския пазар.
182
4
 
9
 
! Отговори
Американ преди 6 години
А защо я е ритнал? Не че трябва да я рита, ама има ли причина или просто е бил дрогиран или пиян? Щвед ли е или шведски гражданин? Защо е пропуснато името му?
181
2
 
24
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Този можем да го загубим спокойно.
180
2
 
25
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Катран и пера за мерзавеца Рагин!!!!
179
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 6 години
В момента жертвите на престъпление не получават никаква защита от държавата. Питайте Манолова кога тази женица ще успее да вземе пари от тоя швед. Когато и ритнатата в Бургас жена от лудия - НИКОГА.
178
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре би било да му пуснат 220 волта през мозъка и да го пратят в *** ната му родина
177
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В пандиза да *** камъчки. А може би трябва да имаме споразумение с Русия, и такива екземпляри да ги пращаме в Сибир.
176
3
 
35
 
! Отговори
турист преди 6 години
Тоя да защитава хората, не бизнеса си. Иначе да напуска.А да попитам : НАЛИ ИМА СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА? Да го съдят веднага ефективна, да плаща и в затвора. Какво се мотаят институциите. Да не стане като турчина дето уби мотористите и избяга. СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД.
175
3
 
35
 
! Отговори
Bond преди 6 години
Тази cвиня Рагин ако го видя ще го изритам по тъпата мутра и после ще си направя селфи с него! А въпросният швед да го пратят в една тухларна за един месец!
174
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчо, п*остият си ти. България е била съюзник на Хитлер. Гарантирам ти, че 90% от проблемите в България днес нямаше да ги има ако идеята му беше жива и не бяхме станали бунището на терора и най-вече АНТИ-БЪЛГАРСКАТА политика на мАсква. Но какво ли обянявам на червен русофил. Виж атентатите в нашите ПРАВОСЛАВНИ църкви на времето откъде са били организирани. От любимия ти к**** Русия.