София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00,
271

Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To в интерес на истината на контра-шествието ще има и няколко националисти от други европейски държави (включително и Швеция).
11
3
 
29
 
! Отговори
помацу преди 6 години
Немога да разбера,защо е тази показност,имате различна сексуална ориентация оки,правите си любов оки,защо искате да правите "прайд",всички знаем ,че ви има,защо само изостряте напрежението.Ако няма "прайд"това не значи ,че и вас ви няма нали?Излишно наливате негативи...
10
5
 
29
 
! Отговори
zeus преди 6 години
До ХомосексуалистКато искате деца си ги правете по естествен начин бре, щом според теб да си хомосексуалист е естествено, то значи и с децата ще стане. Не спирайте да пробвате, в Анадола почти са успели ;)
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно камикадзе на тоя парад би свършило много добра работа. А ДАНО!
8
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуалисте ги чуваме, а те нас склонни ли са да ни чуят? Не. Защото, ако им откажем исканията и се аргументираме, те автоматичено вадят картата дискриминация.Извинете, но това е извиване на ръце и кой всъщност е дискриминиран? А това, че еднополови двойки не могат да имат деца е решение на природата или Бог, кой както иска да си го разбира, ерго, ние не сме го измислили затова не можем да го отменим.Иначе си спете с кого искате, нема проблеми.
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано тоя прайд да се превърне в Ница 2!
6
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие предпочитате, тези деца изоставени по домове от своите "нормални" майки и бащи да не ги осиновява никой така ли?В тези интернати/домове, те ще станат по-хора, отколкото ако ги осинови недай боже гей двойка ли?
5
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре ви чакаме пред паметника на Съветската армия, педдерасти! Този път и полицията няма да ви спаси. Тръгването на извратения ви парад си го направете от хамериканското посолство. Ясно ли е, амбриажи?
4
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са проводници на антибългарско интереси.
3
4
 
31
 
! Отговори
До хомото преди 6 години
Не, не е така "навсякъде" в цивилизацията.
2
56
 
8
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 6 години
"ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!"Това е условие на Брюксел. Ако българите искат да бъдат приети в цивилизованото евроатлантическо семейство хомосескуалистите трябва да могат сключват брак и да осиновяват деца - както е навсякъде в цивилизацията. Тези закони ще бъдат приети и в България колкото и да не не се харесва това на някои хора.
1
11
 
38
 
! Отговори
МИРИШЕ преди 6 години
НА СОРОС ... И НА ХАМЕРИКАНСКА ИЗВАТЕНИЯ

Спонсорирани публикации