Болни всякакви – и кактуси обичат, ама... Разгорещена прайд дискусия

Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват, настоя певецът Джийсън Брад Люис
Обновена: 6 юни 2017 11:54 | 6 юни 2017 10:52, Боряна Павлова
107

Предстоящото провеждане на "София прайд" за поредна година разбуни духовете. Бившият лидер на БНС Боян Расате настоя в "България сутрин", че това е парадиране на ненормална сексуална ориентация.

"Не можем да се противопоставим на природата, но не приемаме, че 500 извратени идиоти излизат на улицата да парадират. Тези хора са клиничен случай. Всякакви болни хора парадират по една или друга причина", заяви той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Изпълнителят Джийсън Брад Люис не се съгласи с мнението на Расате и подчерта, че гей парад ще има винаги.
 
"Той не е само за хората с различна сексуална ориентация. Парадът е за младите хора, за любовта, за мира", отбеляза певецът, който миналата година за пръв път е взел участие в гей парада.

"Подкрепям всякакви фестивали, които са за любовта и мира. Хетеропарадът е всеки ден, това е веднъж в годината. Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват", каза още Джийсън Брад Люис.

Расате контрира събеседника си с тезата, че има влюбени в цветята си хора и попита: "Означава ли това, че трябва да си боднат кактуса отзад и да излязат по улиците?"

"Не пречим на тези хора да се обичат в рамките на своето извратено семейство. Ходенето на подобни елементи по улиците е неприемливо и лош пример за нашите деца. Това е целенасочена и добре финансирана от чуждестранни организации пропагандна машина", обясни Расате.

Националистът призна, че БНС е провел публична агитация срещу "София прайд" още през 2008 г. с единствената цел по всякакъв начин да възпрепятства гей парада. Той подчерта, че тогава са искали да пребият участниците в парада.

"Не постигнахме целите си поради страхливост на националистите. Няма държава и здравеопазване, тогава идва ред на боя", каза още Боян Расате.


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
8
 
! Отговори
дръндер преди 3 години
Брейй, тук голяма свобода на мненията цари! Браос! Я идете в Дневник и кажете нещо против геювете, макар и с най- културен тон - веднага ви трият!
79
3
 
8
 
! Отговори
Категоричен преди 3 години
П еде ас ли е, смачкай му главата като гнида.
78
2
 
4
 
! Отговори
асдсгф преди 3 години
И едните и другите п едер асти търсещи слава!
77
3
 
12
 
! Отговори
ГЕЙ парад? ЗАЩО? преди 3 години
Просто не е редно. И хайде да не ни пробутват извратеняшките демонстрации като парад "за младите хора, за любовта, за мира". Няма такова нещо. В крайна сметка природата ясно е обособила половете (структура, хормони, полови органи и вторични полови белези). Всеки който се приема по различен начин е просто "отклонение" и не е необходимо да му се обръща повече внимание, нито пък е нужно да го демонстрира публично (парадира с него). Благодаря!
76
2
 
1
 
! Отговори
asd преди 3 години
И едните и другите *** търсещи слава!
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хомосексуализмът е сексуална патология.
74
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гей парадът е вербална агресия, която вреди най-вече на самите хомосексуалисти, тъй като предизвиква неприязън срещу тях. Отделно че така се ограничаватг правата на хората, които не искат такъв парад. когато малцинството налага желанията си над мнозинството, това е диктатура.
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На обществено място се спазва обществен ред. Самата дума "парадиране", под каквато и да било форма, представлява нарушаване на обществения ред, тъй като изтъква на преден план личностни характеристики там, където те не бива да бъдат важни и съществени. Така участниците в този парад са всъщност престъпници, а разрешилите го - техни съучастници. Всеки да си прави сметката как трябва да общува с такива хора.
72
3
 
10
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 3 години
Тоя имал права да излиза да се показва какъв гей е а ас нямам ли права като не искам да го виждам
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не живея във българия иначе първи щах да отида да ги бия
70
3
 
7
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 3 години
Принудително лечение и линчуване на всички хомосексоалисти, показва ми за пример европа а за содом и гомор забравихте ли западна европа не ви ли напомня тези градове отвратителни а морални изчадия
69
2
 
2
 
! Отговори
ivailo1403 преди 3 години
До Prd2beStr

Като си против осъждането , защо осъждаш тия които критикуват извратените ?
68
2
 
4
 
! Отговори
до 72 преди 3 години
До Анонимен
Прав си ,но хомото е по-разпространето от неграмотността .Това се дължи на факта ,че по лесно нещо влиза отзад отколкото в главата.
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До асен

Санкций да не е древен римски император като Мекиций? Неграмотността и липсата на култура са нещо в пъти по-противно от хомосексуализма.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До чери

И ако има какво ще стане, ще свърши света? о.О Нещо ми се губи логиката.
65
10
 
5
 
! Отговори
чери преди 3 години
До Prd2beStr
АКО ИМАШ СИН ИЛИ ДЪЩЕРЯ С ОБРАТНА РЕЗБА ТОГАВА ЩЕ ТЕ ПИТАМ ДАЛИ СА ДИВАЦИ ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ ТЯХ.
64
3
 
8
 
! Отговори
Prd2beStr преди 3 години
Всеки има право да прави каквото пожелае с живота си и никой не може да ги съди. За вас са просто някакви непознати и си поволявате да им държите сметка за това което са. Това е поведение на диваци, които живеят в племена. Доста първично. Аз не одобрявам тази безсмислена показност, напълно излишно е.
63
5
 
12
 
! Отговори
Самите преди 3 години
гейове съзнават колко са извратени и нещастни и се успокояват с атаката,че видите ли който не ги харесва е прикрит такъв!
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
интернет е новото оръжие за масово поразяване
61
4
 
19
 
! Отговори
асен преди 3 години
Да се забрани в България , а това не е дори болест, а нравствено престъпление , което подлежи на санкций !!!!!