Добрата новина: Мариянна вече се лекува в Турция

39-годишната майка на три деца ще бъде подложена на химиотерапия
38
Добрата новина: Мариянна вече се лекува в Турция
Мариянна и семейството й. Снимка: Facebook

С химиотерапия ще започне лечението на онкоболната Мариянна Цакова от Габрово в турска клиника.

Още по темата

39-годишната жена, майка на три деца, е с диагноза рак на шийката на матката. Тя е претърпяла няколко операции у нас, а много хора се отзоваха на призива за събиране на средства за продължаване на лечението й в Турция. 

Лечението й там ще премине през няколко етапа, пишат приятелите й на страницата й във Facebook "Да Помогнем на Мариянна".

Офертата за химиотерапията е 20 хил. евро, има и допълнителни изследвания за около 6 хил. евро.

Ако не се повлияе от назначената терапия, методът на лечение ще бъде сменен, което може би ще се доплаща. 

"След химиотерапията ще има процедури за стабилизиране на бъбреците, лечение на стомах (също засегнат леко от рака). За момента вярваме, че набраната сума е достатъчна за лечението и евентуално ще можем да доплатим в случай на неповлияване от назначената химиотерапия. За това искаме да кажем БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН на всички откликнали на апела за помощ", пишат приятелите на жената и призовават да бъде подадена ръка и на други, които се нуждаят от помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гражданите на шестата космическа нация отиват да се лекуват при пропадналите Камиларов. Това е някаква грозна шега с великите българи.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да я благослови и изцери!
6
5
 
4
 
! Отговори
Някои преди 6 години
Защо трябвя да ходи в Турция??? От личен опит казвам че професер Горчев от Плевен има опита и необходимата апаратура. При него само има 2 робота Давинчи.... не правя реклама. Съпругата ми и аз до нея минахме по този път. Не винаги чуждото е най-добро. Ще трябва обаче и тя и семейството и да се борят.....
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо не в Турция,какъв е проблема,десетки и стотици българи се лекуват там.Даже Токуда е вече повече от половината в турски ръце.
4
9
 
10
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Новината е добра, но ще бъде още по-добра, когато събраните с благотворителност пари започнат да отиват не за лечение в чужбина, а за купуване на апаратура и задържането на добрите лекари у нас. Естествено, трябва да има някаква профилизация и няма как всички видове сложни операции да се извършват в България, но не може и обратното - за всичко да се бяга навън, особено в Турция. Баща ми два пъти е спасяван след сложни операции в Бг. Все още има великолепни лекари в България, да ги задържим.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успех
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Турция има наистина добри специалисти,дано да се оправи.Успех!
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УСПЕХ!