Twitter за Тръмп, Facebook за Радева!

След 5 години без първа дама, сега новата "наваксва"
15 юни 2017 12:23,
134


Поредица гафове или предварително измислена PR кампания. Въпрос, който си задават стотици в социалните мрежи  около действията на първата дама Десислава Радева.  Какъвто и да е отговорът ясно е едно -  тя не страни от прожекторите, какъвто  беше случаят със съпругата на президента Росен Плевнелиев.  Вместо това обяви, че ще е плътно до съпруга си- президентът Румен Радев. От тогава изявите й не спират.

"Aко президентшата си беше траяла, сега Facebook щеше да е пълен с шеги за рождения ден на премиера. Чудя се от политическа гледна точка това за щедър подарък ли си го брои или за тежка обида", написа във Facebook Драго Симеонов, водещ в "Дарик".

А г-жа Радева, или Dessy, както се е написала във Facebook, се замеси в скандал още преди да стане първа дама. В началото на октомври миналата година тя направи коментар по адрес на Росен Плевнелиев.
 
След това името й отново се замеси в медийна вихрушка, когато се появи с тоалет, който според критиците доста излиза от протокола. Но интересът не стигна дотук.

Последваха нови коментари. Този път около желанието да е плътно до мъжа си, заради което се нанесе в кабинет, съседен на Радев в президентството.

Социалните мрежи пък не закъсняха с коментарите.

"Twitter е за Тръмп. А Facebook си е за Радева", написа един потребител.

Най- много коментари се появиха преди дни, когато около София прайд, г-жа Радева коментира, че покрай изследването на котката й за СПИН, се сетила и за хората с различна сексуална ориентация. Защо - защото те са най-уязвимата група към подобни заболявания.

И все пак вярна на стила си още преди време самата първа дама даде да се разбере какво е мнението й за всичко, след като в публичното пространство откровено написа, че нито е първа дама, нито е генерал Деси. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
13
 
18
 
! Отговори
Ъгли раша гоу хоом! преди 6 години
Другият гаф на новоизлюпеното семейство Радеви излезе от устата на президента,който призова за някакво "славянско и православно обединение",на празника на Славянсската писменост и култура.
43
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е първа мотика!
42
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dessy си е супер. на мен ми харесва, че има позиция.
41
5
 
22
 
! Отговори
обективен преди 6 години
освен Президент и Президентша, те са хора имащи право на позиция. Доколкото в работата си не дискриминират някого, не виждам как, с какво и кого излагат? а подсечките в Япония между премиер и министър, задвратниците тук и там, мечешката прегръдка на другарката Меркел... истината е, че у нас няма политик по професия и поведение... както един автор някога е казал "всичките са мекерета"...
40
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът не е в котарака на Радева, проблемът е, че хомосексуалистите са рискова група за СПИН а законът позволява на хомосексуалистите да осъществяват полови сношения с всеки ученик който е навършил 14 години, това е тяхно право гарантирано от закона и от Брюксел. Детето на всеки може да бъде заразено със спин от някой хомосексуалист и нищо не можете да направите, имат право на това. Не става дума за хомофобия а за здрав разум, за грижа за децата.
39
1
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
За да се направи интервю,първо лицето трябва да се съгласи,след като прецени заслужавали ли си медията!
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 42 Муахах..мога да ти кажа, че Йорданка Фандъкова даже може да им забрани да си правят този парад като кмет на София в София, ама пак Генерала намеси...жалка история сте вие герберастите.
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При демокрацията хомосексуалистите са свещена крава. Никой няма право да критикува хомосексуалистите. При демокрацията всеки който каже дума против хомосексуалистите срещу него ще се изправят да го плют всички демократични медии, всякакви влечуги от фондации и хелсинки комитети ще изпълзят от дупките си да бългат огън и жупел.
36
7
 
7
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Президента не го отменя а го премества, има много тънка разлика като им писне на гейовете да се разкарват и след 2-3 год няма да има гей-парад. На тебе и другите атакисти също тия гейове и джангалите по селата са ви удобни и активно работите против държавата. Скоро дори няма да сте в парламента или си направете още 7 партии като Костов че да ви вмъкнат в пaрламента.
35
6
 
7
 
! Отговори
Гаврош преди 6 години
Имаме около 200-300 гейове тези хора са удобни на такива кат' тия простаци за да си вдигат рейтинга. Hима мислите, че президента не може да подпише един указ и да си правят гей-парада във с Леситрън например, разбира се можe. Hо тoгава как жена му ще си рекламира котарака ?
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, че много Соро-сои-ди на хранилка. Вие свястна работа не можете ли да си намерите вместо да плюете по форумите
33
12
 
10
 
! Отговори
ист преди 6 години
Така нарекла се Деси, води президента за фон. Вече знам коя е президент.
32
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друго си е да имаме в момента Стругарката за президент, нали герберастки овце?
31
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дружките на Плевнеиев са напъплили сайта и плюят ли плюят срещу Президента, който ме кара да имам малко наддежда за БГ политиката
30
10
 
12
 
! Отговори
няма преди 6 години
По-лошо от ***.А жена няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много меки китки има тук настроени срещу Радева. Ха ха ха забравих, че те били модерно ориентирани захранени със евроатлантически ценности
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Втората дама на Генерала, наваксва и за Първата.Кога ще разберем Първият Котарак Чарли дали е серопозитивен !?
27
0
 
4
 
! Отговори
пери преди 6 години
Стара тема.
26
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29Друго си е викаш да имаме Росенчо за президент и който Тиквата го пошляпкваше зад врата и оня се хилеше като маллоумен, нали?
25
0
 
0
 
! Отговори
жж преди 6 години
До АнонименТова какво общо има?