Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка

5-годишната Джаки е била простреляна в двора на къщата
153
Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка
Кадър: bTV

Неизвестен е прострелял тази нощ с въздушна пушка едно от кучетата на актрисата Катерина Евро.

Животното е уцелено два пъти, докато е било в двора на къщата, съобщи bTV.

5-годишната Джаки е била простреляна в окото и корема. След няколкочасова операция във ветеринарна клиника e починала. Джаки е от породата Джак ръсел териер, а синът й продължава да я търси из двора

"Какъв е този човек? Как може да застреляш куче? Кученце малко да го простреляш в окото?! Той все едно ми уби детето", сподели Катерина Евро.

Синът на актрисата – Александър Кадиев, се притеснява, че агресията на извършителя може да е насочена към цялото му семейство.

На мястото са направени два огледа, тече разследване. Предвиденото наказание за жестокост към животно е лишаване от свобода до 3 години и с глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О май гад !!!Риъл ,уорълд траджеди!
9
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има наистина много мощни въздушни пушки кал. 6.5 мм.Но 5 годишен Джакръсел е много здраво и жилаво куче...Няма без никаква причина да и гръмне някой кучето... винаги си има причина!
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой ме е виновен, че законите не се прилагат в своята строгост към хората. И посегателство над човек, и над животно, са престъпления. Не трябва да се избира едното или другото, и двете подлежат на наказание.
7
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че го оправдавам , но има породи кучета ...Да не са ти до къщата. Нон стоп лаене.Ако пуснеш силна музика - идва полиция . Ако куче лае цяла вечер - нищо. Не знам , как трябва да се регулира това, но може би трябва да се забранят някой лаещи породи в населени места. Убиеца дано го намерят.
6
8
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
За убийство на куче е по строго отколкото за човек!
5
16
 
10
 
! Отговори
Чочко преди 6 години
Башта ми е пулицай и ми дава фоберката некой път село да цъфкам по *** до сега имам 4 хедшота
4
4
 
23
 
! Отговори
Куче преди 6 години
Ало, журналята - убиха или простреляха! Шума вълна- дупка пълна!!!Ако не знаете за какво да пишете - пишете за тоалета на т.н. "първа дама"! Прозиращи зърна на юбилея на т.н. цар!
3
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да го е думнал, представям си какво лаене е било 24 часа в денонощието. Има такива истерични кучета, че е възможно да бъдат гледани само в отделна долина някъде в Хималаите, а не сред хора.
2
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото до породата на кучето - това са най-игривите и енергични кучета, използват ги за ловене на плъхове.А иначе не мога да не се съглася с 1 - законът трябва да важи за всички и тези, които колят през месец Май агнета, а в края на Декемрви прасета трябва също да подлежат на присъда до 3 години и глоба до 5000 лева както е споменато в статията.
1
5
 
13
 
! Отговори
зоолог преди 6 години
Какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка... сега ражда мармози и като такива ги възпитава!

Спонсорирани публикации