Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!

Пострадалата Валентина Механджийска остава в болница
Обновена: 24 юли 2017 21:13 | 24 юли 2017 21:00, Веселина Йорданова
68
Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!
Снимка: архив, Ройтерс

Нотариалната камара на Република България изразява дълбокото си възмущение от бруталния акт на насилие срещу нашия колега - Валентина Механджийска, един от най-авторитетните и уважавани нотариуси в страната, и нейната дъщеря. Това заявяват от Камарата в декларация до медиите.

"Нанесеният побой над две беззащитни, лъчезарни жени е нагла демонстрация на незачитането на правовия ред в страната, на увереността, че някой скрит зад качулка може да се скрие и от закона", се посочва в документа.

Нотариалната камара апелира съответните правораздавателни органи да предприемат всички необходими действия за разкриването на извършителите на това престъпление и изразява пълната си подкрепа към усилията на органите на МВР, прокуратурата и българската съдебна система за наказване на виновните.

По-рано днес двете жени бяха нападнати и бити на столичния бул. "Драган Цанков". Пострадалите - майка и дъщеря, са с травми в областта на лицето и остават в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
46
 
! Отговори
Дълбоко възмущение!! преди 6 години
Защо първо не се възмутят от собствените си безобразия и алчност,ненаситни престъпници. Тези които са ги набили сигурно не са по-добри,на тази новина не ме натъжи.
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качулка трудно ще те скрие от закона... Обачр с бяла якичка ставаш невидим...
5
0
 
34
 
! Отговори
jjj преди 6 години
дали не са направили някоя беля?! току така не се бие?! Иначе лъчезарни :) лошо няма... Аве суджукадийска раота !
4
3
 
23
 
! Отговори
Абе преди 6 години
А сега,едни ще кажат щото лъжат.А защо не си взехте адвокат?Други ще кажат че е недопостимо да се бие жена!Но в дивите и изостанали страни е така!Закона на джунглата!
3
20
 
10
 
! Отговори
МВР преди 6 години
Не е оправдано! Ако са направили някоя измама има съответни органи за сезиране! Мутрите се връщат, благодарение на политкоректната политика провеждана от ГЕРБ !
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди време четох статия, че нотариусите в България изкарват най-много пари в целия свят, защото таксите им са най-високи.Няма такава държава.
1
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой над жена е недопустим, но ако те е измамила с имот е оправдано.

Спонсорирани публикации