Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"

А иначе си карал танка, нищо, че харчи по 120 литра на час
Обновена: 7 авг 2017 13:06 | 7 авг 2017 13:00, Камелия Цветанова
143
Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"
Снимка: Булфото, архив

Динко Вълев, прочул се като Ловеца на хора, не се е отказал от срещата си със скандалния македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук българската паметна плоча на загиналите български офицери и войници на Каймакчалан.

Още по темата

Когато стана това Динко се запъти към съседната страна, за да постави нова плоча, но беше спрян на границата. Сега обаче потвърди намерението си да потърси Неделковски.

"Ще се срещна с него и ще му оставя незабравими спомени от срещата. Приготвил съм му подарък. А плочата, която той потроши, ще я сложа. Щом на управляващите им е трудно, за мен е лесно. Ще я поставя отново. Дали печеля, дали губя, ще го направя за България. Плочата си е подарък към договора за добросъседство и ще я има, независимо какво ще ми се случи", зарече се Динко пред "България днес".

А иначе той беше освободен от ареста, където се озова заради обвинение за нападение, точно преди премиерът Бойко Борисов и македонският му колега Зоран Заев да подпишат договора за добросъседство между двете страни.

Динков коментира, че е много доволен от този факт: "Новият премиер на Македония е много хубав човек и го уважавам. Подкрепят решението за добри отношения за разлика от оня Миленко, който пак се изказва неподготвен".

"Кой е тоя Миленко, бе? Той е никой, че да си дава мнението. Когато на Миленко хората управляваха Македония, тогава той можеше да казва какво да става и се чувстваше безнаказан. Затова си позволи да руши паметници", продължи с упреците Вълев.

Според него Неделковски вече няма право на глас, а и нищо не разбирал. Освен това само насаждал омраза между македонци и българи

"Кой му слушаше мнението, преди да започне да вреди и да говори лошо за България? Никой не го познаваше. Счупи една плоча и взе да си дава мнението. Повечето знаят, че той подкрепяше предишното правителство и сега атакува хората, които искат да дръпнат Македония напред. Сега управлява млад, разумен човек, бивш кмет на Струмица и той вече няма глас и пак се заяде с България", скочи още Динко.

А за престоя си в ареста той е категоричен, че е попаднал там неправилно, заради един "долен измамник", който искал да му бръкне в джоба и да му вземе парите, без да му даде стоката.

"За един шамар и един телефон от 89 лева ме държаха три дни, а наркопласьори и оръжейници ги пускат веднага. Разочарован съм", призна Ловеца на глави.

Според него явно някой иска да го изкара лошия може би, защото си казвал каквото мисли.

"Когато човек има повече последователи, той започва да има и власт. Имам над 180 хиляди последователи в социалните мрежи. Истински хора, а не роботи. Това би могло да е причина, защото отказах и да вляза в политиката", заподозря той.

Засега нямал планове да става премиер, но времето щяло да покаже. А иначе си карал танка, защото можел да си позволи да го зарежда.

"Гори по 120 литра на час, голям звяр е. Не виждам какво лошо правя на някой", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
27
 
! Отговори
Господи.... преди 6 години
Господи, колко сме прости......Самият факт, че такива индивиди като ---"Динко" занимават медиите, а не психиатрите-изобщо не говори добре за нас, българите.
14
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите сте виновни за упадака на това общество като правите подобни хора изестни. Какво му е интересно на тоя? Ямболски селянин собственик на автоморга. И???
13
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте занимавали България с този селянин.
12
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок, разбирам, че искаш да смениш плочата. Ами тихо и кротко, отиди в Македония и я смени. Ти се се хванал, да се правиш на тарикат, за пред медийте, а това, с посещението на журналиста, си е чиста заплаха. Осъзнаваш ли, последствията, ако го намериш и набиеш. Ами ще потвърдиш всичко, което журналистчето прави. В Македония, няма да си кажат - "Справедливо го набиха, а ще изкрещят "Нашественици националисти ни бият и искат да ни завладеят". Това НЯМА да подобри ситуацията. Не всичко става с бой.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А искам да питам в ареста да ли са ми уставили незабравими спомени и една болка на едно деликатно място
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се фанат, да се залюбят и да им се роди отроче. Миленко Динков или Динко Миленков. Мейк лав нов вар.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друга е специалността на Динко. Ловец на хора е, а не на антически македонисти.
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е динко и кой е миленко ?
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябвало в пандиза да му ударят едно е..... Ама да го заснемат на клип и да го пуснат в нета тогава дали щеше да смее да се показва по новините и да дава интервюта ха ха
6
6
 
23
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Ако и този път само се заканваш на Миленко на думи, а наистина не му излупаш две тупаници те обявявам за шут, баце Динко!
5
19
 
15
 
! Отговори
jd преди 6 години
Динко премиер!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Договор за добросъседство ли ще му остави?
3
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкайййй Динкьооооо !
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остави му един-два спомена и от мое име.
1
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е** ти *** !Или по точно е** ти и българския *** !