Спешно се търсят: 45 гвардейци, до 80 кг и 188 см

Мерклиите да нямат татуировки, изискват от МО
44
Спешно се търсят: 45 гвардейци, до 80 кг и 188 см
Снимка: Булфото, архив

Войската го закъса и за редници в Националната гвардейска част. Елитното поделение е обявило конкурс за 45 вакантни места за гвардейци, които да дават караул пред президентството и пост №1 на републиката – държавното знаме, пише "Труд".

Най-важното за мераклиите да облекат униформата на елитните бойци е да имат перфектни антропологични мерки- ръст 175-185 см. , тегло 80 кг. И да нямат татуировки и белези по видимите части на тялото. В това отношение компромиси не се допускат.

Освен това кандидат-гвардеецът трябва да има минимум средно образование, да няма друго гражданство, освен българско, да не е осъждан и към момента на кандидатстването срещу него да няма възбудено наказателно производство за умишлено престъпление. Трябва да е психологически пригоден и да не е по-възрастен от 28 г.

Документи се приемат във военните окръжия по местоживеене до 13 септември. Изпитите са на 10, 11 и 12 октомври в района на гвардията в София. Бариерите пред мераклиите са покриване на нормативи по физическа подготовка.

Следващата е тест от 100 въпроса по обща култура, като трябва да се отговори правилно поне на половината и накрая е събеседването със специално назначената комисия.

Службата в гвардията е една от най-тежките във войската, тъй като се тренира по 6 часа всеки ден, независимо навън дали вали, пече или пада сняг.

Заради големите натоварвания гвардеецът получава бонус от 100 лв. към заплатата и така му се събира бруто от 800 лв. Което е нищо, тъй като повечето от тях живеят на свободен наем в столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
11
 
! Отговори
Убавиня преди 6 години
До Анонимен 38Разширени вени, дискова херния и още една камара приятни заболявания за 800 лева.
39
2
 
11
 
! Отговори
Lan преди 6 години
След като са елитна и представителна военна част е редно да получават и елитни заплати...то чистачка на офиси получава повече и не се налага да не мърда с часове или да тренира като луда в другите часове от работното време.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Горката БългарияАми да дадат заплата на депутатите по 600 лева,без добавки,че стоят на дъжд и студ,защото стоят на закрито,а не на тези момчета!
37
0
 
1
 
! Отговори
Комисиатаа преди 6 години
До АнонименНе ме сте резани
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно че няма да има желаещи..като знам как ги оставят и като свърши службата нищо - в другите страни се пише в автобиографията и се влиза в университет по лесно и големите фирми на базата на родолюбие си те вземат от раз...При нас освен измръзване какво получават?!??
35
6
 
7
 
! Отговори
Горката България преди 6 години
До тук я докарахме с това абсолютно кухо и глезено поколение.Горките те все още не могат да проумеят своята нищожност.Вижте сайтовете ,какви философски ,,ли.ги" се точат.Бяхме войници със 1лев и 50 ст. заплати.На никой не му е идвало да иска да му ДАВАТ а носеше службата и не мръкаше.А тези хленчещи същества ще затрият наистина България.Не е за вярване че може да има толкова некачествени люде като тези ,,под мен" Една умна приказка няма,само -ДАЙТЕ.Потенциални клиенти на кофите за ***
34
0
 
5
 
! Отговори
НГВС преди 6 години
Аз съм 188 см., но съм 116 кг. и като стоя прав почва да ме боли кръста :)
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте им чисти(нето) 1000 лева на тези хора,на дупедатите давате,а на тези момчета не давате,не ви е срам!
32
1
 
5
 
! Отговори
Igla преди 6 години
Jenski zemat li?
31
0
 
13
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Аз съм 180 - 76 кила, ама съм по-дърт от 28 години и много ме хваща саклета като седя дълго на едно място :) А за заплатата да не говорим колко е зле. Успех с търсенето, може би някой селски *** ще дойде
30
0
 
9
 
! Отговори
Митьо пищака преди 6 години
И той търси манекенки до 20 години, до 45 килограма
29
4
 
10
 
! Отговори
Митко преди 6 години
От 20г. се прибирам от работа и минавам покрай тях.Незнам какво тренират,но топуркат все едно им е за първи път.
28
2
 
4
 
! Отговори
Mumun преди 6 години
Vai, te mnogo izbeleni kato bialo salamureno ovche sirene Dodoni.
27
1
 
5
 
! Отговори
Zumbulla преди 6 години
Mustafaaaa, gel burda, vikai dicata....lepa rabuta za tebe i za dicata...po cial den sha mi stoiti divan chapraz s pera i perushinki...pari sha nosish...
26
1
 
14
 
! Отговори
Коректор преди 6 години
За заплата от 609лв...благодаря.Аборигените получават повече,а ние сме маймуни и си траем вени, затова сме бедни (изключвам София,тя не е в България) като църковни мишки.
25
0
 
13
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Митьо Пищова ще е чудесен кандитат!
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7A moje li mazen pras4o bulgar
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вьри пеевски, той точно отговаря на маникенските критерии!
22
0
 
39
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Кой нормален пич 188 см/80кг ще се навие да виси като мърсол по 2 часа в жега и студ за дребни пари?
21
1
 
27
 
! Отговори
А преди 6 години
Да продължават да ги търсят тия 45 човека. В цялата страна мизерни заплати дават. Тия работодатели КОГА ще разберат че с тия заплати няма да си намерят нормален персонал. Според заплатата и квалификацията на служителя не обратното !