Бебчо Николай, роден във въздуха, вече е у нас. Добре дошъл!

Той "летя" още веднъж на височината, на която се роди
11 авг 2017 09:15, Петя Славова
29
Бебчо Николай, роден във въздуха, вече е у нас. Добре дошъл!
Снимка: Луфтханза

Посрещнаха на родна земя българското бебе Николай, родено по време на полет. Той кацна заедно със своето семейство на Летище София.

Още по темата

Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 във въздуха по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт, пристигна в България със своите щастливи родители - майката Десислава, таткото и по-големия му брат.

Веднага след раждането, полетът от Богота бе отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа.

Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици. Майката и бебето се чувстват добре и щастливи да бъдат у дома.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето", сподели Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: бебеполет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
34
 
14
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Само един въпрос, тая безхаберната майка как се качва в 9-тия месец на самолет при положение че след 7-мия месец не дават да се пътува със самолет?
4
2
 
11
 
! Отговори
Гиньо Кологов преди 6 години
До Анонимендо 4 Не,баба му ! Кьорав ли си та не видиш?
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА БАЩАТА ЛИЕ С ДЕТЕТО
2
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА БЕБЕ , МАЙКАТА Е ЛЕКОМИСЛЕНА , АКО БЕШЕ СЕ ПОЛУЧЕЛО УСЛОЖНЕНИЕ КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА , ПРОСТО Е ЗА БОЙ ТРЙГНАЛА ПО САМОЛЕТИ ДА ЛЕТИ
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
брейй, майката е симпатична.успех!