Речено сторено: Нинова дава на съд Борисов

Всички, които я обвързали с "Цанков камък" – пред Темида
62
Речено сторено: Нинова дава на съд Борисов
Снимка: Булфото, арихв

Както се закани преди дни червената шефка Корнелия Нинова ще съди премиера Бойко Борисов и негови депутати.

Причината – обвързали името й с хидровъзела Цанков камък, за който народни представители от ГЕРБ подадоха сигнал в държавното обвинение.

Още по темата

"Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта "Цанков камък" и всички, позволили си да свържат името ми с проекта и с корупция, отиват на съд", зарече се днес Нинова.

Тя заподозря, че обвиненията за връзка между БСП и "Цанков камък" са с цел да се омаловажат усилията на партията за справяне с "паралелната държава".

"Да ни се отнеме правото да претендираме, че автентично и истински искаме да се справим с нея", каза Нинова.

Тя припомни, че е изпратила писмо до главния прокурор, в което пита във връзка с всички направени досега предварителни проверки за "Цанков камък", досъдебни производства, експертизи на документи, разпити на свидетели, по какъвто и да е повод, по какъвто и да е начин, някъде дали излиза нейното име.

"Получих отговор от главния прокурор, за което му благодаря", каза Нинова.

По думите ѝ в него той обяснява, че тя няма нищо общо с тази работа.

"Затова пристъпвам към второто действия, сега всички, които си позволиха да свържат моето име с корупция и "Цанкъв камък" отиват на съд", каза Нинова и подчерта, че това се отнася за всички - от министър-председател до подгряващите го говорители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
11
 
11
 
! Отговори
ето преди 6 години
и Корнелия е в схемата - намира работа на Цацаратурата - да се занимава с глупости, да прехвърлят папки и имитират дейност...
14
2
 
8
 
! Отговори
чичо пич преди 6 години
Курнелчето кажи нещо за суджука
13
9
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До фойерверки ... То ако ще си говорим за "капчиците" на БСП, трябва да почнем още от куфарчетата на Луканов, от приватизационните бонове на Виденов и фалита на банковата ситема по негово време, от Енергийните проекти на Овчаров и подписите под тях на Гоце .... Та като тръгнем от там ще го докараме до наши дни, до проекта "Цанков камък" с главен архитект Доган, заченат от съвместното управление на БСП и ДПС, до трапа Белене, до фалита на КТБ по време на Тройната Коалиция и так далее .. и так ...
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бирено мечеОт Симитли по убаво нема.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е протеста във военния завод,Защо му взимат лиценза-за да го дадат на наш удобен и благодарен човек.500 души ще оставят без работа,само да се наложат.Типично по герберски.
10
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нея кой ше я даде на съд?За съд е и Елена Йончева за 2 мил.айде да не изреждамПрисмела се козата на овцата, че и се вижда нещо под опашката
9
7
 
13
 
! Отговори
фойерверки преди 6 години
До Калеко АлекоКапчици,капчици Клеко,в сравнение с буйната река гербови кражби.В магазин в Лондон,гражданинът Галин Люцканов се запознава с местен,който го пита- В България още управлява мафията,нали.Нинова само да е проблема,ще я шутераме от раз.Тя е мила и удобна "опозиция",защото иначе ще кажат че сме диктатура.Особено след промените в законите за подслушвания и служби.
8
13
 
15
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Имам видение,че г-жа ЛЪЖА ще е добре дошла в Сливенския...............
7
11
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
То хубаво, ще го даде ..... Ами онази другата - Станишковица, Елена Йончева де .... Тя кога ще го даде ... ? Поне да вземат да включат и някоя друга червена бабичка в групата, за по-убедително. А иначе името на кУрнелка не е обвързано само с "Цанков камък", то е обвързано преди всичко с ген.Решетников, а оттам и с последните президентски избори. Обвързано е още със СДС и с "Техноимпортекспорт", обвързано е с "Инко" ЕООД, една от ключовите фирми на ДС - търгуваща с оръжие, както и с други РМД-та
6
6
 
13
 
! Отговори
фойерверки преди 6 години
Дава на съд Борисов.А съда на кого е ***!
5
6
 
20
 
! Отговори
Сасаров преди 6 години
Казах и че тая далавера за която беше уволнена няма нищо общо с оная далавера за която я винят.А не че не е участвала и в двете.
4
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата има в турски и западни банки най-малко 5 милиарда окрадени от овчия български народ. През оная му работа, че ще го осъдят на 2-3 хиляди лева.
3
4
 
20
 
! Отговори
Wind преди 6 години
След такава тежка новина, дори не знам как ще спим тази нощ от мъка!
2
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една красива, умна и с характер жена.
1
7
 
11
 
! Отговори
баста преди 6 години
Писна ми от тези двамата да си играят на "Тука има ,тука нема".